Přejít na obsah

ifko222

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli ifko222

  • Datum narození 18.6.1969

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 301
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Sliač
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

524 zobrazení profilu

ifko222's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. ifko222

    Predne brzdy

    Ahojte.Odstupom času som zmenil názor na kotúče Zimmerman. Už to flákajú. Na 206+HDi v zúfalom stave a s mikro- prasklinkami. Je to v materiáli.Strmene (vodítka, piestiky,náprava,čapy...) sú OK. Kotúče "vydržali" 2 roky- 12800km. Vymenené za italské A.B.S. Zdravím všetkých pežoťákov.
  2. Už som to dal von. Pomohol mi návod v českom jazyku(Čínsky nabudúce). Ten preklad v slovenčine robil niekto z Konga.... Jak na to: Stlačiť naraz tie dva čudlíky na boku a vykývať von. Čudle som označil šípkami.Trpezlivosť. Po výmene žiarovky to už tak dobre nedrží, ale ušetrili "sme" pri výrobe. Prajem hodne zdaru.
  3. ifko222

    Predne brzdy

    Aj keď téma už nefrčí, tak pripíšem. Mám odskúšané kotúče od Zimmermann. Podľa mňa No.1. ATE tiež dobré, ale záleží na aký trh to ide.Stále platí že na "východnú zónu" im to musí stačiť. Obloženie kupujem Bosch, niekedy TRW a Sasic.Ani jedno auto mi nepiští pri hamovaní.
  4. Ahoj peugeotáci. Neviem vytiahnuť žiarovku denného svetla/parkovačka W21/5W dvojvlákno (pod H7). Mám strach, že to urvem... Ktoré "čudíky" tlačiť a kam,aby som vymenil žiarovku a nestrápňoval sa v orig. servise ? Návod na obsluhu som čítal min. 20 krát. Asi to bude veľmi jednoduché, ale s takouto priblblou päticou som kontakt ešte nemal ... ĎAKUJEM za radu.
  5. ifko222

    Chladící kapalina

    Je to Kvapalina PSA, modrozelená , Glysantin G-33 (9735.K4). V CZ kúpiš cez net - (citroeny.cz)
  6. U P-206 sa "stráca" nemrzka skoro u každého, ale len cca 1 dcl za rok. Nemusíš tam mať zelenú, ale žltú od výroby. Pre P-206 píšu v knižke pre obsluhu že vraj sa nemení.... Žltú som dolieval Valeo Protectiv 50. Možno si to už vyriešil.
  7. Ďakujem za radu, sťahovák mám, idem na to... Autom si vozím zadok sám do práce a 1x za rok Grécko (dovolenka). Žiadne iné zaťaženie. Auto od začiatku mierne odskočilo pri šikmom prejazde cez "kvalitný" spoj mostov, ale teraz je to už dosť nepríjemné, hlavne ak je jamka v zákrute. Keď zatlačím váhou kufor a pustím, ako keby tam boli iba pružiny. Tlmiče len vydajú pazvuk, ako staré olejové. Predné sú OK. Mám najazdené 45000 km.Na C-Xsara som skôr menil predné pružiny (prasknuté) ale auto malo 188000 km a 12 rokov. Tá náprava je isto jednoduchšia ako torzky hlavne pri výmene puzdier, ale asi to konštruktéri na 301 dlho netestovali.
  8. Pozdravujem všetkých peugeoťákov a prosím o radu pri výmene zadných tlmičov na 301. Ak nadvihnem jednu stranu, musím stlačiť pružinu, aby som vybral skrutky z oka tlmiča, alebo stačí dať späť koleso a spustiť nižšie? Prosím o skúsenosť s výmenou, menil som to iba na starých PSA autíčkach s nápravou s torzkami ( nebol problém). Ak vie niekto aj uťahovacie momenty.Tlmiče sú na 48% za 3 roky (!).Ďakujem
  9. ifko222

    pískanie vetra

    Ahojte.Piskot v dverách na *ou*ube.Skús:Убираем свист в передних дверях Citroen C-Elysee \ Peugeot 301 Naši bratia sú v "dodělej doma" u 301perednami. ...A kvalita gumy padá...
×
×
  • Vytvořit...