LORD_mapiv Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 já mám s leštěnkou na plasty od tempa s černidlem jen dobrý zkušenosti.. plácal jsem to teď na úplně vyšisovanej nárazník na transitu (r.v. 05) a je to hodně velkej mazec a rozdíl... vypadá to ještě líp, než fungl novej nárazník.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 No jo, jenže to za 14 dní bude skoro stejný jako před tím, obzvlášť jestli bude pršet Citovat
macik.83 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 toto je naprostá pecka, nanést na houbu a rovnými tahy nanést, podobný se vyrabí i na interier http://www.sonax.cz/view.php?cisloclanku=2010041401&rstema=21 [upravil dne 28/4/14 20:07 od macik.83] Citovat
lud3k Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 koblih69 neni co dodat? jak to myslis? spatne jsem vybral? myslim si ze tato zn. je TOP od toho sonaxu jsem cetl a rikas jeto pecka Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 K informacím které nějak souvisejí s kultem zvaným detailing nemám žádný komentář. Každý máme nějakou úchylku, já tuhle nesdílím. Sonax dělá obecně velmi kvalitní kosmetiku. Citovat
macik.83 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 jj, mam v praci, muzu doporucit, jak jsem psal, podobny je na vnitrek, jen ma zelene oznaceni a pouziva se k tomu takova specialni houba, jako rukavice [upravil dne 29/4/14 06:12 od macik.83] Citovat
lud3k Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 takhle potreboval bych neco co zbavi drobne skrabanecky od micky atd atd, a pak nejaky vosk. bylo me doporuceno meguiars ze je to naprosta bomba. I sonax si myslim ze neni vubec spatna? ale nemam zadny zkusenosti s lestenim atd takze bych uvital radu jak to udelat rucne Mockrat dekuji Citovat
macik.83 Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Na skrabanecky treba tempo a pak carnaubsky vosk. Zbavi te i hologramu. Toto mas tak na 100 let, ty i vsichni kolem http://www.9000.cz/autokosmetika/sonax-tvrdy-karnaubsky-vosk-200ml-premium-class-211200 Citovat
macik.83 Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 U te carnauby je vyhoda, ze nezaschne. V baleni je aplikacni houbicka, kterou naneses krouzivymi pohyby a rozezlestis tim mikrovlaknem. Take soucasti baleni. Neni to ani tak hrozna piplacka. Vysledek stoji ta to. Citovat
lud3k Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 tempem uz neee delal jsem to rucne na tm metalizi a jeto jeste horsi vsude jsou skrabanecky od tempa atd atd... strojne to delat nemuzu neumim to a ani nemam pripravky naato tak jsem myslel neco scim jde pekne pracovat. Citovat
lud3k Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 http://www.detailingshop.cz/lesteni/489-meguiar-s-ultimate-compound-450ml.html toto treba Citovat
dzavel Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Používám tohle a funguje to. http://www.detailingshop.cz/lesteni/32-meguiars-scratchx-20-207ml-lestenka.html Citovat
dzavel Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Na plasty toto. http://www.detailingshop.cz/plastove-a-pryzove-casti/637-meguiars-ultimate-protectant-dash-trim-restorer-355ml.html Zatím jsem nenašel nic lepšího. Je na vnější i vnitřní plasty. Po první aplikaci jsou plasty trošku flekaté, na druhý den jsem plasty přejel jen hadrem a super. Vydrží to celkem dlouho. Citovat
lud3k Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 no me jde oto zda to muzu udelat i rucne bez lesticky cele auto? premyslel jsem ze bych to dal aj do lakovny at to strojne rozlestijou a pak jen kupovat do meguiars pouze nejaky vosk Citovat
dzavel Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Určitě to můžeš udělat ručně. Je to i v popisu. V lakovně dosáhnou lepšího výsledku než ty doma, ale taky za jinou cenu . Vosk zezačátku (cca 3-4měsíce) vydrží i s leskem, potom budeš muset požít zase leštěnku. Jediná výhoda bude v předešlém rozleštění hlubokých škrábanců. Citovat
lud3k Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Muzu se zepta jaky je rozdil mezi lestenim karoserie a renovace laku? nooo chtel bych dosahnout co nejlepsiho vysledku tudiz asi strojne ze? ale produkty od meguiars muzete nekdo doporucit? prej je to pecka Citovat
Mizlerek007 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 lak si nech vyleštit profesionálně, radši u někoho kdo tomu rozumí a né u garáž mistra, potom používej kosmetiku, dodo, meguiars nebo autoglym, mám zkušenosti se všemi a nikdy nebyl problém, naprostá spokojenost Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 tempem uz neee delal jsem to rucne na tm metalizi a jeto jeste horsi vsude jsou skrabanecky od tempa atd atd... strojne to delat nemuzu neumim to a ani nemam pripravky naato tak jsem myslel neco scim jde pekne pracovat. Jak se ti povedlo udělat Tempem škrábance? Nanášel jsi ho drátěnkou? Citovat
lud3k Odesláno 3. květen 2014 Autor Odesláno 3. květen 2014 Nekde nabizeji renovaci a strojne lesteni tak nevim co si mam udelat. Rikas strojne rozlestit raci? ano mel jsem v planu pouzivat autokosmetiku meguiars. Tempem jsem delal krouzive pohyby a pr setreni tam zustali i doted Citovat
lud3k Odesláno 3. květen 2014 Autor Odesláno 3. květen 2014 potreboval bych se zbavit necistot,skrabanecku s mycky,hlavne od toho tempa,hologramu atd a u nas v Brne nabizeji lesteni karoserie nebo renovaci a ani nevim v jaky je to rozdil... CHtel bych nechat poradit nez tam pojedu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.