Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím 301čkári.

mal by som otázku na majiteľov či sa stretli s niečím podobným a či to niekto riešil. jedná sa mi o to: pri dosiahnutí rýchlosti cca 80km/h začne pískanie vetra okolo auta a preniká to do interieru. auto mám cca polroka, robí to od nova. dnes som bol v servise, ale tým, že sa blížia sviatky a auto potrebujem, pôjde do servisu až 28. 4. ak sa stým už niekto stretol, rád by som vedel ako to riešil a čo robilo ten zvuk.

vďaka

Odesláno

405 mi zuněla při 80 km/h a určitém směru větru. Ale u ostatních aut, pokud něco pískalo, tak se to vždy našlo. Pootevřené okno, odchlíplá lišta atd. Prohlídni pořádně auto.

Odesláno

Občas se to stává, doporučuju koupit krepovou pásku a zalepit všechny spáry (včetně dveří, zrcátek a mřížek). Někoho si vezmeš k sobě, projedeš auto on část pásek strhne a po pár kolečkách víš co to dělá. Pak se to dá dotěsnit. Často to dělá třeba spára kapoty, která se za pár korun dotěsní těsněním do oken.

Odesláno

Jo to je samozřejmě možné, ale že by to vyřešili tomu nevěř. Dělala to naše Hjundé a nepřišli opakovaně na nic. Mě to trvalo 10 minut a kapička silikonu cca 5 mm

Lépe je tam přijí a říct píská mi tahle spára koukejte to vyřešit v rámci záruky...

[upravil dne 8/4/14 14:34 od koblih69]

Odesláno

teraz cez sviatky budem mať viac času, tak to prekuknem. popreliepám páskaou čo sa dá a budem jazdiť. snáď sa aspoň priblížim k miestu odkiaľ to píska.

Odesláno

Zdravim chalani.

Mne nic v 301 nepiska, takze to asi nebude bezna vec. Tiez by som to skusil so silikonom. Asi to aj pre istotu spravim, nech tie gumy vydrzia co najdlhsie. :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže silikon nepomohol. prelepil som všetky špáry čo som videl a nič. v kľude si popiskuje ďalej. už mi len nakoniec anténa padla do oka. a tramtarara je to príčina pískania. po odmontovaní je ticho. je to taký dlhý tenký a mäkký prút čo sa asi chvie vo vetre a vydáva to ten piskľavý zvuk. vidím to na výmenu za kratšiu a pevnejšiu. snáď sa nezhorší príjem rádia.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte.Piskot v dverách na *ou*ube.Skús:Убираем свист в передних дверях Citroen C-Elysee \ Peugeot 301

Naši bratia sú v "dodělej doma" u 301perednami. ...A kvalita gumy padá...

• O 6 měsíců později...
  • O 4 roky později...
Odesláno

Ahojte 

mam novú 308 a mám presne tento problém tak skúsim tu anténu . Už som menil tesnenie okolo  Zdalo sa že to zabralo ale zase to píska 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...