Nofear308 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Ahoj,mám menší problém který se týka mého vozidla Peugeot 308 1.4 VTI 2013 rok.Mám najeto 15 000 a na volnoběh slyším divný zvuk už jsem byl v servise a mělo by to být ložisko u spojky nebo setrváčník.Tento zvuk se mi nelibí a chci ho jéct o první servisní kontrolu řešit ale myslím si že mi řeknou že se na to nevztahuje záraku protože to spadá pod spotřební materiál na který se navztahuje záruka co myslíte?..... Citovat
Nofear308 Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 No nevim právě mi řikali že se to bude řešit na servisce a že musej něco rozebrat a pak se uvidí kto bude výměnu platit. Citovat
Ajap Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Pokud by to byla lamela, tak budiž, ale jestli je to ložisko, tak to by mělo jít na záruku. Citovat
ChouLu Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 vím o slečně, která na pugovi zrušila lamelu ten den co jí dali v servise na záruku novou Citovat
P607Olda Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 U takového zvuku bývá největší problém přesvědčit servis, že tam je závada. Budou tvrdit, že je to OK. Kdybys neuspěl, a chtěl zabojovat, tak zkus Bystřici n. Pern. Tam se k závadám staví líp. Citovat
Nofear308 Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 Bohužel jsem z Ustecka.Ale myslím si že to bude spíš setrvák.Protože když šlapnu na spojku tak žádnej zvuk není a po spuštení spojky to zlobí.Spíš se bojím že to Peugeot rozebere a ja budu bez auta a hádát se sníma jestli to bude na záruku nebo ne ...A kdyby to bylo na záruku tak já platím práci ?... Citovat
Maco82 Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Nofear308: koukám, že máš 308, jak výrazný zvuk to je? popř. k čemu bys to přirovnal? určité chrastění z převodovky taky pozoruji a po zmáčknutí spojky to přestane (ale tenhle \"pazvuk\" je zřejmě normální a má to více majitelů, takže to už neřeším) Citovat
Nofear308 Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 hoší nevím čemu bych to přirovnal ale už sem byl v Litoměřicích u Peugeota a přiznali se ktomu že je to ložísko nebo setrvák a že to není normální.. Citovat
koblih69 Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 No nevím \"důl je díra v zemi tu ti nemůžou vzít\" a setrvák je kus železa se zubama, kdyby to byla dvouhmota tak rozumím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.