Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mame tuhle http://www.detskaauticka.cz/ctyrkolky/Elektricka-ctyrkolka-800W-HIGHPER-ORIGINaL--36V--20km-hod--MODRa--2092757458.html

Akorat na 800W ale 1100W myslim a jezdi 7-18-35 km/h

Vse uplne pecka.Na pomalou rychlost jezdi vic nez hodinu a pul.

Na stredni rychlost cca hodinku.

Na rychlou jeste nejezdime.

Problem byl spis v brzdeni.Ty brzdy jsou tvrde a nejde moc brzdit kdyz je kluk maly a nema silu v prstech aby to zmackl.

Jinak uplne pecka se vsim vsudy.

Odesláno

a kolik je vlastně prckovi?

http://www.vozitka-pegperego.cz/cs/Detska-vozitka-Peg-Perego/Elektricka-detska-vozitka-Peg-Perego/12V/Corral-T-Rex-IGOR0066

mám ji už asi 10 let,mladas na ni jezdil do 9let od 3 a ted na ni jezdí 3roky druhej,vyměnil jsem jen baterii za silnější a převodovku,která to nevydržela,jinak to šlape stále dobře. Opravdu mohu potvrdit kvalitu,vím že si lidi kupuji levnější věci,ale je to tak na rok až dva.

Sice to není žádnej rychlík,ale zase není potřeba přilba, v pohodě na zahradě to stačí či naprocházku..

[upravil dne 5.6.2014 08:44 od John_Ice]

Odesláno

ja kupoval dva roky zpatky na orisek.eu

Dvoumotorovou verzi.Celkem spokojenost.

Ono popravde co je na tom co kdyz se pokazi si nedokazes spravit sam...

jen poznamka na okraj...takhle mlademu diteti bych asi koupil neco z ceho nemuze spadnout ale to je jen muj nazor;)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak mám na inzerátu tuto:

http://www.vozitka-pegperego.cz/cs/Detska-vozitka-Peg-Perego/Archiv-starych-modelu-detskych-vozitek-Peg-Perego/Elektricka-vozitka/12V/Corral-T-Rex-08-IGOR0036

Ale nemáte někdo zkušenost jak jí převést v P407 sedan? Po demontáži kol se asi nebude vejít alespoň z části do kufru. Mám sice na střechu příšníky ale jak ji uchytit mě nenapadá.

Odesláno (upraveno)

Normálně ji dej na střechu. V Obi nebo v Hornbachu kup krabičku delších vrutů a střešní lať, rozřezej ji na stejný kusy a udělej z toho rošt ty kusy co budou držet pohromadě rošt dej tak aby se zaklesly přes příčníky a nech si ještě dvě stejné těma založ kola aby nemohla popojíždět a celé to přivaž gumycukama nebo kurtama to už záleží co máš k dispozici pokud nemáš nic na uvázání tak když pujdeš pro tu lať a vruty tak to kup taky dá se pořídit sada na zabezpečení nákladu za pár desítek korun a využiješ to i jindy. Tu lať ti nařežou i v obchodě akorát si ji budeš muset nejdřív zaplatit.  V rychlosti jsem to načrtnul aby jsi věděl jak to myslím. Není to na žádné velké divočení ale ta čtyřkolka má podle toho odkazu cca do 20 Kg tak to by mělo v pohodě unést. Jen pokud by jsi ji dal na střechu v krabici taky možnost tak ale tu krabici pořádně zavaž i kolem dokola aby ti to při akceleraci nebo brždění neulítlo z krabice ven.

11m7vph.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...