Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KDE JE BURZA NÁHRADNÍCH DÍLŮ -POLSKO.

Recommended Posts

Odesláno

KDO MÁTE ZKUŠENNOST - PORADTE MI ,KAM SE JEZDÍ DO POLSKA PRO NÁHRADNÍ DÍLY. JSOU TAM PREJ NĚJAKÉ BURZY,-JAK TO S TÍM JE?KDE SE TAM NEJLÍP SCHÁNĚJÍ DÍLY NA AUTA? A PRÝ JE TO TAM O DOST LEVNĚJŠÍ ? -JE TO TAK ?

ZATÍM DÍK.

Odesláno

Má to být u Ostravy nebo u Krkonoš? Jinak myslím, že tímto řešením neušetříš peníze, ale zajezdíš si. Myslím, že ke koupi patří také záruka na díl, ale také záruka že je to ten správný díl.

Odesláno

Burzy se konají každou sobotu v Lubani,je lepší tam jet tak na osmou ráno,v deset už to bývá rozebraný,je to asi 100 km od hranic,o ničem bližším nevím.:super

Odesláno
Původně zaslal: olda

Burzy se konají každou sobotu v Lubani,je lepší tam jet tak na osmou ráno,v deset už to bývá rozebraný,je to asi 100 km od hranic,o ničem bližším nevím.:super [/quote

Díky za informaci .

Odesláno

Ohledně burzy nevím , ale pro výfuk na 405 1,8 benzín jsem byl v Polském Těšíně a za prostřední + zadní + práce jsem zaplatil 2.100,- Kč (vydržel v pohodě 3roky) - kolega teď platil stejně.

Odesláno

Gliwice. a jenom nedele--pozemek byvale šachty-

nebo smner Byelsko Byala tam to je kolem cesti takove vrakače a seženeš vše

[upravil dne 2/10/05 ZILA]

Odesláno

zaleži natom odkut tam opedeš a co chceš koupit jestli plechařinu nemo ND motoru no a hlavne podle kurzu koruny

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

zaleži natom odkut tam opedeš a co chceš koupit jestli plechařinu nemo ND motoru no a hlavne podle kurzu koruny

Tam se teda platí našima ,nebo jejech penězma?co airbegy ,vyplatěj se tam koupit ? / potřebuju na megána /

Odesláno

Výfuky:

Je to adresa 43-400 Cieszyn

ul.Brodziňskiego 8 ( za zeleninovou burzou , která je vedle velké burzy)

tel. (033)8520539

Poslal jsem tam už několik lidí a všichni byli spokojení :D:D:D

Dá se s nim domluvit

Odesláno

Nebo Cieszyn smer Marklovice v takove doline je tam ( 50 ) dela tam vyfuky a při zakoupeni je montaž zdarma a ma tam i gut ceny koncovek vyfuku :D :D :D:D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...