Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat za kolik se dá prodat Peugeot 406 break 3.0 24v. Nová kapota, čelní sklo, rozvody, spojka, brzdové trubky dozadu na nápravu.. Komplet zrepasované napravy skoro nové jete 5tis km max. na rozvodech a spojce najeto kolem 800km + litá kola 17\" s k.o. pneu. Foto bych dodal o výkendě ale chci se zeptat kolik bych stoho mohl dostat investice když jsem to počítal tak mě to vychazelo kolem 75tis kč

sice asi nebude na lak tak horší lak..... jinak spodek karoserie pod nadrží a nápravou ošetřeno gumoasfaltem

Odesláno

Svezení to bude pěkné, ale myslím, že se to bude celkem těžko prodávat. Break je spíš praktický a tím pádem takový motor je trochu moc. Mě by se sice takové auto líbilo, ale sotva bych to uživil.

Odesláno

Tak 25 t.

Je fakt, že chceš ocenit a neuvedeš ani r.v., stav tachometru a historii (dovoz z DE? aby se dalo odhadnout, kolik je stočeno).

EKO poplatek? Ten sice nehraje zásadní roli ve financích, ale dovede odradit.

Pokud můžeš, tak si ho nechej.

Odesláno

Taky samozřejmě napiš výbavu. Nemáš o tom ani slovo ani v tom vláknu, co na něj máš odkaz v podpisu.

[Edited on 24/6/14 09:24 by Stejsn]

Odesláno

Je to tak, velké obsahy nikdo nechce, a zvlášť v užitečném autě.

Takhle se víc nedozvíš. Dej si inzerát, např. na hyperinzerci, začni na 70 a každý tři dny slev o 5000. A uvidíš, kdy se začnou hlásit zájemci - prvnímu řekneš, že je to zadané a pak inzerát smažeš.

[upravil dne 26.6.2014 11:28 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...