Autoškolič Dodo Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Zdravím všechny přátele vozů se lvím znakem. Rád bych se zeptal, zda by mělo cenu zorganizovat sraz všech členů našeho klubu v Moravským krasu. Počítám s termínem konec května-začátek června. V plánu je samozřejmě spanilá jízda po Brně spojená s už domluvenou prohlídkou našich miláčků ve značkovém servisu samozřejmě i s poradenskou službou a orien?ákem po Moravském krasu. Ubytování by bylo na Chatě Říčky u Ochozi u Brna. Myslím, že odkazy jsou dosti výmluvné a že oceníte krásu okolí Brna a dojedete i ze vzdálenějších míst od Brna, než jen 50 km. Snad na tuto nabídku zareaguje dostatek opravdových členů našeho klubu a přijme tuto nabídku s povděkem a přislíbí účast. Na pozitivní ohlasy se už těší Autoškolič Dodo [upravil dne 4/5/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Trundik Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Super, to beru všemi deseti. [upravil dne 21/9/05 Trundik] Citovat
Netopýrka Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 To zní moc dobře, jen je to možná trochu moc dopředu Každopádně se nebojím, že by nebyl zájem Citovat
John Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Supr, taky myslím,že o to bude zájem, každopadně já jsem jako vždy pro... I když je to dost dopředu. :super Citovat
Vvitty Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 jestli neni jeste trosku brzy? ale myslim, ze v tom terminu nejaky srazek prijde urcite vhod jen abysme se v Brne neztratili, mapu Brna nemam Citovat
Trundik Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Původně zaslal: Vvitty jen abysme se v Brne neztratili, mapu Brna nemam To nevadí, když tak mi zavolej a já ti možná poradím:D:D:D Citovat
Tommy306 Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 je to sice mooc dopředu ale pokud neumřu do tý doby já nebo autí, tak bychom určitě přijeli:super v Brně jsem nějakou dobu bydlel (zdravím do Kohoutek:papa), takže mapu nepotřebuju:D Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Jak již psali ostatní přede mnou - trochu moc brzo (doporučoval jsem Ti kolem poledne spustit anketu), nicméně za mě a mojí polovičku můžeme přislíbit, že nebudou - li jiné závažné okolnosti, rádi přijedeme (moravský kras = spousta turisticky zajímavých cílů a též i turistických známek, které oba vášnivě sbíráme - http://k8.kreteni.cz/tz/mapa.php) Citovat
Bohouš Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Já bych taky dorazil, ale opravdu jsem nenašel žádné datum konání Už to vidím........ [upravil dne 26/9/05 Bohouš 205 GTI] Citovat
Netopýrka Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Bohouši je to jednoduchý, vezmeš si prostě dovolenou od 15. května do 15. června a nemůžeš to netrefit ;) Citovat
Vertex Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 I když je to pro mě přeci jenom trošku z ruky, rád se zúčastním, povinnosti se hold budou muset podřídit:) Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 22. září 2005 Autor Odesláno 22. září 2005 Mockrát Vám všem děkuji za vesměs pozitivní ohlasy. Překvapilo mě, že za jeden den se tu sešlo tolik reakcí. Berte to zatím všechno jenom jako dotaz. Tolik dopředu se ptám proto, že to bude moje první organizační záležitost takového rozsahu a rád bych se kvalitou organizace přiblížil akci v Červeným Kostelci (poklona organizační trojici Medvěd, Minimaxa, Pé?a) Mám v plánu na magistrátu města Brna zařídit třeba i výjímku, aby jsme mohli při spanilé jízdě projet místy motoristům zapovězená a to nejde vyřídit za 14 dní (známe pružnost úřadů a ochotu úředníků ) Dále bych rád zajistil i nějakého toho sponzora (a? si na srazu dáme do trumpety) a to taky nejde zajistit za pár dní. O konkrétním termínu budete samozřejmě informováni tak, aby jste nemuseli v případě zájmu odvolávat už domluvené záležitosti. Případní zájemci o post spoluorganizátora budou vítáni a nehlaste se všichni. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 22. září 2005 Autor Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Vertex I když je to pro mě přeci jenom trošku z ruky, rád se zúčastním, povinnosti se hold budou muset podřídit:) Vertexi, tvoje nadšení je příkladné a zavazující. Citovat
Pavel T. Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Super nápad, určitě jsem pro, mám to kousek a jestli budeš potřebovat pomoct, udělám vše, co je v mých silách. Zdravím všechny pažou?áky, jste fajn lidi ! Citovat
aka Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Mapu Brna uz mam, tak snad nic nebrani, abych se zucastnila:cool: Citovat
Trundik Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: aka Mapu Brna uz mam, tak snad nic nebrani, abych se zucastnila:cool: Když už máš tu mapu Brna, tak se doufám stavíš na Priglu? Citovat
Dave_k Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Na moravu jezdím rád a pokud nebude něco více neodkladného určitě přijedu. Citovat
aka Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: aka Mapu Brna uz mam, tak snad nic nebrani, abych se zucastnila:cool: Když už máš tu mapu Brna, tak se doufám stavíš na Priglu? No, v planu to je, ale toho sesteho budu asi na tom prazskem, tak priste to chce datum, aby se dalo zvladnout oboje a to jinak nez vrtulnikem. Ale tesim se, az porovnam. Citovat
Chip Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 jojo rádi se zůčastníme. je docela dobře že info je takhle dopředu abyse pak nekdo nemoh vymlouvat že uz ma půl roku něco naplanovanyho a nemůže dorazit na náš sraz. :super:super:super:super:super:papa:papa:papa:aut:aut:aut:aut:super:super:super Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. září 2005 Autor Odesláno 24. září 2005 Původně zaslal: Chip jojo rádi se zůčastníme. je docela dobře že info je takhle dopředu abyse pak nekdo nemoh vymlouvat že uz ma půl roku něco naplanovanyho a nemůže dorazit na náš sraz. :super:super:super:super:super:papa:papa:papa:aut:aut:aut:aut:super:super:super Díky Chipe, že jsi to tak výstižně ocenil! :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.