Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže asi XA, tedy plecháč. :D O tomhle jsem před 4 lety uvažoval, bylo v tom 1,4 HDi a pán za to chtěl 50 000 Kč. Nakonec jsem vzal za vděk 306tkou.

Odesláno

Mám na výběr ze dvou identických vozidel...jedna je přetočená přes střechu (OZeťačka se v autě překulila přes střechu, skončila zpět na kolech, tak nastartovala a odjela :D) a druhá má měněný motor, pač \"potkal potkan potkana\" :D Obě jsou hromádka kitu a reklama na Starline, co se kvality dílů týče...

Jedno z nich měla dostat má dnes už bývala přítelkyně, ale pak jsem se rozhodl se jí zabavit humánějším způsobem. Myslím té přítelkyně. :D :D :D

[upravil dne 18/4/14 11:02 od prirustek]

Odesláno

MilaneF1: bude se dělat nějaký pořadník na ty předváděcí auta,nebo kdo dřív přijde,ten dřív jede? :myslim

Hrozně rád bych se svezl \"aspoň\" s RCZ R ;):papa

[upravil dne 23/4/14 20:22 od Pepito]

Odesláno

Musíme ještě promyslet, zda uděláme pořadníky, ale určitě budeme minimálně zapisovat, kdo si vůz zapůjčil.

Odesláno

já bych to spíše udělal tak, že prostě klíčky budou vždy u organizátorů, aby to nedopadlo jako loni v létě, že se RCZko půjčovalo za rohem a hodinu a 1/4 nádrže nikdo neviděl...

Odesláno

Budou 3 lidé na 3 auta, každý bude zodpovídat za své auto... auta se budou půjčovat proti podpisu a opsání údajů z OP.

RCZ R bude půjčováno pouze lidem, kteří vlastní ŘP déle než 24 měsíců...

Tento krok je myslím, že všem dosti jasný ;)

Odesláno

právě,že když byl sraz někde(už nevím kde to bylo :mad: jak píše skuci ) tak jsem promarnil možnost povozit Šimona v RCZ

4all: nemá někdo možnost sehnat model RCZ za rozumnou cenu? :papa

Odesláno
já bych to spíše udělal tak, že prostě klíčky budou vždy u organizátorů, aby to nedopadlo jako loni v létě, že se RCZko půjčovalo za rohem a hodinu a 1/4 nádrže nikdo neviděl...

Kvůli tomuto konkrétnímu případu jsem se ptal na ten pořadník.Tehdy jsem marně čekal na RCZ. Asi bylo jen pro \"vyvolené\" :myslim:grr:papa

Odesláno

V Kněžnici šly vozy od Peugeot ČR mimo mě, ty přivezl Pe.Tr a on určil, jak budou půjčovány. Já spravoval jenom auto z Auto Marek a ty jezdily s prodejci. Vlastně jezdilo jenom naftové RCZ - bylo k dispozici jen v sobotu odpoledne.

Do Vlčic ale chceme nový systém, musíme znát, kdo si auto půjčil a chceme klíčky vracet, ne aby si je lidi předávali mezi sebou. Nechceme, aby někdo jezdil třeba hodinu nebo se něco s vozem stalo, zvláště u 270 koňového RCZ R.

Osobně bych to viděl tak, že organizátor bude mít formulář, kam si bude zapisovat údaje o osobě, jaká si vůz půjčí a mohli bychom si předběžně psát do pořadí lidi, kteří mají zájem o svezení, tím by se dalo určit pořadí.

Pokud by byl opravdu zájem o nějaký vůz, aby okolo mě nebyla hromada lidí a hádali se, kdo pojede ... prostě aby věděli, že když přijede např. elton, jedu já. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...