Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Změna, lakyrník, co má míchat barvu, dnes neni v práci, tak tam pojedu zítra ráno. Když dnes neuvidím rozleštěné auto tak neusnu.

Petře, moc se těším na opravený lak. Většina lakyrníků řekla, že se musí lakovat celé díly. Ale já chtěl zachovat originál lak. Našel jsem lidi, kteří opravují drobné oťuky od kamínků, od tankovací pistole kolem víčka nádrže, a od klíčů kolem zámků.

Člověk, který to Cabrio přede mnou takhle otloukal, byl buď slepý, nebo de..l.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno (upraveno)

Tak jsem dnes viděl rozleštěné auto.

Objevilo se tisíce ran od kamínků, různých škrábanců a rýh.

Celolak je nevyhnutelný.

Každý měsíc dám do pokladničky 1083.33kč, a za rok se to stříkne :D .

Odesláno (upraveno)

Hotová "soap opera" s tou paní a manželem, co ti to rozleštil :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Jenom nechci být strýček sýček, ale nejdříve se dělá retuš laku a až pak rozleštění ... ale to v tvém případě je stejně jedno, jelikož bude celolak. 

Já počítám, že u tebe to budou díly jenom zvenku a do stejné barvy, pak by to odpovídalo. 

Odesláno (upraveno)

Oni to dělají takto - nejdříve lak rozleští, a pak se nechá namíchat barva, aby byla stejného odstínu. Pak se retušuje a pak se zase leští a voskuje. Je to kvůli tomu, aby byla namíchaná barva přesně podle rozleštěného laku.

Pokud by se dělal nový lak, tak až po všech opravách, (např. guma kolem čelního skla, spojka, atd.) a byla by stejná, takže by se vnitřek nelakoval.

Dnes si pro auto pojedu, ale zázraky nečekám.

Veverko, neprovokuj :D

Odesláno

To chápu, ale dá se rozleštit jenom jedno místo, jako vzorek a poté namíchat barvu ... jedině, že by každý díl mě jiný odstín. 

U mě budou taky investice, aby auto bylo super. Motor je lehce od oleje, lehonce prolíná převodovka a hlavně to chce nový lak a střechu. Nicméně vůz plně pojízdný, technicky super ... spíš to jsou věci, které chybí k dokonalosti. 

Odesláno

Ju, kapota má jiný odstín než blatníky.

Blatníky už jsou stříkané.

Včera na autě ještě dělal, dnes si je vyzvednu.

Lak na Tvé malé autí nemůže být drahý :D .

Odesláno

Jelikož já auto mimo jiné leštím, nedokonalosti laku vidím i před rozleštěním. Ale bez přeleštěním nelze u staršího auta určit přesnou barvu. Ale zase na druhou stranu, když se lakuje plastový nárazník, ten odstín nebude 100% stejný jako na plechu. 

Když jsi, Romane, v této fázi, nezabýval bych se odstínem laku. Doufám, že stříkneš všechno stejnou barvou - Newport Orange, nebo jak se tomu říká (má ji i Andreww).

Odesláno

Milane, ano, barva bude cihlová ;).

První fotka - výlet do Orlických hor a na minisraz.

Druhá - dnes jsem převzal nové plastové okno z CABRIO-SHOP za 2625,- .

Třetí - a také už mám intervalový spínač stěračů.

post-33051-0-22940700-1429709662_thumb.j

post-33051-0-84953300-1429709688_thumb.j

post-33051-0-19140800-1429709709_thumb.j

Odesláno

Havlicek.Lukas - jsem zvědav, jak vytrhnu to puvodní relátko. Je tam docela schované. Máš k tomu nějakou radu? ;)

Radime - dvě nejhezčí 306ky na klubu??? :D

radyn91 - teď jsem tam dlouho nebyl. Jak se tam vydám, tak Ti předem písnu SZ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...