Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podařilo se mi ulomit kontakt - plíšek ze zadního vyhřívaného skla , vypadá že bylo přicínováno , ale na skle není žádná známka po cínu , nevíte zda by to šlo opravit?

Guest servisman
Odesláno

Někde se to už zde probíralo dej se do hledání.

třeba

[upravil dne 24/5/14 20:54 od servisman]

Odesláno

hledal jsem , ale řešilo se jen to že nehřeje - bylo na to více dotazů

není na co napájet jen na plíšku jsou stopy po cínu na skle nic jen tenká tmavá linka

probíralo se tady jak tu přerušenou linku opravit

[upravil dne 24/5/14 19:51 od kubojs]

[upravil dne 24/5/14 19:51 od kubojs]

Odesláno
Někde se to už zde probíralo dej se do hledání.

třeba

[upravil dne 24/5/14 20:54 od servisman]

děkuji za info i za ostatní rady - asi přilepím na sklo a přemostím tím stříbrným lakem

jen nevím čím přilepit vteřiňákům moc nevěřím

Guest servisman
Odesláno

s tím lakem mám jen zkušenost na opravu vyhřívacích linek na kontakt ten se lepil ale vteřiňák asi držet nebude

Odesláno

tak opraveno a funkční :D - bohužel jsem to nenafotil od prvopočátku

- sklo jsem očistil ostrým nožem a tech. benzinem na vatě a špejli - původní lepidlo bylo asi s příměsí grafitu kvůli vodivost protože to dost černilo

- na přilepení jsem použil sekundové lepidlo - http://cybershopcz.com/zbozi/sekundove-lepidlo-cyberbond-2004-20gr-10 - od kamaráda

a na obnovení vodivosti - http://www.loctite-levne.cz/loctite-oprava-vyhrivani-zadniho-skla-/-loctite-3863-2-g-p-3418.html - za 200,- kč

autoelektřikář aniž by mne vyslech do konce řekl \" to se nedá opravit \" - zlaté české ručičky :roker

[upravil dne 28/5/14 19:54 od kubojs]

post-51900-14109637824484_thumb.jpg

Odesláno

no vidis ze se povedlo ;) jak pisae MilanF1 ja opravoval zatim 2x prerusenou linku, kupoval jsem na to prave tu lahvicku od Loctite, tehdy teda asi za 400 korun ... ale mam ji dodnes .. jedna se o roztok stribra ..

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj , po půlročním pohodovém používání však vteřinové lepidlo prasklo(asi působením mrazíků) a tím i přemostění ze stříbra , ze zoufalství jsem přiložil dutý cín s pastou uvnitř a udělal z něho asi 1 cm přemostení kontaktu ze stávajícího tepelného vodiče s částeřkami stříbra a patkou konektoru a 2. měsíc to drží a topí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...