Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Osobně jsem ho teď měnil (Delphi od Badisáka) po 33 tisících/ ca.3 letech....až bude čas tak starej rozříznu a hodím sem foto jak vypadá....:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno
V 6. 4. 2014 at 23:32, godzila.01 napsal:

Sorry... já pořád zapomínám že to mám za trochu příznivější ceny no .... :mad: ale i tak za normální ceny dáš do dvojky za filtry a litr za olej s kompletní výměnou, to jsou tři litry na 15.000km, cca 2x za rok, to zase není taková částka, když je člověk trochu šikovnej sežene a udělá si to sám za cca půlku.... :mrk

Plný souhlas. S 1,6HDI jezdím na olej po 20 000 km = 3x za rok a pokaždé ho měním. Cena se vším 2500.

Pavel

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jen pro zajímavost, jak vypadá filtr po cca 12tis a jednom roku používání (originál filtr eurorepar Peugeot)

WP_20160828_14_38_37_Pro.jpg

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdar, Trochu to tady oživím.

Mohl by mi někdo zjistit, jaký "přesně" typ palivového filtru mám mít v 308 - VIN - VF34C9HZH55330951

Objednali jsme filtr MAN a ten nemá tu spodní díru na senzor průchozí - je zaslepená - Mám to provrtat??? U filtru co mám v autě je průchozí...

Odesláno

závit tam je, ale dovnitř není průchozí jako na origo - nechceš mi říct, že to mám tím senzorem našroubováním "prorazit" ??? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...