Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pražáci, uměli byste poradit nějakou slušnou ubytovnu nebo levnej hotel na jednu noc, ať mě to nestojí půlku výplaty, ale na druhou stranu ať tam neběhají švábi po podlaze? :D

Potřebuju být 30. dubna brzo ráno v ulici Na Františku, takže když by to bylo někde poblíž, bylo by to super, ale vůbec není podmínkou. Auto bych si nechal na parkovišti ubytovny a jel tam MHD.

Pojedu z Moravy autem a bojím se, že s dnešním stavem provozu na rozkopané D1 bych tam nemusel být včas, takže proto hledám nějakej nocleh.

Než si sednu k internetu a budu hledat naslepo, napadlo mě, že mi někdo třeba dá nějakou dobrou referenci. Dík

Guest Scratch
Odesláno

nebo to vem od Olomouce nahoru a na D11 :), ale nutnost prijet do prahy pred sedmnou.

Guest Scratch
Odesláno

nejjednodussi je nechat autak na cernem mostu na P+R za 10 Kc, a jet do centra metrem, autem to je zhovadilost......

Odesláno

oddie: Vlakem bych rozhodně jel, ale chci té cesty využít a jsem domluvenej se Strakim kvůli FAP+EGR off, že až si to v Praze vyřídím, v poledne jedu dál do Chomutova, takže jedu 206kou.

Ráno tam musím být kolem 7 hod, takže když jsem počítal hodinu na průjezd Prahou, půl hodiny bloudění a hledání místa k zaparkování, 3 hodiny cesta po dálnici + rezerva kvůli zácpě nebo nehodě, tak mi vyšlo že bych musel vyjet tak ve 2... :myslim

Odesláno

Průjezd Prahou před 7 ráno bude v pohodě. Ale máš možnost tam zaparkovat?

Já bych to v tom případě udělal, jak píšu.

U min. Obchodu (u Štefánikova mostu) je taky parkoviště, zjisti si, zda je před 7. volné.

Parkoviště pod Nár. div. je jistota.

Plánovač uvádí 2:46 hodiny, takže za 3 a půl hodiny to zvládneš. Jak píšu, jezdíval jsem takto, ze Šumperka např. Most na 7 ráno, jindy Tachov na otočku, anebo jindy Kladno na 7 ráno a pak Plzeň, Budějice a večer domů.

Odesláno

Hodina na průjezd Prahou přesně k čemu, když Prahou projíždět vůbec nepotřebuješ? Navíc v 6 ráno hodinu průjezd Prahou ani netrvá. Bloudit a hledat místo na parkování proč? V 6 ráno nemusíš ani bloudit ani nic hledat. Zácpa před 6 ráno? Co by tam dělala?

Odesláno

Není lepší nechat auto na černým mostě na P+R pak jet metrem na náměstí republiky a odtud je to na františek kousek pěšky...případně jet rovnou autem na náměstí republiky a někde tam zaparkovat? Parkovišť je tam docela dost (např v paladiu nebo kotvě)

jinak co jezdí lidi ze slovenska na porady do prahy, tak se ubytovájí tu http://www.hotelchodov.cz/ otázka je kolik chceš do toho noclehu investovat :aut

[upravil dne 10/4/14 10:37 od Fruktis]

Odesláno

Pokud Ti nevadi placene parkovani tak u MPO uctuji 50.- za hodinu a je to vedle nemocnice. Palladium a Kotva tusim 100.- za hodinu.

Dalsi moznost je zelena nebo oranzova zona ( http://www.praha.cz/images/stories/zony/Praha1.jpg ) - jedno automatove parkoviste je hned za plotem nemocnice. Dalsi je v Rasnovce a Lannove. Tipuju ze takhle rano tam bude misto a plati se az od 8:00 (nebo tak nejak, je to tam napsane).

Zony konci magistralou a doprava od ni je parkovani zdarma a v sedm tam bude mista dost.

Pokud prijedes spodem pres D1 (brrrr....) tak furt rovne a pred mostem sjet na nabrezi :) A pokud od Cerneho mostu tak furt rovne... :)

Odesláno

Zdar, když jsem loni jezdil do Prahy tak jsem si sehnal ubytování tady http://ubytovnapraha.info/ sehnali mě ubytování v hotel Michle, cena na jednu noc 500 kč pro dva .Ubytování dobré ,akorád jsem si to musel objednat přes tu agenturu abych to měl za 500.Jinak to stoji 2x víc když dojdeš na Hotel přímo.Je to divné ale je to tak.

Odesláno
oddie: Vlakem bych rozhodně jel, ale chci té cesty využít a jsem domluvenej se Strakim kvůli FAP+EGR off, že až si to v Praze vyřídím, v poledne jedu dál do Chomutova, takže jedu 206kou.

Ráno tam musím být kolem 7 hod, takže když jsem počítal hodinu na průjezd Prahou, půl hodiny bloudění a hledání místa k zaparkování, 3 hodiny cesta po dálnici + rezerva kvůli zácpě nebo nehodě, tak mi vyšlo že bych musel vyjet tak ve 2... :myslim

Nevím no ale já to běžně do Práglu jezdím přes Hradec Králové na pohodu za 2,5 hoďky. Parkování bych řešil taky na Černém Mostě a pak MHD, je to nejednoduší a nejrychlejší :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...