Almanil Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 Jednodušší vozidlo dřívějšího roku výroby má také tu výhodu, že když se vysype, můžeš ho tam případně rovnou nechat Proto jsem chtěl jet do Rumunska Rapidem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 dusan2 - no ono sa super zháňa ked si to máš zhánať sám z Chorvátska Zavolal jeho mechanikovi, ten zohnal za takú cenu a ďalej nebolo čo riešiť ... Iná možnosť bola len ich kúpiť tam nové ... Inak auto je opravené, a je na SK ... Kompletný rozsah opravy Vycistená komplet nádrž plus celé palivové potrubie, nový palivový filter, nové VT čerpadlo, nové kolajničky a trubky k vstrekovačom, 6x repasované vstreky. K tomu natankovali novú naftu a zapožičanie náhradného vozidla (skoda rapid) na 5 dní počas opravi. Cena komplet aj s tým, že mi zaplatil cestu bola na cca 5700 Eur ... (156 362 Kč) Citovat
radim.1008 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Slušná raketa. Dost drahá dovolená. Citovat
Almanil Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 To je vskutku ranec. Souseda je mi upřímně líto. A ta cena opravy je normální? Mně osobně to přijde nějak moc. Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Tak jen ty vstřiky byly za 1800 EUR + cesta na jejich dovoz. K tomu nové VT čerpadlo a vše okolo... Citovat
Guest Džůny Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Je to spousta peněz a zničená dovolená. Ale koupit si \"prémii\" (brr, jak já to slovo nesnáším) v dehtu, bo je to Audi a žere o 1.5613982 na sto méně než benzin, to bylo sousedovo svobodné rozhodnutí. Odkládal peníze \"ušetřené\" na spotřebě na případné opravy bokem? Myslím že ne, stejně jako 99% všech majitelů chrochtáků, kteří jsou potom hrozně překvapení, když je potřeba nová spojka s dvouhmotou, repas vstřiků nebo výměna DPF. Měl bohužel neskutečnou smůlu v tom, že tentokrát šlo o mnohem dražší opravu. Holt \"prémiová\" kvalita = prémiové ceny (oprav…). Rozhodně mu to nepřeji, ale má to, co si z vlastní vůle koupil. Dodatek: dneska už to dávno není o značce, sere se všechno. Jen potom nechápu jak je možné, že Audi potkávají takové potíže, dříve se pak mluvilo o výměnách převodovky po 80 tisících, a stejně se najde většina takových, kteří budou tvrdit že jsou Němci spolehliví jak smrt a \"ty francouzský sráči\" jsou co týden v servise. [upravil dne 17/6/14 09:31 od Džůny] Citovat
Fusion Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Mnoho lidí evidentně nenapadne si za čtyři kila připojistit odtah. Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Kdo si ji koupí ojetou, tak právě dost často řeší. Asi by ses divil, kolik lidí si kupuje dražší auta, než na kolik reálně mají, a pak ojebávají servis kde to jde. Kolik už jsem viděl třeba X5 na gumách sjetých úplně do hladka, ani milimetr vzorku na nich nebyl. I ze zkušenosti servisu se majitelé podobných \"prémiových\" ojetin o hodně častěji škrtí o každou korunu a vyžadují ty nejlevnější nejsračkovější věci, jen aby ušetřili pár stovek. Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Jo jo takového máme tady v práci.......měl kdysi BMW a prostě on má BMW a kdo má víc.....technicky úplná ****** auto po exzitu....ted má A6tku a zase stejná písnička.....\" víš to moje Audi \" je mi z jeho keců na blití..... Citovat
Guest Džůny Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Asi tak. Popraskané kotouče s 2 mm hranou, destičky 0.4 mm, pneu sjeté na plech, absolutně bez vzorku… ale hlavně že mám Prassáta / X5 / A6, kdo je víc, prémie přece brzdí prémiovitostí. V Olomouci naprosto běžný pohled. Citovat
Stejsn Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Kamarád audinám, vzhledem k jejich znaku s jedním chybějícím kruhem a technice (má je na dílně úplně stejně často, jako jiné značky), říká \"paralympiády\" Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 A to pozor.....on sedí v nobl restauraci a na stole má klíč samo že znakem na horu....a jen tak pošle svou manželku do auta....a na celou hospodu ať to všichni slyší....\" zajdeš mi do našeho Audi pro xyz \" Citovat
dusan2 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 dusan2 - no ono sa super zháňa ked si to máš zhánať sám z Chorvátska No ved prave... Podla mna bola chyba davat to v tom chorvatsku opravovat kedze je vseobecne zname ze servisy tam nepatria medzi najlacnejsie. ,, my,, to riesime tak ze niekto sadne do auta na vozik vezme pojazdne nahradne auto odvezie ho a privezie pokazene. Ja som tak kamosovi doniesol auto do Grecka , dva dni som sa vykupal v mori a siel spat. Rok na to som bol takto v taliansku no a ked sa mne rozsypal v Drazdanoch Jumper , praskla vacka , kamos mechanik zobral druhu ktoru som mal doma a prisiel mi ju tam vymenit na parkovisko pred servis Citroen. Robota cca 1,5 hod ak si dobre pamatam. To ale musi byt clovek obklopeny tymi spravnymi ludmi. Ak mas auto doma potom je dost casu zohnat diely za rozumne prachy a dat to opravit spolahlivemu mechanikovi. A ked sme konkretne pri Audi prave v nedelu si kupil kamos ktory nebol v stave udrziavat ( 1,9 tdi r. 2000 ) A6 3,0 tdi , dsg , quattro. Dostal prachy od mami tak ho nic lepsie nenapadlo iba ich vsetky strcit do toho kramu. Pre mna su to nepochopitelne veci . Zbytocne som ho dva dni odhovaral aj ho nakoniec kupil. A to ma fakt poriadne hlboko do vrecka Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Osobák se tahá dobře, ale 806 už jen tak nějaký vlek oficiálně neuveze Citovat
dusan2 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Z talianska som tahal 807. Tam som im doviezol Golf , bolo humorne naskladat vsetko z autobusu do Golfa Citovat
dusan2 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Ked si tak spominam raz som bol z kamosom po jeho Sharan v nemecku z vozikom dlhym na dva auta a tahali sme ho za kratkym Defenderom. Ten ma tazne na 3,5t:D Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Dá se, ale kdybych měl najednou shánět někoho, kdo mi to odveze z takové dálky, asi bych se docela zapotil. Citovat
dusan2 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 U nas to nastastie funguje ,, dnes ja tebe zajtra ty mne ,, Ale to sme asi uz posledna generacia co nepozera na vsetko cez prachy. Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Tady jde spíš o to, kdo vůbec má soupravu schopnou to uvézt... Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Dusan2 to je dobře vědět ,ze disponujes takovou technikou odvézt auto v případě nouze z ciziny..... Kolik může mít na kouli multivan? [upravil dne 17/6/14 12:03 od Charlie 1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.