Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CUBA jsou určitě poklice, co byly na 206. Já jsem na 306 z výroby měl vzhledově stejné, ale byly trochu odlišné, už nevím čím. :myslim 

EDIT, tak jsem něco našel:

SILEX: 
mq0il6b5.jpg

CUBA:
gu0pvqza.jpg

A teď můžete hledat rozdíly. :papa 

Odesláno (upraveno)

Kluci, já nevím, ale rozdíl v nich na mobilu nevidím. 

Podle mě jsou stejné.

Ikdyž, u Silex jsou ty díry asi kulatější a u Cuba špičaté.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

A pootočeného lva proti šroubům a jinde ventilek ;)

A možná má ta středová mísa vyšší okraje (vidět kolem šroubů), pokud to není jen stínohra ;)

Odesláno

Já si těch pootočených lvů vůbec nevšimnul.

Ještě se zeptám. 

Chci víko ventilů do původního odstínu šedé. Myslíte, že by na něm vydržel komaxit? Nebo dát raději žáruvzdornou barvu?

tmp-cam-1836024644.jpg

Odesláno

už si to víko sundal? já když jsem měl 1.6 v 306ce, tak jsem chtěl taky lakovat ale po sundání jsem zjistil, že je pod těsněním prohnilé skrz na skrz, nevýhoda když to máš suché a není to celé od oleje.. :) takže jsem nakonec koupil v Peugeotu nové a tam už nebylo třeba nic lakovat.. ;) k tvé otázce, pokud to budeš dělat, stačil by asi i komaxit ale dal bych tam tu žáruvzdornou..

Odesláno

Já to kdysi sundaval na 306, těsnění se pak někdy dávalo nové a prohnilý to nebylo. Natřel jsem to podle mě normální hammeritkou, šedo-hnědá nebo tak něco a je to tam dodnes. Akorát velkýho majzla na dvě věci - první jsou ty dva štefty co to drží (jeden se mi podařilo ukroutit, nový jsem neměl a potřeboval jsem z autem odjet z chaty .. hoodně velkej průser) a jinak samozřejmě aby Ti nic nespadlo dovnitř :):papa

Odesláno (upraveno)

Skvělé. Ještě jsem víko nesundával. Takže je nejdříve zkontroluji, v jakém je stavu a jestli je má cenu lakovat a v jakém stavu jsou svorníky. Díky za rady

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Podařil se dobrý kup, plechové disky 15" 6J ET18 za 500kč celá sada. 

Teď nechám opískovat cyklony, pak komaxit, koupím na léto celoroční pneu a pokusím se o zápis 15" do TP.

Věřím, že se to podaří.

Taky jsem koupil 15" rezervu, takže se zápis podařit musí.

Odesláno

Cena za plechové disky více než skvělá.

Na Tvou rezervu jsem se díval, ale máš 5apůl ET24, a já chtěl 6 ET 18. Koupeno od klubáka za stejnou cenu jako Tvoje. Jinak bych samozřejmě koupil od Tebe :D

Odesláno (upraveno)

Ty disky si pořídil hodně levně, dobrá koupě :) Jinak na základě čeho si chceš nechat zapsat 15ky? Máš nějaký typový list?

Upraveno uživatelem Béďa
Odesláno

Tak to by mělo být bez problémů, zapisoval jsem 15ky na 206ku a krom důležitého uředníka, žádný větší problém. Hlavně to mít potvrzené od technika typu K a máš vyhráno. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...