Přejít na obsah

Mato33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 301
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Levice
  • Stát
    Slovenská republika

Mato33's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Mato33

    II servisna prehliadka

    Nazdar mmartinkovic. Ked sa nebudeme bavit o tom, kde su ake ceny a kde je to tym padom lacnejsie, tak o com je vlastne toto vlakno? To je samozrejme tvoja vec, ale ak mas usetrenych 100 EUR len preto, ze prejdes napriklad ako ja 2x po 50km, tak to spravim.
  2. Mato33

    Kryt pod motor

    Nazdar fatra. Mas ten kryt? To je neskutocna cena. Hadam nebude z kartonu
  3. Mato33

    Kryt pod motor

    Nazdar chalani. Cofy1 kolko stal kryt? Kde si ho kupil? Ja som sa pytal na poslednej servisnej v Peugeote a cena bola nieco nad 100 EUR. Ale ze by museli vrtat diery a tak Mam 1,6 HDI.
  4. Mato33

    Slnecna clona

    Zdravim. Dost drahe.. Za tu cenu mas kvalitne nemecke folie na zadnych dverach a zadnom okne. Ja nedam za nic. Ale jasne.. Pokial to chces aj skladat dole, tak OK.
  5. Ospravedlnujem sa.. Takze klima zapina a vypina (v internavloch). Nikdy som si to predtym neuvedomil, takze toto beriem. Ale na tah to nema ziadny vplyv. Ziadne cukanie ani nic podobne. Presne ako pise cofy1.
  6. Zdravim.. Mne klima ide v kuse. Nevypina a nezapina sa svojvolne, takze neviem neviem. Mam 1,6 HDI. Spotreba ide hore tak o pol litra.
  7. Caute chalani. Vanu som kupoval v servise Peugeot Dunajska Streda po prvej servisnej.. Cena tusim 26 EUR Je to taka penovo plastova vana a uplne staci.
  8. Mato33

    II servisna prehliadka

    Ahoj Ozzy56 Co sa tyka tej ceny, tak to mam realne odskusane (platil som 96 eur + vana do kufra asi za 26 eur). Nemyslim si, ze by mi vo FinalCD v Bratislave spravili 50% zlavu po tom co by mi povedali do telefonu (teda spustili z 200 eur na 100 eur). Takze asi tam nejaky ten rozdiel bude.
  9. Mato33

    svetelny senzor

    Nemá svetelný senzor. Budem radi, že 301 má vôbec denne svietenie
  10. Mato33

    Jaký motor v 301?

    Ak budeš jazdiť krátke trasy tak benzín, ak dlhé tak diesel. Ja mám diesel a po roku (32 000 km) max. spokojnosť. Reálna spotreba podľa tankovania niekde okolo 4,5 litra.
  11. Mato33

    II servisna prehliadka

    Čaute chalani. Takže moje skúsenosti so záručným servisom sú takéto (mám 1,6 HDI). V prvom rade si dajte pozor na cenu záručného servisu. Sú tam veľké rozdieli. Keď píšem veľké, tak myslím naozaj veľké. Blížil sa mi prvý servis podľa kilometrov (20 000), tak som si zavolal do servisu Peugeot v Bratislave - Ružinov Final CD (bývam tu a v tejto predajní som kupoval 301) a pýtal som sa na cenu. Odpoveď bola okolo 200 EUR. Výmena oleja, olejový filter a možno peľový. Ok hovorím si skúsim Levice, hádam to bude lacnejšie. (nakoľko som od Levíc) V Leviciach cena 180 EUR (olej + filter). Tak som sa začal nazdávať, že ceny majú stanovené servisom Peugeot a všetky sa budú pohybolat okolo 200 EUR. Posledný pokus. Pohľadal som ešte servis Peugeot blízko BA. Našiel som v Dunajskej Strede (vzdialený 50km). Volám tam a servisák mi povedal cenu 96,- EUR. To je polovica ceny servisu v BA!!! Stále si myslím že je to prehnané, nakoľko viem koľko stojí olej a filter, ale stále je to polovica ceny v iných servisoch. Hádam som niekomu pomohol
  12. Mato33

    301 na klubu

    Zdravim chalani. Takze este raz otazka ohladom zarucneho servisu po 20000km na 1,6 HDI. Bol uz niekto? Kolko to stalo?
  13. Mato33

    301 na klubu

    Hmm.. Nie je to az taka tragedia, ale skusim sa na to este popytat na servisnej. nexus: Super spotreba. Keby som skor vedel, ze 1,6i a LPG nie su problem, tak by som si pravdepodobne tiez zvolil tuto alternativu
  14. Mato33

    301 na klubu

    Zdravim chalani. Takze najazdenych 12500km. Spotreba podla PP 4,1, ale realna pri tankovani mi vychadza okolo 4,4. Da sa to nejakym sposobom nastavit? Radsej by som mal totiz na palubovke spotrebu realnu.
  15. Mato33

    301 na klubu

    nexus: Ja mam predpisany interval na 20000, ale napadlo ma, ze by bolo vhodne vymenit aspon prvy krat olej po 10000 tak na tajnasa a potom pojdem po dalsich 10000 normalne do Peugeot na servisnu. Tiez by som isiel inam ako do Peugeotu lebo to bude draheeee, len nechcem prist o zaruku. Viem ze mozes pouzit aj iny servis a mali by ti zaruku uznat, ale stale je tu to \"mali by\". Preto ak chalani viete o servise Peugeot za normalne ceny, tak piste. Mohli by sme porovnat, kde to kolko stoji.
×
×
  • Vytvořit...