svec.po Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Zdravím, nevíte někdo kde bych našel relé kompresoru digitální klimatizace? Údajně má být v podběhu nebo co, ale nevím kde přesně... Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 co mas za rocnik vyroby ? bud je jednotka u manualni klimy pobliz kabinoveho ventilatoru za kastlikem spolujezdce nebo u automaticke klimy spina kompresor samotny ovladaci panel, pripadne u noveho modelu v jednotce BSI servisman dal fotku jednotky rizeni relatek motoru sahar, ta nema se spinanim kompresoru nic spolecneho [upravil dne 3/6/14 19:54 od Ferry] Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 omlouvám se tak to raději smažu aby to nepletlo Citovat
svec.po Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 co mas za rocnik vyroby ? bud je jednotka u manualni klimy pobliz kabinoveho ventilatoru za kastlikem spolujezdce nebo u automaticke klimy spina kompresor samotny ovladaci panel, pripadne u noveho modelu v jednotce BSI servisman dal fotku jednotky rizeni relatek motoru sahar, ta nema se spinanim kompresoru nic spolecneho [upravil dne 3/6/14 19:54 od Ferry] mám rok 99 Citovat
svec.po Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 omlouvám se tak to raději smažu aby to nepletlo v pohodě, nic se neděje Citovat
svec.po Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 Zdravím, nevíte někdo kde bych našel relé kompresoru digitální klimatizace? Údajně má být v podběhu nebo co, ale nevím kde přesně... a nevíte náhodou, kde bych našel aspoň pojistky ke klimatizaci ( ke kompresoru) , to by mělo být taky někde schovaný ne? Nebo je to normálně u ostatní pojistek ve skříňce? Citovat
Ferry Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 na kompresor zadna pojistka neni, jak jsem uz psal vyse, kompresor spina primo ovladaci panel klimatizace na palubni desce jinak urcit presne, jaky typ klima a jaky typ elektroinstalace se da pouze podle VIN kodu [upravil dne 18/6/14 19:54 od Ferry] Citovat
svec.po Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 na kompresor zadna pojistka neni, jak jsem uz psal vyse, kompresor spina primo ovladaci panel klimatizace na palubni desce jinak urcit presne, jaky typ klima a jaky typ elektroinstalace se da pouze podle VIN kodu [upravil dne 18/6/14 19:54 od Ferry] Když zapnu klimu, tak slyším cvaknutí, což je asi dobře, ale klima se nerozjede. Když jsem pátral po příčině, tak jsem zjistil, že mi nejde šťáva ke kompresoru a tím pádem vlastně ani nesepne sahara. Říkal jsem si, že to asi bude nějakým tím relé nebo pojistkou ... nebo čím by to teda mohlo být? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Je ta klima naplněná, jestli je bez tlaku tak se nespustí Citovat
svec.po Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 nemam VIN kod, nemuzu radit VIN VF38BLFYE80833791 Citovat
svec.po Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 Je ta klima naplněná, jestli je bez tlaku tak se nespustí naplněná je, původně jsem taky myslel, že je to tím., když jsem byl u chlaďaře aby mi to doplnil ...tak se zjistilo, že tam tlak je, že to tím není Citovat
Ferry Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 hmm, takze uz mas novou verzi elektroinstalace s jednotkou BSI, kompresor je spinanej relatkem v jednotce BSI, primo po dratu 8060 pozice 13 v zelenem 16ti pinovem konektoru na jednotce BSI kazdopadne dobra otazka je taky co psal Radek, je ta klima naplnena ? (zkontrolovan tlak na plnicce v servisu) Citovat
svec.po Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 hmm, takze uz mas novou verzi elektroinstalace s jednotkou BSI, kompresor je spinanej relatkem v jednotce BSI, primo po dratu 8060 pozice 13 v zelenem 16ti pinovem konektoru na jednotce BSI kazdopadne dobra otazka je taky co psal Radek, je ta klima naplnena ? (zkontrolovan tlak na plnicce v servisu) Dá se k té BSI jednotce nějak jednoduše dostat? Nebo kde ji najdu? Citovat
Ferry Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 ano za pojistkovou skrinkou vlevo pod volantem, pred odpojovanim odpojit radeji nejprve baterii Citovat
P607Olda Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 když jsem byl u chlaďaře aby mi to doplnil ...tak se zjistilo, že tam tlak je, že to tím není Mně už je to hloupé, že pořád doporučuju toho Nečase, ale on by to krom naplnění taky rovnou opravil, takže bys odjížděl s fungující klimou... tel. 583 411 572 Citovat
svec.po Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 ano za pojistkovou skrinkou vlevo pod volantem, pred odpojovanim odpojit radeji nejprve baterii dá se tam nějak jednoduše k tomu dostat? nebo musím oddělat pojistkovou skříňku? Nebo jak co nejlíp na to Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 co se týče relé v BSI koukni jsem Citovat
svec.po Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 ano za pojistkovou skrinkou vlevo pod volantem, pred odpojovanim odpojit radeji nejprve baterii dá se tam nějak jednoduše k tomu dostat? nebo musím oddělat pojistkovou skříňku? Nebo jak co nejlíp na to Je nějakej návod jak se k tomu nejlépe dostat? Nebo na to stačí jít selským rozumem Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 To ti nestačí ten odkaz co a jak ? co jsem dodal ? relé je uvnitř to si pak holt musíš poradit podle sebe co je nej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.