chanchez Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 zdravim. chystam se na nakup tlumicu, ale narazil jsem na zadrhel. v auto kelly je maji rozdeleny pro auta se zesilenym podvozkem a s nezesilenym. jenze nevim jaky mam ja a v service boxu jsem to nenasel (nebo jsem jen slepej). poradi nekdo jak zjistit typ podvozku? a nebo je to uplne jedno, jaky typ se pouzije? Citovat
godzila.01 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Konstrukčně jsou shodné.... a 99% aut má standartní podvozek ... akorát teda nevím zda bych zrovna na 406 dával monroe tlumič, spíš bych být tebou koupil raději sachs, nebo kajabu... Citovat
chanchez Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 vin: vf38bp8ce80404456 vim ze monroe neni zrovna top znacka, ale vzhledem k omezenymu rozpoctu a taky k tomu, ze cena za kolik je z autokelly koupim je vic nez nadherna, tak pujdu do nich. Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Ano ty ceny jsou teď exklusivní, ale né dost na to aby se vyplatilo koupit Monroe. Tedy pokud neplánuješ auto na dalších 10-20 tis a pak pryč. Citovat
chanchez Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 ze by ty monroe vydrzely tak malo? jakou vubec maji zivotnost? a co se tyce cen, tak ty jejich ceny co maji na netu me vicemene nezajimaji. budu to kupovat na zamestnavatele a tam jsou ceny jeste mnohem, mnohem lepsi, tak exkluzivita tlumicu monroe jeste stoupa ;-) Citovat
godzila.01 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Schválně napiš do SZ za kolik budeš mít ty monroe, já se schválně kouknu (v pondělí) za kolik můžu mít SACHS v nákupu, ale myslím že tak velký rozdíl v ceně to nebude a rozdíl v kvalitě bude značnej .... monroe tlumiče když vydrží 20.000km tak to bude malej zázrak.... Citovat
chanchez Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 ok v pondeli, jak budu v praci, tak zjistim presnou castku a poslu. taky by me to srovnani zajimalo. a to jako fakt? to jsem cekal mnohem vic. asi to bude vetsi sunt, nez jsem cekal. i kdyz 20 tisic, to je tak jeden rok, to bych uhrat na zaruku :-) Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Jo a ten měsíc budeš jezdit na kole Pokud najedeš 20 tis. ročně tak o tom vůbec neuvažuj. Citovat
MJSytic Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Monroe dával kdysi Ferry a byl s nima spokojenej. Na to, kolik on najezdí, tak vydržely dost. Já dával Sachs a doporučit je nemůžu. Jeden přední začal mlátit po týdnu (reklamace) a navíc rozdíl oproti starým origo žádnej. Krom toho, že auto ztvrdlo \"Kebaby\"(Kayaby) jsou z tohohle pohledu lepší volba Citovat
godzila.01 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Možná uhrál, možná ne.... To je loterie, někdy uznaj, jindy řeknou že jde o běžné opotřebení... Každopádně to dělat jednou do roka by se mi vyloženě chtělo No každopádně napiš, já se na to mrknu a uvidíš sám co se ti vyplatí .... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 SACHS se dává když chceš pohodlnější auto, když chceš aby to víc sedělo tak KAYABU.... Ale já měl třeba na 406 AL-KO a spokojenej .... co se SACHS týče tak jen tady na klubu jsem jich prodal na minimálně 30 aut a nikdo nic neříkal ..... Měsíčně jich tak stovku prodáme a reklamace jsou na to vyjímečně .... Nevím, co člověk to jinej pohled na věc, ale o MONROU se obecně ví že je to sra*ka..... Citovat
MJSytic Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Tak já jen dávám svou zkušenost. Slyšel jsem toho taky hodně. Třeba, že žádná druhovýroba není tak měkká, jako původní tlumiče z výroby. Co je na tom pravdy netuším ... Já jsem už ve fázi, že řeším poměr značka/cena a ten lepší vyhrává Citovat
godzila.01 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Já na 406 třeba SACHS měl a to bylo měkký hodně, ale dával jsem kapalinu, plynový tak měkký nejsou, (ty mám tetko na týhle plečce a je to spíš jak sportovní podvozek než pohodlný auto) pak jsem nasadil ty AL-KO a to zase bylo jako beton.... Ale s podložkama a širokejma gumama jsem mohl jezdit zatáčku ve 150 co se dá normálně projet maximálně 120 Je to asi fakt jak u koho, kdo co preferuje... já mám taky už za ty léta vyzkoušený nějaký značky co vím 100% že fungujou, kolikrát líp jak velký značky a stojí to polovic, hlavně u brzd .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.