Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nikde jsem tu tohle téma nenašel pokud již je, smažte ho :)

Včera jsem tam byl na to, že to byla největší slavnost v ČR tento rok, nic moc, štvalo mě, že program jim vůbec nevyházel, jinak co tam stálo za kousky aut, to stálo za to ... :)

Pochlubte se svými fotkami a zažitky z této slavnosti i vy :)

Odesláno

Tony- Bylo tam mnohem víc skvostu, možna tam ještě přidám fotky ale brabus a nova impreza fakt neměli chybu! :)

Poldiss- No jo ... :D Přiště :P Fotky sem fotil obyč mobilem a sou tam mezitím i fotky co fotila ségra zrcadlovkou... :)

Peta- Nevšiml sem si toho vlakna, takže jo jo je, hledal sem spiš popisek legendy nebo nějaka slavnost... blazni v bohnicich nebo tak něco ne :D:)

Odesláno

klidně nahoď všechny fotky, docela pěkné kousky

jj medvěd je moje srdcová záležitost, doufám, že až si vemu spolubydlící tak její otec nám něco takového dá a snad nedostanem fabku :aut

Odesláno

Byl jsem tam v sobotu a paráda. Nikdy jsem nedoufal, že se mi poštěstí vidět naživo takový káry, jako Lotus Esprit, Ferrari 308 a nebo legendární DeLorean DMC12 :)

Sice jsem byl parádně nevyspalej, ale fotku s mim snem jsem si nemohl odpustit:D

[upravil dne 15/6/14 23:16 od Mef]

post-19718-14109638147953_thumb.jpg

Odesláno

Feelly: TYs byl zklamanej? Já sem jen podle fotek usoudil, že bych se tam dokázal motat od začátku do konce a ještě by měli problém mě pak odtama dostat:D Po výletě na takovou akci už by se mnou pak mladá nikam, kde budou auta nejela:D

Odesláno

Vendelinek - Urcite moc peknej byl ! :) Sem rad ze nezapomeli na Francouze..

Tony Stark - No mam 800fotek vis co :D Tak jako svatebni darek proc ne, ne? :D

Mef- Moc pekna fotka Lotuse sem taky zahlid fotky nemam no.. :/ :) Delorean sem taky zahlidnul.. pecka :) Jinak taky mam fotky u aut mejch vysnenejch a to Rolls Royce Phantom, Subaru WRX STi, F12 Berlinetta :))

Takhle.. Z tech aut urcite ne, stval me ten program ze jim nevysel.. :) Pak to teda zachranily jizdy par aut.. mam i videa tak kdyz budete chtit hodim nejake na youtube co vy na to? :)

[upravil dne 16/6/14 18:32 od Feelly]

Odesláno

Feelly : kliďo mi pošli odkaz do zpráv, my v létě jezdíme podobným žihadlem a sice z bavorské díly 760Li rv.2012 jenže to monstrum žere 10l po nastartování takže spíše delší trasy.

Nám by stačil i ten Áčkový meďák, dlouho jsem neviděl tak ostrý hatch.

K zahození není ani ten Plymouth, naposledy jsem takové ty \"muscle car\" viděl v Brně na Autosalonu ale rok už si nevzpomenu.

[upravil dne 17/6/14 12:35 od Tony Stark]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

je to to v Bohnicich? Bych tam doporucil navstivit vic lidi z fora, nektere by mozna i ubytovali :D, treba me :D

Bude tam Speedy motorsport, takze planuju se tam jit podivat :)

Odesláno

Až si to tam budeš domlouvat, zkus dohodnout dvoulůžák. Také bych si šel na chvíli orazit a s Tebou by to nebyla aspoň nuda.

Odesláno (upraveno)

no ja se tam snad dostanu ke Speedy Motorsport a do jeho Speedy dement pubu

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...