Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já mám s leštěnkou na plasty od tempa s černidlem jen dobrý zkušenosti.. plácal jsem to teď na úplně vyšisovanej nárazník na transitu (r.v. 05) a je to hodně velkej mazec a rozdíl... vypadá to ještě líp, než fungl novej nárazník..

Odesláno

K informacím které nějak souvisejí s kultem zvaným detailing nemám žádný komentář. Každý máme nějakou úchylku, já tuhle nesdílím.

Sonax dělá obecně velmi kvalitní kosmetiku.

Odesláno

jj, mam v praci, muzu doporucit, jak jsem psal, podobny je na vnitrek, jen ma zelene oznaceni a pouziva se k tomu takova specialni houba, jako rukavice

[upravil dne 29/4/14 06:12 od macik.83]

Odesláno

takhle potreboval bych neco co zbavi drobne skrabanecky od micky atd atd,

a pak nejaky vosk.

bylo me doporuceno meguiars ze je to naprosta bomba.

I sonax si myslim ze neni vubec spatna?

ale nemam zadny zkusenosti s lestenim atd takze bych uvital radu jak to udelat rucne

Mockrat dekuji

Odesláno

U te carnauby je vyhoda, ze nezaschne. V baleni je aplikacni houbicka, kterou naneses krouzivymi pohyby a rozezlestis tim mikrovlaknem. Take soucasti baleni. Neni to ani tak hrozna piplacka. Vysledek stoji ta to.

Odesláno

tempem uz neee delal jsem to rucne na tm metalizi a jeto jeste horsi vsude jsou skrabanecky od tempa atd atd...

strojne to delat nemuzu neumim to a ani nemam pripravky naato tak jsem myslel neco scim jde pekne pracovat.

Odesláno

no me jde oto zda to muzu udelat i rucne bez lesticky cele auto?

premyslel jsem ze bych to dal aj do lakovny at to strojne rozlestijou a pak jen kupovat do meguiars pouze nejaky vosk

Odesláno

Určitě to můžeš udělat ručně. Je to i v popisu.

V lakovně dosáhnou lepšího výsledku než ty doma, ale taky za jinou cenu ;). Vosk zezačátku (cca 3-4měsíce) vydrží i s leskem, potom budeš muset požít zase leštěnku. Jediná výhoda bude v předešlém rozleštění hlubokých škrábanců.

Odesláno

Muzu se zepta jaky je rozdil mezi lestenim karoserie a renovace laku?

nooo chtel bych dosahnout co nejlepsiho vysledku tudiz asi strojne ze?

ale produkty od meguiars muzete nekdo doporucit? prej je to pecka

Odesláno

lak si nech vyleštit profesionálně, radši u někoho kdo tomu rozumí a né u garáž mistra, potom používej kosmetiku, dodo, meguiars nebo autoglym, mám zkušenosti se všemi a nikdy nebyl problém, naprostá spokojenost

Odesláno
tempem uz neee delal jsem to rucne na tm metalizi a jeto jeste horsi vsude jsou skrabanecky od tempa atd atd...

strojne to delat nemuzu neumim to a ani nemam pripravky naato tak jsem myslel neco scim jde pekne pracovat.

Jak se ti povedlo udělat Tempem škrábance? Nanášel jsi ho drátěnkou? :myslim

Odesláno

Nekde nabizeji renovaci a strojne lesteni tak nevim co si mam udelat.

Rikas strojne rozlestit raci? ano mel jsem v planu pouzivat autokosmetiku meguiars.

Tempem jsem delal krouzive pohyby a pr setreni tam zustali i doted

Odesláno

potreboval bych se zbavit necistot,skrabanecku s mycky,hlavne od toho tempa,hologramu atd

a u nas v Brne nabizeji lesteni karoserie nebo renovaci a ani nevim v jaky je to rozdil...

CHtel bych nechat poradit nez tam pojedu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...