straki007 Odesláno 5. červenec 2017 Odesláno 5. červenec 2017 Zasunute je proto ze RT ani nenabootuje. Citovat
E_DDT Odesláno 5. červenec 2017 Odesláno 5. červenec 2017 To je mi jasné, proto se ptám jestli neexistuje nějaký způsob jak ho dostat ven, myslím mechanický, tak jak bývá na PC mechanikách. Samozřejmě, nejlépe by bylo přimět ho nabootovat. Není mi jasné, co se mohlo podělat, že ani bootloader nenaběhne. Ani podsvícení obrazovky se nespustí. Resp. jednou se mi podsvícení zapnulo, ale to bylo jen jednou a stejně se bootování nespustilo. Četl jsem, že by zespodu RT měly být dva přepínače, kterýma se dá navodit Factory Reset, ale na to zatím nemám odvahu. Píše se tam, že se všechno smázne a že je potřeba original CD, aby se tam zas všechno natáhlo. Nevím co se tím original CD myslí. Citovat
straki007 Odesláno 6. červenec 2017 Odesláno 6. červenec 2017 Na boot nepomuze ani svecena voda. A nejhorsi stadium a vlastne cast nahravani jakekoliv jednotky je prave tech 99-100% kde se delaji chksm a "uzavira" soft. Muzes zkouset dal a dal al myslim ze tvoji jedinou sanci je prijet nekam s autem k nekomu kdo tomu rozumi resp poslat radio. Ale taky netvrdim ze si to rozhybes nejak sam. Citovat
patejrik Odesláno 6. červenec 2017 Odesláno 6. červenec 2017 (upraveno) Nedávno tu byl v nějakém tématu odkaz na firmu, co opravuje mrtvé RT tady v ČR. Zkus hledat. Upraveno 6. červenec 2017 uživatelem patejrik Citovat
E_DDT Odesláno 6. červenec 2017 Odesláno 6. červenec 2017 @straki007: Asi máš pravdu, ale opravdu tam žádný error nevyběhl, čučel jsem na tu obrazovku nonstop. @patejrik: Ano, o té firmě vím. Už jsem je kontaktoval. Říkali, že to dají dohromady, prý to dělají každou chvílu. Asi ty RT6 nebudou žádná sláva. Citovat
straki007 Odesláno 6. červenec 2017 Odesláno 6. červenec 2017 RTx jsou skvele navigace. Je to o lidech. Ne o masinach. Zadny error vyskocit nemusi. Citovat
klakson23 Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Ano, jsou skvělé pomalé když zmáčnu "čudlík" na poslední hovory, tak čekám klidně 10-14 vteřin, než něco vyskočí Nezbývá, než vymazat historii volaných čísel, což ztrácí smysl. Ale jinak dobrý ;-) Citovat
MJSytic Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Tak rychlost, resp. pomalost je problém většiny integrovaných systémů Mám teď čerstvou zkušenost se systémem od Toyoty ve fungl novém Yarisu. Kdybych kouřil, tak dám krabku, a pak to vytrhnu z palubovky Citovat
Jered Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 V 5. 7. 2017 at 14:43, E_DDT napsal: Tak jsem se dostal do pěkného prů.eru. Updatoval jsem FW na 2.86, dělal jsem to přes CD. Vše probíhalo v pořádku, vždy se něco nainstalovalo pak restart, zase něco, restart, atd. Celé to trvalo cca 40-45min, vše doběhlo do 100%. Pak to zase napsalo, že bude restart, odpočítalo se 5s a od té doby tma. Vůbec to nenaběhne, CD zůstalo uvnitř, nevím jak ho vytáhnout. Restart přes eject jsem dělal aspoň 20x, stále stejné. Má někdo nějakou radu, aspoň jak to CD vytáhnout, možná je problém, že je tam stále zasunuté? Díky za každou radu, su z toho na prášky. A z jaké verze softu jsi aktualizoval? Citovat
loque Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Tak rychlost, resp. pomalost je problém většiny integrovaných systémů Mám teď čerstvou zkušenost se systémem od Toyoty ve fungl novém Yarisu. Kdybych kouřil, tak dám krabku, a pak to vytrhnu z palubovky Je to štandard zabudovaných systémov, tak ako aj smart tv, pritom v dnešnej dobe 100€ mobilné telefóny disponujú niekolkonásobne výkonnejším procesorom a beží na nich x-kralt viac služieb, nie nejaké rádio a navigácia. Ale aai je treba minúť skladové zasoby starých cpu, ktoré sú za babku Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
E_DDT Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Tak už mám navigaci zase funkční. Spravili mi to STBservise v rekordním čase (do druhého dne). Bavil jsem s tím člověkem, co bylo příčinou, jestli je to moje chyba. Říkal mi, že ne, že by mi to časem umřelo samo a tím update jsem to jen urychlil. Ptal jsem se ho jestli se mi to může zopakovat, prý ano a teoreticky i pouhým update map. Takže já už asi update dělat raději nebudu, aspoň ne v nejbližší době. Jinak se chci zeptat. Když jsem to tu pročítal ohledně navigace, tak od 2.80 by měla být k dispozici čeština, ale musí se do servisu na aktivaci, jinak je "zašedlá" a nejse navolit. Já tam ale žádné menu s výberem jazyka nemám. Pochopil jse to správně? Nebo to menu na jazyky se tam objeví až po aktivaci v servisu? Citovat
TomasARN Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Aky mas rocnik? Ja 2013 mam tam 2.86 a v peugeote nevedeli dat cestinu. V citroene c5 sa cestina s tymto fw sama objavi. Jazyk stelujes na displeji medzi budikmi, nie na tom velkom Citovat
E_DDT Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Tak teď jsem zmaten. Měl jsem za to, že na displeji mezi budíky čeština nejde dat. Ta jde jen na navigaci nebo ne? Jinak mezi budíky také žádný nový jazyk nepřibyl, mám tam stále ty samé co před update. Auto mám 12/2012 a FW teď mám 2.86B1. Citovat
TomasARN Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Pokial som to ja spravne pochopil, pribudla by tam cestina, ale ten maly medzi budikmi by bol v anglictine, ale to to na 508 problematicke, na c5 s tymto fw to ide Citovat
MJSytic Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Vše ohledně toho se řešilo v tomto tématu Odkaz na začátek diskuze ohledně problematiky CZ jazyka v 508. Jinak jsou dvě možnostni, jak ho tam dostat. Neofiko, úpravou přes "mirascript" a nebo ofiko. v servise (přes support Peugeot). Citovat
E_DDT Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Ano, tady toto vlákno jsem četl a z toho jsem pochopil, že menu pro nastavení jazyka, včetně češtiny, by mělo být na velké obrazovce. Ale těch stránek je tam hodně a navíc jsem to četl po kouskách asi týden, takže jsem si to možná v hlavě špatně pospojoval a něco i pozapomínal. Takže se, s dovolením, ještě jednou přeptám, abych si to ujasnil. Mezi budíky čeština nejde, to jsem snad pochopil správně. Do čestiny jde přepnout celá velká obrazovka včetně všech menu, tzn. i radio, telefon, atd., je to tak? Nebo jde do češtiny přepnout čiště jen navigace? To menu pro navolení jazyka se tam objeví až po aktivaci v servisu, jinak tam vůbec není, ani zašedlé? A ještě jedna věc, dočetl jsem se tu, že by po stisknutí tlačítka Setup, měla být v menu položka "Nastavení parametrů vozidla" (v angličtině "Define vehicle parameters"). Ale já tam nic takového nemám. Já tam v podstatě můžu nastavovat jen barvu pozadí a datum a čas. Musí se ještě někde něco aktivovat? Pořád mám takový pocit, že to menu mám strašně ořezané a v podstatě tam nic nemůžu nastavit. A ohledně těch dvou možnotí co jsi psal, to jsem taky někde zahlídl a chápu to tak, že ofiko je v servise, že se tam objeví to menu o kterém se tu celou dobu bavím a kterého bych se chtěl dopátrat a neofiko, že se čestina (přeložené obrazovky) podstrčí např. do angličtiny. Toto jsi měl na mysli? Trochu dost v tom tápu, tak předem děkuji za trpělivost. Citovat
jarokare Odesláno 13. červenec 2017 Odesláno 13. červenec 2017 1. Ano nejde 2. Velká obrazovka je česky komplet 3. Menu volby řeči se musí v RT6 nakonfigurovat 4. Nastavení parametrů vozidla bys měl ovládat přes malý displej v budíkách ovladačema na volantu 5. Ano Citovat
E_DDT Odesláno 13. červenec 2017 Odesláno 13. červenec 2017 Díky za objasnění. ad4) Dle tohoto by to mělo být na RT6. Takže to taky jen přes diagnostiku? Asi opravdu, budu muset do Peugeot servisu, protože po update FW (a servisu RT6) se mi ani nezobrazuje radio na panelu mezi budíkama (je tam stále Radio off) a ani navigace (tam je furt Zone not maped) a navigace není ani na head-up displeji. Předpokládám, že toto všechno se také nastavuje jen přes diagnostiku? Začínám vážně uvažovat, že nějakou diagnostiku pořídím domů, abych nemusel s každou blbostí do servisu a cvakat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.