Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak to je fakt mazlík, mám pár dotazů, je snížená?Jak se vcházejí kola do blatníků, jako jestli nedrhnou při zhoupnutí mazla?Na zadních kolech jsou větší kotouče?

Zdar SAM

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, po dlouhé době opět zde..

Jisté okolnosti mě nutí, ikdyž nechci zrejmně budu muset.. Pežůtka prodat :(

Ale potřebuji nějaký nazor na cenu, kupce bych měl ale cenu určenou nenám!

Jedná se o r.v 97/98, najeto 48000 km,2.0 16V + chip ,plná výbava krom kůže, orig radio clarion, 18 alu DOTZ, tmavozeleno-měňavá metalíza,tonovane skla, blinky v zratkach, zavarene kliky..

Stav OK, vse super, akorat se bude muset investotvat do posledni casti vyfuku, zacina zlobit! Diky

[upravil dne 6/4/2008 Pechy]

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Jojo, pekny, takovy citlivy. Kola se mi zdaj akorat, vetsi se muzou zdat, ze jsou dost leskly, auto tmave. Mne se to tak ovsem libi.

Jo a bylo tezke ty kliky zadelat? Co treba chytani barvy, nebo to slo cely na lak (nebo cely dvere treba)?

Odesláno

Ano, ano.. kola jsou naleštěné.. to také zvětšuje a dělá to i barva auta! Těžké.. no musim se přiznat, že já jsem je nedělal, dělal to strejda, nějak moc nezkuhral, ale praci to dalo.. než to vypiplal ;)

Chytání barvy nebyl problém, když se to koupilo, ten pán k tomu dal 2 plechovky orig. laku + ty zátěrové tyčinky atd, takže barva byla :)

Odesláno

Ta Kawasaki? Chtěl bych za ní cca 90tis - 100tis.. Pro členy Peugeot Clubu sleva:myslim:D

Dnes se na ní má někdo přijet podívat, takže rychle :aut

Odesláno
Původně zaslal: Pechy

Ta Kawasaki? Chtěl bych za ní cca 90tis - 100tis.. Pro členy Peugeot Clubu sleva:myslim:D

Ne ze bych mel zajem, ale to je co za obsah ? 600 ? 750 ? 900 ?

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

Původně zaslal: Pechy

Ne ze bych mel zajem, ale to je co za obsah ? 600 ? 750 ? 900 ?

Podle mně to bude 750:myslim:myslim

Odesláno

silenci :) brachanec ma taky zelenou kawu 900 obsah...no je to humus ..rikal, ze to ma vykon 140 koni nebo tak :) to bych ten motor radsi namontoval do kufru pro prilezitostne predjizdeni :)

Odesláno

No my jsme odkojeny na motorkách a francouzkých vozech ;)

Ikdyž máma byla proti, abych na tom jezdil já.. No chtěl jsem jezdit jako brácha;) A taky jezdime.. Obě dvě Kawasaki, akorát brácha má tu 900 (ZX9R) a to je ve špatných rukou opravdu nástroj k zabití :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...