Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodávající neodhlásil auto a dělá mrtvého brouka

Recommended Posts

Odesláno

Jsem z prahy a co vim co se po cele praze a mezi znamejma rika ze jakmile nekdo kupuje auto z kladna a okoli tak tam bude temer na 100% neco spatne a i muj znamy koupil fabii z kladna a za mesic mu ji ukradli trosku divne no.....

Odesláno

nevím, na Kladně jsem tam třikrát do týdně už pět let a zatím mě tam nikdo neokradl, zato v Praze mi ukradli auto :(

V-group Kladno máme hned za barákem

Odesláno

Smlouva je s původním majitelem, VGroup působí pouze jako zprostředkovatel mezi prodejcem a kupujícím a peníze se platili VGroup kladno

Odesláno

Odstoupit od smlouvy, nechat si vrátit peníze a auto koupit znova až bude vše dle litery. Furt lepší nemít auto a mít peníze, než nemít nic.

Odesláno

V-Group se v úterý dovolal prodávajícímu, ten slíbil, že auto ve středu odhlásí, a do pátku bude velký TP u nich na pobočce.

Dnes se pokusím zjistit na odboru dopravy v Rokycanech, jestli auto opravdu včera odhlásil.

Děkuji všem, kdo mi pomáhají:papa.

Děkuji vláknu \"Vtipy\", které mi udržuje dobrou náladu v této nepřijemné situaci:D.

[upravil dne 9/7/14 22:44 od Roman Bazi]

Odesláno

Zeptám se, měl jsem už mít techničák minulej patek, a pak slibovali do tohoto patku. Přijel jsem domu a na poste nic :-(

Můžu odstoupit od smlouvy na základě nedodaného technického průkazu?

Odesláno

Jasně že můžeš odstoupit z tohoto důvodu.

Já jim dal lhůtu do dneška, jinak jsem byl připraven odstoupit od smlouvy. Už jsem s nimi jednal o podmínkách odstoupení, a o tom, jak by to probíhalo - předám jim auto, oni mě peníze. Pěkně z ruky do ruky.

Dnes mi volal z V-Group, že je auto odhlášené, mají tam VTP, a dnes mi ho posílají. Tak snad se vše v dobré zvrátilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...