MilanF1 Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 Takže asi XA, tedy plecháč. O tomhle jsem před 4 lety uvažoval, bylo v tom 1,4 HDi a pán za to chtěl 50 000 Kč. Nakonec jsem vzal za vděk 306tkou. Citovat
prirustek Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Mám na výběr ze dvou identických vozidel...jedna je přetočená přes střechu (OZeťačka se v autě překulila přes střechu, skončila zpět na kolech, tak nastartovala a odjela ) a druhá má měněný motor, pač \"potkal potkan potkana\" Obě jsou hromádka kitu a reklama na Starline, co se kvality dílů týče... Jedno z nich měla dostat má dnes už bývala přítelkyně, ale pak jsem se rozhodl se jí zabavit humánějším způsobem. Myslím té přítelkyně. :D [upravil dne 18/4/14 11:02 od prirustek] Citovat
Pepito Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 MilaneF1: bude se dělat nějaký pořadník na ty předváděcí auta,nebo kdo dřív přijde,ten dřív jede? Hrozně rád bych se svezl \"aspoň\" s RCZ R [upravil dne 23/4/14 20:22 od Pepito] Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Musíme ještě promyslet, zda uděláme pořadníky, ale určitě budeme minimálně zapisovat, kdo si vůz zapůjčil. Citovat
skuci Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 já bych to spíše udělal tak, že prostě klíčky budou vždy u organizátorů, aby to nedopadlo jako loni v létě, že se RCZko půjčovalo za rohem a hodinu a 1/4 nádrže nikdo neviděl... Citovat
ChouLu Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Budou 3 lidé na 3 auta, každý bude zodpovídat za své auto... auta se budou půjčovat proti podpisu a opsání údajů z OP. RCZ R bude půjčováno pouze lidem, kteří vlastní ŘP déle než 24 měsíců... Tento krok je myslím, že všem dosti jasný Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 hele dá se dát do RCZ-R dětská autosedačka? na přední sedačku a jak je na tom legislativa Šimon (3,5 roku) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 tak a teď ještě jestli nám bude někdo hlídat děti :-) protože nevím jestli se do rcz vlezou sedačky :-) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 právě,že když byl sraz někde(už nevím kde to bylo jak píše skuci ) tak jsem promarnil možnost povozit Šimona v RCZ 4all: nemá někdo možnost sehnat model RCZ za rozumnou cenu? Citovat
ChouLu Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 kdyby jsi byl na zimním klouzání tak si ho mohl vyhrát Citovat
Pepito Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 já bych to spíše udělal tak, že prostě klíčky budou vždy u organizátorů, aby to nedopadlo jako loni v létě, že se RCZko půjčovalo za rohem a hodinu a 1/4 nádrže nikdo neviděl... Kvůli tomuto konkrétnímu případu jsem se ptal na ten pořadník.Tehdy jsem marně čekal na RCZ. Asi bylo jen pro \"vyvolené\" Citovat
ChouLu Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 na Kněžnici bylo RCZ dostupné hodně... krom teda sobotního večera Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 V Kněžnici šly vozy od Peugeot ČR mimo mě, ty přivezl Pe.Tr a on určil, jak budou půjčovány. Já spravoval jenom auto z Auto Marek a ty jezdily s prodejci. Vlastně jezdilo jenom naftové RCZ - bylo k dispozici jen v sobotu odpoledne. Do Vlčic ale chceme nový systém, musíme znát, kdo si auto půjčil a chceme klíčky vracet, ne aby si je lidi předávali mezi sebou. Nechceme, aby někdo jezdil třeba hodinu nebo se něco s vozem stalo, zvláště u 270 koňového RCZ R. Osobně bych to viděl tak, že organizátor bude mít formulář, kam si bude zapisovat údaje o osobě, jaká si vůz půjčí a mohli bychom si předběžně psát do pořadí lidi, kteří mají zájem o svezení, tím by se dalo určit pořadí. Pokud by byl opravdu zájem o nějaký vůz, aby okolo mě nebyla hromada lidí a hádali se, kdo pojede ... prostě aby věděli, že když přijede např. elton, jedu já. Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Já vím, proto jsem si tě vybral pro můj příklad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.