Přejít na obsah

zepino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

Vše od uživatele zepino

  1. Tam se teda platí našima ,nebo jejech penězma?co airbegy ,vyplatěj se tam koupit ? / potřebuju na megána /
  2. Díky moc za informace . Ještě někdo něco víte? Jak je to tam s cenama ? Vyplatí se to tam jed ?
  3. Gliwice ? - co ?, kdy ?, -trochu víc informací by neuškodilo.
  4. KDO MÁTE ZKUŠENNOST - PORADTE MI ,KAM SE JEZDÍ DO POLSKA PRO NÁHRADNÍ DÍLY. JSOU TAM PREJ NĚJAKÉ BURZY,-JAK TO S TÍM JE?KDE SE TAM NEJLÍP SCHÁNĚJÍ DÍLY NA AUTA? A PRÝ JE TO TAM O DOST LEVNĚJŠÍ ? -JE TO TAK ? ZATÍM DÍK.
  5. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    Kdyby si chtěl,tak mám na prodej -RENAULT CLIO 1,2i , rv:99 , najeto 62000 km , červený , pětidveřový - překrásný vůz po mé ženě !Stav - JAKO NOVÝ !!!!!
  6. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    Díky za reakci.takže to klepání je opravdu normální?Nedojde to až ke kolizi ?Ten zvuk se opravdu jeví jako klika,alespon z mého poslechu,ale u toho mého motoru to není zase tak výrazné,ale slyším to tam.Má male 1,1 ,ne jak ty píšeš 1,4.co ten muj motor má teda za označení ? a co jsou to ty kody?nevíš,kterej motor je uspornější na spotřebu?-jestli ten muj /1,1- 40kw / ,nebo 1,1-44kw.
  7. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    Jak je to s tou německou verzí ?To slyším prvně, čím se ten motor -40kw liší od 44kw a co je to ta uprava mapy v RJ ?Rád se o to něco dozvím. Už jsem měřil spotrřebu u toho mého / 40kw / a třikrát po sobě mi vyšla kolem 5,8 a to jsem ho moc nešetřil a skoro všechno bylo najeto s klimatizací.To se mi zdá docela dobrá spotřeba -né ?Nebo , kolik by to mělo žrát ? Co to klepání ,fakt je to normální ? U toho mého motoru to není zas tak hrozný,ale slyším to tam.Proto jsem se tu ptal na rady,abych kdyžtak předešel většímu problému.Ty ventily zkusím taky seřídít,tím nic neskazím.
  8. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    Naprosto s tebou souhlasím ,-řešíme tu hovadiny,a hlavně,které sem vůbec nepatřej,ale on si začal a já jsem si to nechtěl nechat líbit-uznávám,zatěžoval jsem tím druhé.A tak se tímto všem koho náš rozhovor obtěžoval omlouvám.Máš pravdu ,že jsem tu byl nováček,a nevěděl jsem ,jak to ¨tu chodí.A Kurt to holt pochopil po svém a tak se do mě pustil,místo aby mi pomohl. Ktomu mému problému,-už vím ,že tam hydroštely nejsou,ale prostě se mi tam něco ozívá.A hydroštos kontra hydroštel je opravdu jen asi jiné vyjádření ,asi né tak správné.
  9. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    Rozhodně s tebou nehodlám polemizovat. Jen jsem tě chtěl upozornit. Tvůj způsob vyjadřování mne naprosto odradil, takže ti neporadím. To je celý. Pokud si myslíš, že účelem tohoto fora je nacpat svůj problém do co nejvíce témat a čekat na odpovědi, tak tomu tak není. Alespoň pro mě ne. Máš asi jiný přístup - ale co jsem se tak díval, tak moc nezabírá. Nebo ano? Já si zase myslím,že -jestliže se chceš bavit o vyjadřevání,tak tvuj způsob je abnormálně neslušný a hlavně vulgární a to si myslím,že sem už vůbec nepatří !To že jsem dal příspěvek do dvou témat,jsem viděl z mého hlediska opoctatněné-já třeba všechny témata neprocházím-procházím jen to co mě v danou dobu zajímá a myslím že takových je víc.Takže jsem na to měl prostě takový názor.Ale jak je vidět,tobě dělá hlavně dobře se s někým tohadovat a nad někým se povyšovat,místo aby jsi někomu pomohl řešit jeho problém!Ale každý je nějaký ,takže to beru.
  10. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    Nebudešmít větší úspěšnost, jen víc lidí nase*eš, právě tak, pokud budeš psát velkými písmeny. Čemu to vadí? Lidem. Lidem, kteří se tady chovají slušně a nemyslí si, že jejich problém je jediným a nejdůležitějším. Chovej se slušně a lidi ti poradí. Chovej se jako doposud a dozvíš se jen to, že se chováš jako hovado... Nechápu, proč se ptáš na zkušenosti s motorem, když v tématu, který jsi založil 9.8. máš 22 příspěvků. Že se chovám jak hovado ? -to ti připadá slušný ?pokud chceš kárat druhé,zamysli se nejdřív sám nad sebou.Určitě nechci nikoho nasrat/jak ty píšeš/-zdá se mi to vulgární ,-to si myslíž že sem patří ???!!!a k příspěvkům které už mám-víc lidí ,od jaktěživa víc ví !a každej má taky jiné zkušennosti !-tekže,vím proč se ptám dál!
  11. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    TAK TO NENÍ DOBRÉ,MYSLEL JSEM,ŽE KDYBY TAM BYLY HYDROŠTOSY,TAK BY TO BYLA MÁ ZÁVADA,ALE TAKHLE TO BUDE ASI NĚCO HORŠÍHO.OZÍVÁ SE MI TAM NĚJAKÝ KLEPAVÝ ZVUK .U PASATA JSEM ZAŽIL PODOBNÝ ZVUK,A BYL PRÁVĚ ŠPATNÝ HYDROŠTOS -OPRAVA ZA PÁR KORUN.TADY TEDA NEVÍM CO MĚ ČEKÁ. MÁŠ NĚJAKÉ ZKUŠENNOSTI S TÍMHLE KONKRÉTNÍM MOTOREM ? -JAK JEZDÍ A KOLIK ŽERE ? A CO VYDRŽÍ?/PRÁVĚ JSEM SI TO KOUPIL,TAKŽE O TOM NIC MOC NEVÍM/ .
  12. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    ČEMU TO VADÍ ???!!! MYSLEL JSEM ,ŽE BUDU MÍT VĚTŠÍ USPĚŠNOST SE NĚCO DOZVĚDĚT, NA TOM SNAD NENÍ NIC ŠPATNÉHO .A MUJ DOTAZ SE TÝKÁ OBOU SEKCÍ.
  13. zepino

    MOTOR 1,1 POTŘEBUJU PORADIT !

    JEDNÁ SE O SAXO.MOTOR MÁ NOZNAČENÍ -HDY. [upravil dne 27.8.05 zepino]
  14. POTŘEBUJU VĚDĚT,JESTLI MÁ MOTOR 1,1 HYDROŠTOSY .NEBO ,JAK JE TO TAM NA HLAVĚ ŘEŠENÉ. V TECHNIČÁKU MÁM NAPSÁNO,ŽE TO MÁ 40KW/6200 ot/min,ALE VŠUDE JSEM VIDĚL A SLYŠEL JEN O 44KW TAK JAK TO S TÍM JE ,NENÍ TO JEN PŘEKLEP UŘEDNÍKŮ? PROSÍM PRADTE NĚKDO. ZATÍM DÍK.
  15. POTŘEBUJU VĚDĚT,JESTLI MÁ MOTOR 1,1 HYDROŠTOSY .NEBO ,JAK JE TO TAM NA HLAVĚ ŘEŠENÉ. V TECHNIČÁKU MÁM NAPSÁNO,ŽE TO MÁ 40KW/6200 ot/min,ALE VŠUDE JSEM VIDĚL A SLYŠEL JEN O 44KW TAK JAK TO S TÍM JE ,NENÍ TO JEN PŘEKLEP UŘEDNÍKŮ? PROSÍM PRADTE NĚKDO. ZATÍM DÍK. [upravil dne 27.8.05 zepino]
  16. Moc díky za tuhle tabulku,to je přesně to co jsem potřeboval. Ještě jednou díky.
  17. může mi někdo co nejdřív napsat typové označení motorů peugeot 106 ,obsahy -1.0 , 1.1 ,1.4 .prosím co nejdřív !!!!!!!!
  18. může mi někdo co nejdřív napsat typové označení motorů peugeot 106 ,obsahy -1.0 , 1.1 ,1.4 .prosím co nejdřív !!!!!!!!
  19. Mimo město cca 6, ve městě o 2 litry víc to já mám -megana combi , 16 ,šestnáctiventil a ten si nikde nevezme přes 8l a to je proti 106 obřík a taky oproti ní jede !!!!!!!!!
  20. Mimo město cca 6, ve městě o 2 litry víc fakt žere po městě -8l ??? -to je docela dost na takového mrnouska !
  21. Viděl jsi můj podpis (to je to pod čarou)? O jakém myslíš? jak dlouho ho máš ? a měl jsi s ním nějaké problémy ?
  22. tak to sory neuvědomil jsem si to .kolik ti to žere ???
  23. HALOOO -MÁ NĚKDO DALŠÍ VLASTNÍ ZKUŠENNOSTI S MOTORY - 1,1 A 1,4 V PEUGEOTU 106 NEBO CITROEN SAXU ??? POVÍDEJTE . [upravil dne 12.8.05 zepino]
×
×
  • Vytvořit...