Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dekuji Roman 1173 za nevedeni na forum Citroem.Uplne jsem na to forum zapomenul. Je tam v sekci Berlingo II.....xxxx..... primo tema o topeni a ventilatoru. Popis je slusny a tak jsem nasel zavadu pomerne snadno.

Rychlost ventilatoru v mem pripade je skutecne ovladana odporovym delicem.Napeti pro obvod ventilatoru je privedono z rele 15/30A. To rele rado odchazi,je schovane za pojistkovou skrinkou pod volantem.Rele jsem nasel, ocistil jsem kontakty a ventilator bezi.

DIK ZA NAVEDENI

• O 3 roky později...
Odesláno
V 17. 6. 2014 at 12:42, P607Olda napsal:

Kdybys dal VIN, hledalo by se snadněji.

Vypadá to na předřadný odpor pol. 4, anebo konektory tohoto odporu, anebo přepínač rychlostí, anebo konektor přepínače rychlostí.

post-3499-14109638207225_thumb.jpg

Můžu se optat kde se dají najít takovéto tabulky pro 307 break díky

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj, tak mě to taky potkalo Berlingo 2001, ventilátor fouká téměř na maximum a lze mu jenom trošku přidat, ale ubrat ne, koupil jsem toto : image.png.393217d6a023f728f76144ccfa3e2360.png

ale když jsem to chtěl vyměnit, tak jsem to u sebe nenašel 🙂 Můžete mi prosím někdo zkontrolovat, zdali to tam vůbec je, vypadá to, že spíše není  VIN

vf7mfnfu165661745

Pokud by to tam nebylo bude to přímo toto na ventilátoru, že ?

image.png.ce09a9a11424d8e124507ddeda9510ad.png

díky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...