PeugeotHDi Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Tento pouzivam..aj v lete... Pred kazdym tankovanim musis vediet kolko zhruba natankujes...napr. ak budes tankovat 30litrov, tak das do nadrze 30ml VIFu (ak das trocha viac nevadi) Citovat
Agrafik Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Mam automat (AISIN s hydrodynamickym menicom) a teraz pri 60tis km idem menit v prevodovke olej... motorovy olej menim kazdych cca. 20tis km, taktiez menim kazdych 20tis.km naftovy filter, pretoze nasa nafta je hnus a bordel (tankujem len na OMV a Shell)...a to tiez pridavam VIF pri kazdom tankovani... Tak to by jsi potom mohl napsat kde jsi to nechával měnit , ... Citovat
Dejved Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 dává se před tankováním paliva, dávkování je na obalu, dodává se pro benzín i naftu, pro letní,nebo zimní provoz http://www.zbozi.cz/hledani/?q=aditivum%20vif#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=aditivum%20vif&utm_content=product&utm_campaign=obrazek sorry jak pro blba, ale ktery konkretne pro Peugeot 508 sw 2.0 120Kw pouzivas ty pro letni a zimni provoz. opravud to stoji za to to tam lit ? Diky Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 tak ještě jednou , používám VIF zimní v zimě a VIF letní v létě, v podstatě mi stačí jedno balení pro zimu a jedno-dvě pro léto--najedu ročně cca 12-14 tisíc KM... mám naftový motor, takže používám VIF diesel, pro benzínové motory je určen VIF benzín, používám ho hlavně proto, že po jeho použití se mi motor ztiší, má klidnější chod..., a to co je psáno na obalu beru jako bonus Citovat
Dejved Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Diky za info! Jak je mozne ze se o tolik ten motor ztisi. vycisti trisky Citovat
veldik Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Preboha nerieš to, nalej to tam alebo sa na to vykašli. Zaoberáš sa tým tri dni!!! Citovat
Dejved Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 (upraveno) Koupeno Upraveno 21. prosinec 2016 uživatelem minimaxa Citovat
PeugeotHDi Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Tak to by jsi potom mohl napsat kde jsi to nechával měnit , ... Zdravim, volal som do servisu - objednat sa ohladne vymeny prevodoveho oleja v automatickej prevodovke AISIN (hydrodynamicky menic) a vyrobca nedoporucuje vymenu oleja, resp. vraj je tam celozivotna napln. Servis sa vyjadril, ze nie je problem vymenit olej v tej prevodovke, ale ze mozem si urobit viacej skody ako uzitku... Vraj servisuju 508ky, ktore maju uz cez 200tis km a prevodovka je OK, vraj tato prevodovka sa v 508ke podarila co sa o 407ke povedat nedalo. To : Milhaus65, ty mas tiez 508ku s automatom.... co poradis aj pre ostatnych majitelov 508 s automatom typ AISIN. Vdaka. Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Měl jsem 407 2.7 s AM6 , v 60 i 120t km udržba dle výrobce, ve stručnosti , dolít 3 dc oleje zahřát olej na 60C a odpustit přebytek. Toto děláme všem našim pacošům a krom vyjímek (dovozy - km?, tatík pujčí občas mladému) tyto skříně vydrží bez problému 250-300t km. To samé bude i s 508 , co 60t km jen udržba. Před pár lety, jsem to řešil , přes pár servisů na automaty a výsledek - pokud se nevymění ol. filtr tak to nemá smysl řešit výměnou oleje. Stejně se nevypustí vše. Na výměnu ol. filtru se musí převodovka rozebrat. Kdo to vymění třeba ve 120 t km, určitě chybu neudělá ale zvážil bych jestli náklady spojené s výměnou a proplachem přinesou neměřitelné zvýšení životnosti. Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Ještě pár rad. Při delší jizdě po dálnici občas podřadit na 5, 4 , kvůli mazaní 6 ky. Na toto trpěla AM6 v 407 a každá druhá začala po 60t km na 6 ku kolem 90-95 km/h lehce kňučet. PSA na toto vydal nový soft pro motor a převodovku (407), přehrál jsem a řazení z 5 na 6 se posunulo skoro ke 100 km/h = odstranilo se kňučení. Občas se mrknu na své (508) jestli nebude nová verze, když tak podám info. Citovat
Agrafik Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Ještě pár rad. Při delší jizdě po dálnici občas podřadit na 5, 4 , kvůli mazaní 6 ky. Ahoj, nechápu to "mazání" ? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 To samé bude i s 508 , co 60t km jen udržba. Takze pri 60tis.km na 508kach je predpisana od vyrobcu len udrzba automatickej prevodovky typ AISIN? tzn. doliat 3dcl oleja zahriat a prebytok vypustit? Vdaka za odpoved. Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Čau. já měnil olej v pátek při 170tis... km vím že olej v manuální převodovce se mění v 100tis km cca ale auto mam 2 měsíce při vypušteni oleja jsem čuměl co z toho vytekla za smradlava voda a tak jsi říkam jak to ma vydežet na celou "životnost " auta když už ted je v pr... tak jsem tam nalil novy olej 2L a je klídek a i hodně stíchla převodovka to jen pro info (508SW 2.0 Hdi 103kw 6/12) Citovat
ozzy56 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 jojo, v manuální převodovce max.100 tisíc a vyměnit Citovat
Dejved Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 (upraveno) ahoj, muze mi nekdo prosim rict jakou prevodovku mam : VF38ERHHABL108139 je to automat ale nevim jeslti typ AISIN a tam by se to melo menit co 60k. asi mam 96tisic najeto a rad bych ji vymenil. Celozivotni je podle me blbost teda pokud to nekdo nestrida jak ponozky. Bracha ma Ford S max automat a tam se meni co 60k . U peugeotu nikdy tak to musi trpet ni? typ oleje by mi taky pomohlo dekuji 2.0HDI120Kw Upraveno 19. říjen 2015 uživatelem Dejved Citovat
Dejved Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 prosim vi nekdo. diky za odpovedet jestli to mam menit . kdyz vymenim tak tim snad nijak neuskodim / Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Dva typy automatov sa montovali do 508: -AISIN - s hydrodynamickym volicom -jednospojkova automaticka prevodovka.. Ako laik - uzivatel to rozoznas tak, ze jednospojka nema P (Parking). Co sa tyka vymeny oleja v prevodovke, tak tiez som to tu riesil (mal som nedavno 60tis km), ale nakoniec som to aj na radu od Milhaus65 nechal tak...Co sa tyka napr. tvojho brachu...on ma dvojspojku PowerShift (obdoba VW) a to je nieco ine... Citovat
Dejved Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 takze radeji olej nemenit? nebo ano ale u kolika kilometru. podle toho co pises teda mam AISIN nebot tam mam parking zarazeni. Citovat
Multiplex406 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 (upraveno) http://automatickeprevodovky.eu/o-prevodovkach/udrzba-automatickych-prevodovek/ Upraveno 21. prosinec 2016 uživatelem minimaxa Citovat
MJSytic Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 Jsem dnes koukal na tohle video (1-8) a docela respekt k tomu. Nevím teda, jak moc je to stejný s tím, co je v 508, ale i tak ... Předchozí majitel nechával měnit olej s filtrem každých 50tis a jedna výměna vyšla údajně na cca 4tis. Tak si říkám, že to není zase až tolik peněz, abych to do toho jednou za 4-5let nevrazil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.