Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám Peugeot 407 SW 2005, RT3 s barevným displeyem a dnes když se mi rozsvítila kontrolka hladového oka tak mi rádio napsalo že se vypíná aby se nepoškodilo a potom mi nešla navigace rádio prostě nic. Nevíte co je to za spouštěcí mechanizmus proti poškození a při čem se to takhle stává. Po zaparkování a vypnutí motoru tak do 4 minut se rádio o5 spustilo. Stalo se Vám to někomu?

Odesláno

No tak to by mě zajímalo jestli pokaždé co bude 27 stupňů a víc se mi bude vypínat navigace i s rádiem... A to jsem měl topení i klimatizaci vypnutou...

[upravil dne 21/5/14 20:24 od Mr.DAT]

Odesláno

A dá se tomu nějak předcházet? Je fakt že jsem jel jen se staženýma oknama a vypnutou klimatizací... Nebo spíš mám rozebrat panel a rádio vyčistit?

Odesláno

Tak snad to bude v pohodě, ale je divné že když nechám někde auto u vody na sluníčku že mi potom nebude fungovat navigace a rádio... Nepomůže to profouknout aby se to lépe chladilo? Jinak jsem rád že to není nic horšího nechtěl jsem dávat 30k za nový display :)

Odesláno

Ona tam je snad nejaka ochrana proti vysvyceni nebo neco tak podobne.

Ale nemusi ti to udelat po kazde.Je to snad omezene i nejak casove co jsem se dival do tabulek v pameti.

Odesláno

No teď k tomu přibyla ještě hláška, vypnutí telefonu kvůli vysoké teplotě, potom omezení zvuku na max 15 také kvůlu teplotě a pak se to vypne... Možná jestli má vliv klimatizace když je puštěná že to chladí tak je možné že kvůli tomu se to přehřívá protože ji nemám doplněnou. Je možné aby klimatizace to chladila? Jinak to budu muset nechat asi vyčistit jestli to má nějaké vlastní chlazení je možné že je ucpané.

Odesláno

Když auto stojí celý den v horku na slunku a v autě se nedá sedět, tak rádio normálně funguje. Ty hlášky jsem ještě nikdy neviděl.

Máš RT3 bez JBL ,že?

Odesláno

Nevím co je JBL, ale tohle zahřívání zažívám už teď když bylo jen 30 stupňů nebo 27. Svádím to jedině na to že chlazení dané jednotky je ucpané nebo na tu klimatizaci která zatím nechladí... Pokud to klimatizace nechladí normálně tak to bude chlazením rádia... A nebo je šotěk někde jinde.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě to při přehřátí vypnulo prvně GSM... to že by mi to vyplo celou RT3 se mi nestalo ;)

Odesláno

JBL = doplnkové - jiné audio. Extení zesilovač. Pokud ji nemáš, tak se používají interní koncové stupně.

Kdyby to byl displej, proč by mu to nově omezovalo GSM a hlasitost. Myslím, že to bude rádio.

To se ti stane hned po zapnutí klíčku, nebo to musí nějakou dobu a) fungovat , nebo b) hrát.

Odesláno
Mě to při přehřátí vypnulo prvně GSM... to že by mi to vyplo celou RT3 se mi nestalo ;)

Přesně začíná to telefonem, omezením hlasitosti a vypnutím...

No jestli se mi to povede nechtěl bych si rozmrdat palubovku... Ale ten ventilátor za displayem bude asi ucpaný... + nechladí to ani ta klimatizace...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...