Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem jel jiným autem za svou 407 a při brzdění ve 407 poblikávaly ledky(všechny stejně). Stále více, až přestaly při brzdění svítit.

Poradíte, asi nějaký konektor? Kde a jaký, jak se k němu dostanu? Co demontovat a jak?

Odesláno
nemyslel skor ten \"tuning\" co ked brzdis tak blikaju a potom svietia? :myslim

Precitaj si jeho prispevok poriadne a zistis, ze urcite nemyslel toto :D :D

Odesláno
nemyslel skor ten \"tuning\" co ked brzdis tak blikaju a potom svietia? :myslim

Precitaj si jeho prispevok poriadne a zistis, ze urcite nemyslel toto :D :D

Ahoj, ne je to origo, co tam patří, také díky za info, že to nejsou LEDKY. To blikání byla závada - přerušování kontaktu. Musím na to mrknout dle toho popisu, který začnu vyhledávat na fóru.

Odesláno
V treťom brzdovom svetle sú žiarovky W5W (origo od výroby) a nie LED-ky ;).

Ahoj, poradíš, jak najít? dal jsem to do vyhledávače a vyjela se mi tato stránka:

A tam jsou jen fotky auta zepředu, předem dík za ochotu.

Odesláno

Díky, posunul jsem, přečetl, je tam jen to vypáčení plastu. Ale pořád ještě nevím, jestli ten díl 3. brzdového světla je s přívodním vodičem tam u okna s konektorem, nebo bez? Odkud ten kabel vede? Z levého brzdového, pravého? Nebo má samostatné vedení, odkud? Jestli nebudu muset natáhnout nové vodiče? Zkoušel jsem že to bliká poklepáním na sklo.

Vyptávám se předem, abych něco demontáží nerozbrabčil a nenadělal víc škody. Díky

Odesláno

davaj pozor, aby si neodlepil nejaky konektor od vyhrievania skla... mne sa podarilo, ked som rozoberal tretie brzdove svetlo... :( takze som musel kupit nove zadne sklo... (nie nedalo sa nijak prilepit ani napajkovat ;) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...