Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se stalo že máme v rodině (no rodina, 2 lidi a pes) nového koncerňáka, superba už neuvidim díkybohu.

Když si vemu ten průběh nazpátek 405Td pak 306 (malá bota která prokličkovala cokoliv) pak 405 "T" nadmíru dobře ovladatelná.

No a přítulkyně služební superb o tom sem si myslel že to je fakt velký auto v zatáčkách těžkopádný na úzkých silnicích s kamionem naproti mi do smíchu nebylo.

Jaké bylo ale moje překvapení když sem chtěl včera zacouvat na zahradu a ejhle v každém zrcátku jen pár centimetrů od sloupku. Tak sem zjistil že superb je prostě proti novému mazlíkovi mrňous.

Tak se chci jen zeptat třeba lidí s 605kou není vám na okreskách trochu úzko? Se docela bojim že se někde nevejdu a přítulkyně mě pak zabije :bojim

Odesláno

Jednoduše zvyk. Zezačátku sem měl pocit že jedu v kamónu (zvyklej z 306), ale ted už mě to nepřijde. Projíždím uličkama relativně rychle, už mám super odhad.

Jenom aby ti pak Téčko nepřipadalo malý :mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

tak jsem nějak nepochopil jaké autí jste vlastně pořídily :myslim

Záměrně sem to nenapsal :D

A8 Quattro 2.5TDi

Sice má nalítáno přez 200t. ale vypadá nádherně :super

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jednoduše zvyk. Zezačátku sem měl pocit že jedu v kamónu (zvyklej z 306), ale ted už mě to nepřijde. Projíždím uličkama relativně rychle, už mám super odhad.

Jenom aby ti pak Téčko nepřipadalo malý :mrk

No to už připadááá :mrk

Snad si zvyknu na superBa sem si taky zvyk (ze 306) :cool:

Odesláno

407 ma naprosto debilni ten previs, nechapu, jak nekdo mohl zkonstruovat tak blbý auto v tomhle ohledu. Odkudkoliv couváš, tak se musíš hodně snažit, abys neškrtla. Vůbec se ti nedivím. Já jsem zvyklý na trojkové BMW a tam je to něco úplně jiného... :-/

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: DjBoom

...A8 Quattro...

Na Peugeot clubu bych to asi nemel prilis nahlas rikat, ale ted jsi me chytl primo za srdce...:super:mrk

No přece jenom je to asi značka ke které mam (po peugeotu samozřejmě) nejblíž.

Pořád slintám nad obouchanejma RS2 z německa a hledám něco levnýho :D:roker

Odesláno

Na 605 se da zvyknout. My s ni couvem skrz vrata do garaze.... Obe stavene na Sade 120.... A na okreskach je to taky jen o zvyku..... Jen bratr se s ni stale boji.... :D

Odesláno
Původně zaslal: Murdoc

Na 605 se da zvyknout. My s ni couvem skrz vrata do garaze.... Obe stavene na Sade 120.... A na okreskach je to taky jen o zvyku..... Jen bratr se s ni stale boji.... :D

Jo už to mam taky celkem v oku dokonce i na ten automat sem si zvyknul brrrr :super

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak tyhle problémy se mě netýkaj :D:D:D:papa

Neboj až budu potřebovat někde zaparkovat a budu prskat že se tam nevejdu vzpomenu si na tebe :D:roker

Odesláno

A8 je taky moje krevní skupina a automat? No ten k tomuto autu prostě patří!!! Pokud si nekoupím někdy vyloženě sportovní vůz, tak už každé moje auto bude automat. Je to prostě pohoda a specielně tady v praze v kolonách. No a Audi montuje do aut system Tiptronic od Porsche a když je nejhůř a chceš řadit, tak je tam přece ještě sekvenční řazení + a - ;)

Odesláno
Původně zaslal: destiny

A8 je taky moje krevní skupina a automat? No ten k tomuto autu prostě patří!!! Pokud si nekoupím někdy vyloženě sportovní vůz, tak už každé moje auto bude automat. Je to prostě pohoda a specielně tady v praze v kolonách. No a Audi montuje do aut system Tiptronic od Porsche a když je nejhůř a chceš řadit, tak je tam přece ještě sekvenční řazení + a - ;)

Jojo tiptronic je tam taky a na to že to neni jeden z těch novějších který řaděj během milisekundy to řadí celkem rychle

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Původně zaslal: destiny

Jojo tiptronic je tam taky a na to že to neni jeden z těch novějších který řaděj během milisekundy to řadí celkem rychle

Není to moc líný? Přece jenom těch koníků ten motor nemá moc. Prozradíš rok výroby? A8 bych bral taky...

Jinak v 605 na okreskách je to v pohodě. Největší opruz s takhle velkým autem je při parkování ve městě v podélným stání, hned tak někam se nevejdeš. Ale zase je to pohodlí při jízdě a jak říkám, tak auto je na ježdění a ne na parkování, tak ty parkovací problémy jsou prkotina.

Odesláno
Původně zaslal: Petr605

Není to moc líný? Přece jenom těch koníků ten motor nemá moc. Prozradíš rok výroby? A8 bych bral taky...

Jinak v 605 na okreskách je to v pohodě. Největší opruz s takhle velkým autem je při parkování ve městě v podélným stání, hned tak někam se nevejdeš. Ale zase je to pohodlí při jízdě a jak říkám, tak auto je na ježdění a ne na parkování, tak ty parkovací problémy jsou prkotina.

Prozradim, 98. No závoďák to néni ale je čiplá na 180k takže to celkem ujde. Jen ta spotřeba je holt trochu vyšší :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...