Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

trw brzdy mi pískají když se hodně zahřejou,po 1000km sem musel desky srazit hrany a přejet smirkem i kotouč a už to je ok,kupoval jsem je v autorozvody.cz-badisak ale brzdí ostře to je hlavní

A jaké desky máš k tomu?

Odesláno

Já tam mám také TRW (kotouče i destičky), brzdí to dobře, ale zdá se mi, že jsou ty destičky hodně tvrdé. Kotouče už jsou dost vyšoupané a destičky jsou tak na 50%. Ani bych se nedivil, kdyby byly na výměnu dřív kotouče než destičky. :-( Příště asi zkusím jinou značku...

Odesláno

Já tam mám také TRW (kotouče i destičky), brzdí to dobře, ale zdá se mi, že jsou ty destičky hodně tvrdé. Kotouče už jsou dost vyšoupané a destičky jsou tak na 50%. Ani bych se nedivil, kdyby byly na výměnu dřív kotouče než destičky. :-( Příště asi zkusím jinou značku...

Tak co potom vzít? Febi, ferodo, cifam, denckerman?

Odesláno (upraveno)

trw desky a trw kotouče tam mám,a na autech jsou taky trw brzdy většinou když vyjedou z fabriky. A mi s zdají ty trw měkké špiní a smirkem šli obrousit rychle desky,třeba takové pagid desky sežrali kotouče a šli dost blbě zbrousit  desky.

Jinak předchozi brzdy na 407mě měl tatik taky trw a nepiskaly brzdí ostře,ted má passat cc taky trw a spokojenost

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar ľudia, mám problém ... práve si montujem nové vŕtané kotúče Zimmermann a už som sa tešil, že tu dnes dám fotky, no po nasadení kotúča som zistil, že mi prišli zlé brzdové dosky ... síce na 407 ale na väčšie kotúče, takže ich tam nenatrepem.

Otázka znie, či si môžem nechať nový kotúč a použiť staré dosky, ktoré nedosadajú kolmo na nový kotúč, alebo radšej nahodiť naspäť starý a počkať na nové dosky?

Ak by niekto potreboval, tak mám na predaj predné brzdové dosky Zimmermann za 49€ na objem 2.2l a vyššie. Katalógové číslo 24133.185.1 Bral som ich od Badisáka

Ďakujem

Odesláno

Můžeš tam dát starý na nový kotouč....osobně bych to nedělal...dal bych tam původní a až by došly nové destičky udělal bych to načisto vše.... :papa

Odesláno

Celda, to je bez debaty, ja neznášam takú 1/2 robotu, už keď mením, tak všetko a poriadne, len ma vystrašil ten môj starý kotúč, keď som ho videl z vnútornej strany, ale poriadne som ho premeral digitálnou posuvkou a zistil som, že má ešte tak 24,28 až 24,47 mm, takže je ešte stále v norme, to tá hrdza dramaticky zväčšuje hornú hranu :-) Tak som dal všetko staré späť a počkám na správne dosky.

Ďakujem za radu

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj.

Kotouče TRW pro aftermarket se vyrábějí ve Frýdlantu. Vyrobeny jsou perfektně (házivost, drsnost povrchu ap.), materiál ale není shodný s kotouči do prvovýroby. Ale to asi platí všeobecně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...