Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mám menší problém který se týka mého vozidla Peugeot 308 1.4 VTI 2013 rok.Mám najeto 15 000 a na volnoběh slyším divný zvuk už jsem byl v servise a mělo by to být ložisko u spojky nebo setrváčník.Tento zvuk se mi nelibí a chci ho jéct o první servisní kontrolu řešit ale myslím si že mi řeknou že se na to nevztahuje záraku protože to spadá pod spotřební materiál na který se navztahuje záruka co myslíte?.....:blicismajlik

Odesláno

U takového zvuku bývá největší problém přesvědčit servis, že tam je závada. Budou tvrdit, že je to OK.

Kdybys neuspěl, a chtěl zabojovat, tak zkus Bystřici n. Pern. Tam se k závadám staví líp.

Odesláno

Bohužel jsem z Ustecka.Ale myslím si že to bude spíš setrvák.Protože když šlapnu na spojku tak žádnej zvuk není a po spuštení spojky to zlobí.Spíš se bojím že to Peugeot rozebere a ja budu bez auta a hádát se sníma jestli to bude na záruku nebo ne ...A kdyby to bylo na záruku tak já platím práci ?...

Odesláno

Nofear308: koukám, že máš 308, jak výrazný zvuk to je? popř. k čemu bys to přirovnal? určité chrastění z převodovky taky pozoruji a po zmáčknutí spojky to přestane (ale tenhle \"pazvuk\" je zřejmě normální a má to více majitelů, takže to už neřeším)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...