Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě ten banner za roh taky štve. Koblihu, lajk! :super

Jinak k tématu, obálka doma je, ale registrovat se zatím nehodlám - těším se na sraz :papa

[Edited on 23/4/14 23:36 by Veverka]

Odesláno

dik moc za toto vlákno, jsem o těch jízdách vůbec nevěděl, takže v Olomouci má zamluvený to cabrio, 208 GTI a RCZ. Né že to RCZ před mojí jízdou někdo rozstřelíte :D :D :D

Odesláno

2h4wk3y: Taky jsem čuměl, že to bylo úplně prázdný. Ale myslím, že dlouho nebude.

Vzhledem k tomu, že Hradubická je hotová tak to bude kde protáhnout. ;) Ne jako loni. :nevim

[upravil dne 24/4/14 22:37 od Dave_k]

Odesláno
Né že to RCZ před mojí jízdou někdo rozstřelíte :D :D :D

Neboj, ti ho v Praze řádně zajedu :P

Zjistěte někdo VIN toho auta, ať do budoucna víme, co nebrat :D :D :D To bude dostávat takovej kouř, že mu \"dávám rok, maximálně dva\" :D :D :D
Odesláno
Né že to RCZ před mojí jízdou někdo rozstřelíte :D :D :D

Neboj, ti ho v Praze řádně zajedu :P

Zjistěte někdo VIN toho auta, ať do budoucna víme, co nebrat :D :D :D To bude dostávat takovej kouř, že mu \"dávám rok, maximálně dva\" :D :D :D

Pokud vim, tak predvadecky tohohle typu stoji v CAR PARK PSA v praze a az po nejakem case, co se nepotrebuji, se bud rozprodaji po znamosti nebo se hodi na official rozprodej do autorizovanych prodejen

Odesláno

John: no právě si umím představit, jakou čočku to auto bude dostávat - novináři, teď veřejnost... a při velikosti toho minimotoru nadopovanýho turbama aby z toho tolik vymáčkli čoveče nevím nevím... :myslim:D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...