Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim. chystam se na nakup tlumicu, ale narazil jsem na zadrhel. v auto kelly je maji rozdeleny pro auta se zesilenym podvozkem a s nezesilenym. jenze nevim jaky mam ja a v service boxu jsem to nenasel (nebo jsem jen slepej). poradi nekdo jak zjistit typ podvozku?

a nebo je to uplne jedno, jaky typ se pouzije?

Odesláno

Konstrukčně jsou shodné.... a 99% aut má standartní podvozek ... akorát teda nevím zda bych zrovna na 406 dával monroe tlumič, spíš bych být tebou koupil raději sachs, nebo kajabu...

Odesláno

vin: vf38bp8ce80404456

vim ze monroe neni zrovna top znacka, ale vzhledem k omezenymu rozpoctu a taky k tomu, ze cena za kolik je z autokelly koupim je vic nez nadherna, tak pujdu do nich.

Odesláno

ze by ty monroe vydrzely tak malo? jakou vubec maji zivotnost?

a co se tyce cen, tak ty jejich ceny co maji na netu me vicemene nezajimaji. budu to kupovat na zamestnavatele a tam jsou ceny jeste mnohem, mnohem lepsi, tak exkluzivita tlumicu monroe jeste stoupa ;-)

Odesláno

Schválně napiš do SZ za kolik budeš mít ty monroe, já se schválně kouknu (v pondělí) za kolik můžu mít SACHS v nákupu, ale myslím že tak velký rozdíl v ceně to nebude a rozdíl v kvalitě bude značnej .... ;)

monroe tlumiče když vydrží 20.000km tak to bude malej zázrak.... :roll

Odesláno

ok v pondeli, jak budu v praci, tak zjistim presnou castku a poslu. taky by me to srovnani zajimalo.

a to jako fakt? to jsem cekal mnohem vic. asi to bude vetsi sunt, nez jsem cekal. i kdyz 20 tisic, to je tak jeden rok, to bych uhrat na zaruku :-)

Odesláno

Monroe dával kdysi Ferry a byl s nima spokojenej. Na to, kolik on najezdí, tak vydržely dost. Já dával Sachs a doporučit je nemůžu. Jeden přední začal mlátit po týdnu (reklamace) a navíc rozdíl oproti starým origo žádnej. Krom toho, že auto ztvrdlo :roll

\"Kebaby\"(Kayaby) jsou z tohohle pohledu lepší volba :myslim

Odesláno

Možná uhrál, možná ne.... To je loterie, někdy uznaj, jindy řeknou že jde o běžné opotřebení... Každopádně to dělat jednou do roka by se mi vyloženě chtělo :D No každopádně napiš, já se na to mrknu a uvidíš sám co se ti vyplatí .... ;)

Odesláno

SACHS se dává když chceš pohodlnější auto, když chceš aby to víc sedělo tak KAYABU.... Ale já měl třeba na 406 AL-KO a spokojenej .... co se SACHS týče tak jen tady na klubu jsem jich prodal na minimálně 30 aut a nikdo nic neříkal ..... Měsíčně jich tak stovku prodáme a reklamace jsou na to vyjímečně ....

Nevím, co člověk to jinej pohled na věc, ale o MONROU se obecně ví že je to sra*ka..... :D

Odesláno

Tak já jen dávám svou zkušenost. Slyšel jsem toho taky hodně. Třeba, že žádná druhovýroba není tak měkká, jako původní tlumiče z výroby. Co je na tom pravdy netuším ...:nevim Já jsem už ve fázi, že řeším poměr značka/cena a ten lepší vyhrává :aut

Odesláno

Já na 406 třeba SACHS měl a to bylo měkký hodně, ale dával jsem kapalinu, plynový tak měkký nejsou, (ty mám tetko na týhle plečce a je to spíš jak sportovní podvozek než pohodlný auto) pak jsem nasadil ty AL-KO a to zase bylo jako beton.... :D Ale s podložkama a širokejma gumama jsem mohl jezdit zatáčku ve 150 co se dá normálně projet maximálně 120 :D

Je to asi fakt jak u koho, kdo co preferuje... já mám taky už za ty léta vyzkoušený nějaký značky co vím 100% že fungujou, kolikrát líp jak velký značky a stojí to polovic, hlavně u brzd .... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...