Pe.Tr Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Budou 3 lidé na 3 auta, každý bude zodpovídat za své auto... auta se budou půjčovat proti podpisu a opsání údajů z OP. tak ty tři lidi chci vidět jak si podepíší takovou zodpovědnost na sebe leda by s každym jezdili a to maj pak po srazu , ten si moc neužijí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 za vuz zodpovídá řidič, zajistím Vám takový zajímavý formulář , myslím že se Vám bude hodit a měl by se i líbit. pošlu zítra . Citovat
ChouLu Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 s předvádečkama 3 lidi přijedou a kličky budou mít u sebe... A prostě se bude podepisovat nějaký formulář... pokud něco dodáš, budu jen rád Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Dodej formulář, rádi se podíváme. Spíše jde o to, abychom měli přehled, kdo si auto půjčil. U neznámé osoby budeme opisovat více údajů, ale u známých \"ksichtů\" si jenom napíšeme Pepito, Gabriel 307 a ti se nám podepíšou. Nechci moc byrokracie, protože to bude zdražovat jak účastníky, tak nás organizátory. Sám jsem si užil dost práce v Kněžnici a byl jsem ti, Pe.Tře, moc vděčen, že jsem nemusel řešit \"tvoje\" předváděčky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 moc byrokracie je vždy jen do doby než se něco stane a tyhle auta co tam vezete nejsou jen za 300 000 ,- .... Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 na Kněžnici bylo RCZ dostupné hodně... krom teda sobotního večera Ano to radeji vubec nepripominej... Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Chceme úměrné množství byrokracie ... když ty by sis chtěl půjčit auto, tak máme po tobě chtít komplet údaje? Jméno, příjmení, adresu, rodné číslo, číslo OP, telefon a podpis? To už je snad moc, ne ... vždyť se známe. Po neznámé osobě to ale budu vyžadovat, jak jsi psal, auto není za 300 000 Kč - však se mrkněte na ceníkovou cenu RCZ R... [upravil dne 23/4/14 21:50 od MilanF1] Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 pokud bych se chtěl svezt , jako ze chci v rcz-r tak nemam problém za to nest zodpovednost a predat vam tyto udaje, ja chci , vy me něco nabizite a ja bud chci nebo nechci . Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 mala vsuvka mimo téma nechcete ten podpisovy banner spis dat nahoru a zaradit ho mezi reklamy? Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Pravda ... my to jako organizátoři ještě probereme, i vzhledem k tvému formuláři. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 tak ja si registruju nejake prvni jizdy na rczr a 208 gti, v ty 308 se s nekym klido svezu rad bych byl v popredi, at si muzu dat pifko, a nebo kdyz mi nekdo pujci gti na orientak?? Citovat
Veverka Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 308 tě Scratchi svezu, když mě ji kluci půjčej Jinak myslím, že na RCZ-R bude pořadník i jen na čumendu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Budou 3 lidé na 3 auta, každý bude zodpovídat za své auto... auta se budou půjčovat proti podpisu a opsání údajů z OP. RCZ R bude půjčováno pouze lidem, kteří vlastní ŘP déle než 24 měsíců... Tento krok je myslím, že všem dosti jasný Opisování udajů z OP neprojde, je to shromažďování osobních dat, bude se muset jedině vymyslet i souhlas s jejich poskytnutím, nebo jiný způsob;) Citovat
ChouLu Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 My máme povolení na shromažďování osobních dat od úřadu pro ochranu osobních údajů.. a samozřejmě na tom formuláři je poučení co podepisují a jak se s daty nakládá.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Tak to potom jo, vidiš, to mě nedošlo;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 cislo obcanky a jmeno si napsat muzes, rodne cislo uz ne...... Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Musíme ještě promyslet, zda uděláme pořadníky, ale určitě budeme minimálně zapisovat, kdo si vůz zapůjčil. kdo a KDY.. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 Kdo, my organzátoři - já, ChouLu a bazi. Kdy, co nejdříve Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.