koblih69 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Našel by se nějaký ochotný Ostravák, který by vyzvednul kolo vyhrané v Aukci a ubytoval ho pár dnů u sebe? Je to Ostrava-Plesná, já tam jezdím do Elektrárny Třebovice ale nejsem si jistý, jeslti se tam dostanu příští týden. Pokud by se mi to nedařilo tak bych uvítal pomoc s vyzvednutím a uskladněním cca týden někde doma. Je tu taká dobrá duše? http://aukro.cz/show_item.php?item=4121363701 Citovat
syrrius Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Pokud si pro něj potom dojedeš do Ov-Koblov můžu ti jej na nějaký čas ubytovat Citovat
koblih69 Odesláno 10. duben 2014 Autor Odesláno 10. duben 2014 Díky za nabídku, budu se snažit to vyřešit sám, ale kdyby se nepovedlo tak bych volal o pomoc Citovat
Tony Stark Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Orlová popř. Bohumín u rodičů aneb vše hlídají důchodci Citovat
koblih69 Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Díky všem za nabídky ať tady nebo po SZ. Dneska jsem si kolečko vyzvednul a zařadil do vozového parku Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 jak je na tom-myslíš,že to je originál?že ho majitel už koupil s nálepkami Peugeot? Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Kola Peugeot se venku běžně prodávala a nepatřila k nijak drahým strojům - prostě ne hyper super ****, ale ani žádný rolls. Nevidím důvod proč by to někdo olepoval nálepkama Peugeot, už jen proto, že sehnat je by bylo asi mnohem složitější než nějaký Author (a prodejní cenu to nezvýší ani náhodou). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.