Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes vyrobena zimní clona. Nejsem příznivce nějakých kartonů, zbytků koberců chycených na mřížku el. páskama. Chtěl jsem se jednoduchostí montáže přiblížit originálnímu dílu ale s cenou se držet dál ( 7429A6 cca 13 až 14 stovek)

Náklady cca 50 Kč . Práce cca 45 minut .

Použil jsem misku pod truhlík ( koupíte do 30 Kč ) - výběr z více barev , délek a materiálu plastu . Zvolil jsem tmavě šedej , měkkej ohebnej plast . Ořízl flexou ten zvýšenej okraj . Dále držáky kabelovýho svazku ( nebo hadiček ) za cca 20 Kč . Nějaký jsem měl v krabici s bordelem v garáži a dvě jsem přikoupil ve Škodovce  ( myslím že to bylo z Feldy ).

No a dva kousky nějakýho cca 2,5 mm silnýho bílýho plastu co jsem taky našel v garáži . Na ten plast jsem přidělal ty držáky kabelů podle rozteče té mřížky v nárazníku . A pak jsem to tavnou pistolí nalepil na plast z truhlíku .

A jen se to nasune na tu mřížku . Vypadá že by to mohlo i držet . A když to ztratím , tak to nebude tak bolet .

DSC_0482.JPG

DSC_0483.JPG

DSC_0484.JPG

DSC_0486.JPG

DSC_0487.JPG

Odesláno

Sorry, ale hláška "A když to ztratím , tak to nebude tak bolet" je docela mimo. Ty to ztratíš, někdo na to například najede a dostane kvůli tomu šmejra nebo to hodínějakýmu chodci do úsměvu a je vymalováno. :myslim

Provrtal bych to na stranách a přichytil elektropáskama k mřížce, který na jaře přecvakneš a vyhodíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...