kotyza Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Dnes se mi stala taková zvláštní \"nehoda\". Projížděl jsem Prahou a aby mě nikdo nevykradl auto na světlech, zamknul jsem dveře pomocí tlačítka dole na palubce. Když jsem pak před barákem otevřením dveří kličkou vyběhl do kufru pro tašku...tak ven jsem se dostal, ale ani do kufru a ani poté zpět do auta už ne. Klíče jsem měl tedy zamčené uvnitř nastartovaného auta. On se zámek automaticky neotevře při otevření dveří zevnitř? I moje předchozí auta tohle měla...??? Naštěstí mě zachránilo UAMK, ale jinak nevím, co bych dělal. DOTAZ: Jde nějak přeprogramovat zámek, aby se choval normálně? tozn. pokud zevnitř kličkou otevřu dvěře, tak se odemkne auto, abych se do něj poté dostal zpět. Díky za rady. Citovat
Mishanthrope Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Tohle se mi nikdy nestalo. Každopádně pokud máš aktivované automatické zamykání, auto se zamkne samo po překročení rychlosti 10 km/h a nemusíš nic mačkat. Citovat
ferinko2 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Ten zámok sa choval normálne,len ty si urobil neštandardný postup - vystúpil si z \"idúceho\" auta.Ten zámok predpokladá,že najprv vypneš motor a potom vystúpiš z auta,vtedy by sa znovu nezamklo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 spis nereaguje signalizace otevreni dveri, ale to je jen odhad auto nerozeznalo otevrene dvere a znovu vuz zamknul [upravil dne 29/4/14 22:00 od Havlicek.Lukas] Citovat
Dave_k Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Co je nestandartního na tom, že vystoupím z nastartovaného vozu? U naší 206 to dělám celkem běžně a nikdy se sama nezamkla. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 mám nastaveno aut. zamykání po rozjezdu, ale nějak jsem se naučil při vystoupení z nastartovaného auta spustit šoférovo okno..., což je ale vyjímečně, většinou vypnu klíček, vytáhnu ze spínačky a lezu ven;) Citovat
jari0077 Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Já normálně vystoupím z auta mám nastartováno a zavřu,jdu otevřít garáž a zámek se mi nezamkne..to je fakt divné..zamkne se mi až při 10 km rychlosti. Jinak dá se to automatické zamykání při 10 km nějak vypnout?A na co to je dobré,když jde auto zevnitř otevřít i zadní dveře,tak by to bylo aspon dobré pro to,aby dveře neotevřeli děti,kdyby nešli otevřít zadní dveře ,ale takhle v tom nevidím až tak nějaký smysl....zamnout pro to,aby mi auto někdo na červené nevykradl si můžu sám...i v případě bouračky se tam záchranáři dostanou hůře.. Citovat
ChouLu Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 při nastartovaném autě podrž tlačítko zamykání na 5 vteřin Jinak auto by se ti zamknout nemělo.. spíš bych to viděl na nějakej shotek, kdyby se to opakovalo, tak pak je buď KO zámek a nebo kabel v průchodce Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 sakra jde videt ze lidi nectou vsechno vzdyt sem mu to pral pred 3 dny ze ma asi KO zamek a nevi ze otevrel dvere Citovat
kotyza Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 Děkuji všem za reakci a rady... Je fakt, že základním \"problémem\" bylo to, že jsem já nechal běžet motor a měl auto zamčené pomocí tlačítka na palubovce. Nevšiml jsem si, že by se moje 207 zamykala automaticky při překročení určité rychlosti. Holt nesmí běžet motor a být zamčené auto. I když otevřu dveře, tak auto to neví a po zavření jsou stále zamčené, což je ten problém. škoda, že takováhle \"blbost\" je u jiných aut vyřešena a u Peugeotu nikoliv. Neva...tlačítko nebudu holt používat a nebo si budu pokaždé otevírat raději okýnko :-) Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Rozsvieti sa ti osvetlenie keď otvoríš dvere? Automaticky sa zamyká až od určitej rýchlosti, že je naštartované s tým nič nemá. Keď je zamknuté a vystúpiš, zatvoríš dvere zamkne sa hneď alebo až po chvíli? Robí to naštartované aj vypnuté? [upravil dne 30.5.2014 13:21 od AnotherOne] Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 zkusím to dát sem:) mám nastaveno zamykání dveří po rozjezdu, dotaz je tento: po jízdě a zastavení auta otevíráte dveře kličkou ve dveřích, nebo předtím rušíte to zamykání tlačítkem? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 neres hovadiny mas proste v haji zamek dveri auto nevi ze se otevrelo !! ja dvere vzdy otevrel klickou a nikdy se mi vuz nezamknul Citovat
Dave_k Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 2ozzy56: Máme automatický zamykání stále zapnuté. Při zastavení otevřeme zevnitř kličkou a centrál normálně odemkne. Nic nevypínáme. 206 rv06. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 jenže když to nevypnu ručně, tak se mi po otevření dveří kličkou zevnitř rozblikají všechny blinkry na pár vteřin , což mě vytáčí, hlavně v noci , tak to ručně před vystoupením vypínám tlačítkem... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 to je schvalne aby ridici jedouci za tebou vedeli ze vylizas vozu Citovat
jari0077 Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 aha to jsem sám nevěděl..taky mi to bliká...D:aut Citovat
kotyza Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 díky všem za reakci, jen je vidět, že mnozí nečetli můj postup, jak se mi to stalo. 1. Během jízdy jsem se zamknul pomocí tlačítka uprostřed na palubovce (žádné automatické zamykání během rozjezdu se nekonalo) 2. Pak jsem zastavil a nechal běžet motor (auto stále zamčené) 3. Vystoupil jsem dvěřmi pro řidiče ven a zavřel dveře 4. Auto bylo stále zamčené...i s klíčky v zapalování a nešlo se mi tedy dostat zpět dovnitř UAMK mě zachránili...a dveře otevřeli pomocí drátu...až mě překvapilo jak jednoduše. Takže dotazy: DOTAZ 1: Jak aktivuji automatické zamykání při překročení 10kmh? DOTAZ 2: Jak naučit P207, aby při zamknutých dvěřích (a při běžícím motoru) poznalo, že jsem otevřel dveře, takže se má odemknout? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 dotaz 1: tlačítko zamykání podrž stlačené po dobu 2-3 vteřin dotaz 2: po zastavení a otevření dveří kličkou ve dveřích se zamknutí všech dveří odblokuje, po rozjezdu a dosažení rychlosti cca 10km/h se automaticky zamknou všechny dveře a kufr (třetí-páté dveře) Citovat
Paras Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Prosím o návod jak aktivovat a deaktivovat zamykání při rozjezdu nad 10 km/h u 2O7GT r.v. 2008??? Děkuji moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.