MP Odesláno 5. prosinec 2019 Odesláno 5. prosinec 2019 Dnes vyrobena zimní clona. Nejsem příznivce nějakých kartonů, zbytků koberců chycených na mřížku el. páskama. Chtěl jsem se jednoduchostí montáže přiblížit originálnímu dílu ale s cenou se držet dál ( 7429A6 cca 13 až 14 stovek) Náklady cca 50 Kč . Práce cca 45 minut . Použil jsem misku pod truhlík ( koupíte do 30 Kč ) - výběr z více barev , délek a materiálu plastu . Zvolil jsem tmavě šedej , měkkej ohebnej plast . Ořízl flexou ten zvýšenej okraj . Dále držáky kabelovýho svazku ( nebo hadiček ) za cca 20 Kč . Nějaký jsem měl v krabici s bordelem v garáži a dvě jsem přikoupil ve Škodovce ( myslím že to bylo z Feldy ). No a dva kousky nějakýho cca 2,5 mm silnýho bílýho plastu co jsem taky našel v garáži . Na ten plast jsem přidělal ty držáky kabelů podle rozteče té mřížky v nárazníku . A pak jsem to tavnou pistolí nalepil na plast z truhlíku . A jen se to nasune na tu mřížku . Vypadá že by to mohlo i držet . A když to ztratím , tak to nebude tak bolet . ozzy56, radim.1008, MJSytic a 2 další ohodnotil 5 Citovat
feriboy Odesláno 7. prosinec 2019 Odesláno 7. prosinec 2019 (upraveno) Dobrej nápad , zlatý český ručičky Upraveno 7. prosinec 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Dave_k Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 Sorry, ale hláška "A když to ztratím , tak to nebude tak bolet" je docela mimo. Ty to ztratíš, někdo na to například najede a dostane kvůli tomu šmejra nebo to hodínějakýmu chodci do úsměvu a je vymalováno. Provrtal bych to na stranách a přichytil elektropáskama k mřížce, který na jaře přecvakneš a vyhodíš. Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.