Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak spojka ide na reklamaciu ked ju uznaju tak mi vratia peniaze s tym ze hned od nich vezmem novu.Co by ste my poradili mam tam teraz Luk a rozmyslam nad Valeom.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dam to sem ať nezakládám nové téma, začala mi blbnout spojka respektive spojkový pedál, stalo se mi již párkrát že zůstal cca 1-2 cm od horní polohy.. zlehka mu pomohu zespoda noho a skočí do normální polohy. bral sem za něj rukou a má vůle do stran.

Neřešil jste to již někdo ? Jestli tam neni třeba nějaké futro co se dá s předstihem objednat než to rozeberu nebo mam shánět jiný pedál  ?

Odesláno

Mě klouzala při 4,5,6 na max. plyn. Pak se to srovnalo. Ale setrvák začal mlátit. Už se na ni chystám. Valeo dávali tuším do prvovýroby. Dám totéž. ..

Odesláno

pedál vyřešen, originál jen celý za cca 1400kč.. tak sem ho vzal na vrakovišti za 300kč  pozor je plastový a kovový ... vyměním a na tenhle se kouknu jak tam půjde udělat futro :) . Na vracení bacha ... trpí ložisko když zapomeneš vrátít a jezdíš s tim 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj chalani... budte taky dobri a kto viete poradte. Mam 407 1.6hdi a poslednych par dni som mal problem,ze som tiez musel pedal vracat poslednych par cm naspat nohou. Teraz som ho vecer odparkoval,vsetko OK ale na rano som mal pedal padnuty na zemi. Vratim jo hore no staci do neho tuknut a pruzina ho ztiahne na dno.kvapalina mi nechyba.Najhorsie je,ze som s nim mal ist domov z Nemecka a teraz tu visim na penzione. Pytam sa najprv Vas a potom mi ostane asi mechanik. Mam uz kupeny hlavny aj pomocny valec,len som ho este nemal moznost vymenit,ak sa do toho pustim,moze to pomoct? Ci to bude v spojke vo vnutri? Aby som zbytocne nestracal cas vymenou valceka...Dakujem Vam !!

Odesláno

zdravim, chcem sa opytať, dnes som na mojej 407 1,6 hdi ťahal prívesny vozík, bol som dosť naloženy, zrazu niečo trhlo a auto prestalo isť, zaradoval som rýchlosti a nič auto na mieste. čo to može byt, čo odišlo.

Odesláno

podle tvého popisu mechaniká závada, začni u spojky (utržená lamela atd.),pak převodovka (ustřižené šrouby planet. kola diferenciálu, atd) a naposled poloosy (tam to myslím nebude)

podle mě musí převodovka ven, záleží,co to dělá,když dáš kvalt a pustíš spojku (zda to má snahu se pohnout, jaký to má zvuk atd.)

Odesláno (upraveno)

zdvihni predok auta hod kvalt  zatoc jednym kolesom a to druhe sa musi tocit na opacnu stranu ked sa nemylim ked nebude daco bude s diferakom

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...