Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Akorát, že do Autosalonu si asi 304 v cabriu nikdy nevezmou :myslim Leda, že by si to Peugeot zaplatil, jako reklamu, která tvoří 70% toho pořadu :(

Což ale chápu. Nějak se ty náklady musí pokrýt, vzhledem k minimální sledovanosti.

Já to teď hlavně psal, jako info, že je ten poslední díl už venku. Takže kdo bude chtít, může se už na akci s 304 podívat ;)

Odesláno

rozpočet BBC a Primy je asi trochu někde jinde, i když si nemyslím že by Autosalon byl vyloženě špatný počin, tak srovnávat ho s TG prostě nelze a to po všech stránkách..

Odesláno

Top Gear bude pokračovat jednou jako stará značka a nový moderátoři a podruhé jako nová značka se starými moderátory. A překvapila mě mírnost úprav v posledním díle.

AUTOSALON je na CZ poměry ještě celkem dobrý, přestože je to reklama.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Na TG se rád dívám. Je tam trojice starých chlapů po přechodu nicméně stále v pubertě, informace hodnotné pro mě v podstatě žádné, jeden má stále ruce od másla a špeku, ale je to show a má to náboj. A to mám rád.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak, kdo z vás dneska viděl TOP GEAR? :myslim Pátý díl 22.řady? Hromada Peugeotů a nakonec zhanění posledního desetiletí za pomoci 407my a 307myCC. :bacha Jsou to blbové. :D

Odesláno

Právě 3.11. jsem viděl poslední díl TG a už se nedivím,že na BBC skončili...Za tak přímý útok na Peugeot je měli rovnou zastřelit  :D ...

Odesláno

jsou to cvoci ale těžko jím to mít za zlé, když víme jak dobré byly řady 5,6 na které 7mička zdaleka nenavázala..  :)

Máš pravdu naprosto... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...