MJSytic Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Zdar, chci jen informovat o tom, co se mi stalo. Sháněl jsem knížku "Jak na to" k mé 406, ale nikde jsem na ní v obchodech nenarazil, tak jsem si jí nechal poslat přímo do "výrobce". Vyšla teda i s poštovným na 800,- ale co mě vytočilo, tak bylo to, že měla uvnitř přeložený stránky a navíc jsem zjistil, že tam od str. 256 až 265 stránky vůbec nebyly Takže musím vyřídit reklamci Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat
Tornado Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Ja ji taky objednaval primo od vyrobce, byla v poradku az na 1 stranku, kde byl trochu prehnuty roh. [upravil dne 29.9.05 Tornado] Citovat
MJSytic Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Díky, teď jsem tam volal a prej se omlouvají, Že to vypadá na špatnou sérii atd. A? to prej pošlu zpátky doporučeně. Tak jsem je vyf ..., že už nebudu platit navíc ani korunu. Posílám to dobírkou, a? to pěkně všechno zaplatí oni, když tam maj bordel:grr Komisar, no jo jenže v Budějkách to je vlastně tam, kde to tisknou. Já jsem byl teda jen v Tescu a v Glóbu a tam měli na všechno možný, jen né na 406. A čas někde lítat a shánět to, to fakt nemám. Wopravdu mám já teda kliku ... Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 jen takova mala poznamka, pokud to nekdo budete kupovat kvuli elektrickym schematum a potrebujete je pro stary model, tak usetrete penize, ty schemata co jsou uvedeny v tyhle knizce jsou prevazne na novej model s multiplexovou siti a centralni ridici jednotkou BSI, takze na starej model jsou vesmes nepouzitelny, jinak co se tyce mechanickeho obsahu, nemuzu srovnavat, jeste jsem to neporovnaval Citovat
Péťa Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Původně zaslal: MJSytic Komisar, no jo jenže v Budějkách to je vlastně tam, kde to tisknou. Já jsem byl teda jen v Tescu a v Glóbu a tam měli na všechno možný, jen né na 406. A čas někde lítat a shánět to, to fakt nemám. Wopravdu mám já teda kliku ... Možná by stačilo zajít do obyčejné knihy (to je taková prodejna, kde se prodávají knihy - pamatujete si je ještě?) Já ji v malinkém Náchodě kupoval hned po vydání. Byla ve dvou knihkupectví. Je pravda, že do supermarketu by mě nenapadlo chodit pro knížky. Ale pokrok nezastavíme, brzy v nich budeme kupovat i celá auta a jezdit k nim do servisu. PS: Makro v HK má benzín na 30,40Kč (plus sleva na obyčejnou kartu 0,50Kč a na zlatou 1,--Kč). Citovat
Guest MilaS Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Původně zaslal: Ferry jen takova mala poznamka, pokud to nekdo budete kupovat kvuli elektrickym schematum a potrebujete je pro stary model, tak usetrete penize, ty schemata co jsou uvedeny v tyhle knizce jsou prevazne na novej model s multiplexovou siti a centralni ridici jednotkou BSI, takze na starej model jsou vesmes nepouzitelny, jinak co se tyce mechanickeho obsahu, nemuzu srovnavat, jeste jsem to neporovnaval Mechanická stránka je taky zajímavá, protože je to z anglickýho originálu a jsou tam fotky z typů s levostranným řízením, takže je to v motorovým prostoru kapku přeházený. Já už jsem ji v podstatě odložil do garáže (nevím přesně kam) a řídím se zdravým selským rozumem a metodou pokus-omyl. Celkem to považuju za vyhozený prašule. Citovat
vendym Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 MilaS - plně souhlasím, vyhozený bankovky, ta kniha je perfektně odfláknutá Citovat
Driver Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Koukal jsem na technickou literaturu Ben v Praze a mají knížku skladem a dokonce tu řadu knížek Jak na to zlevnili. Na 406 TADY Citovat
MJSytic Odesláno 10. říjen 2005 Autor Odesláno 10. říjen 2005 Tak už mám vyřízeno. Knížku vyměnili a poštovný jsem žádný neplatil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.