ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Johny víš ono i vedení má svůj soukromej život, jako každý jiný člen. A po pravdě, poslední měsíc pro mě bylo řešení mého života duležitější než řešit něco v klubu... klub mi dává hodně, ale některé věci mi dát nemůže ÁMEN! Citovat
222johny222 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Lukyne já se slušně zeptal a ty jsi mě odpálkoval odpovědí s Pepou z horní dolní... Jedu na sraz,abych se pobavil a možná je to první a taky poslední sraz. Ptal jsem se proto,aby mi něco neuniklo,protože mě RCZ R dost zajímá a chtěl bych si ho vyzkoušet.... o tom jsme se taky bavili po FB a ty mě potom odpálkuješ Hurvajz: co ty máš furt za problém vůči mě?Piš SZ Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Ale to nebylo vůbec nic proti tobě... to bylo obecně vzaté... kdyby to bylo proti tobě, tak tam bude napsáno Honza z Horní dolní... Já jen už mám na velký sraz jiný náhled, protože jsem jich pár objel a nikdy nebylo nutné mít pořadník a kdo chtěl vždy se projel Auta tam přijedou v pátek a odjednou v nedeli před polednem... to máš skoro 48 hodin aby jsi se projel... né každý bude chtít tuhle bestii řídit... chápu, že tvůj názor na to může být jiný, ale po až na velkém srazu pochopíš jak se dokážou klubáci k sobě chovat a bez problémů se domluvit Citovat
222johny222 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 ok, já to vzal na sebe,tak to se tě omlouvám.Já vím,že toho teď máš hodně. Tak sorry chlape,beru zpět. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Ale hoši........ nechte toho... Já si třeba vážím všech organizátorů srazů na kterých jsem kdy byl. Sám dělám minisrazy a stojí to svůj čas. Musím vyjádřit ChuLumu podporu, protože si ani nedovedu představit jaké to je být členem vedení a ještě k tomu pořádat celorepublikáč.. Ad ostatní: Bere někdo nějaký třeba minigril na kterém si můžeme ožehnout lajtbůček a sviňské kolénko?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 podivej se doo prislusne sekce kterou jsem zridil Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 smutné je že již několik let vedeni klubu celorepublikove srazy pořádat musí ne že chce.... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 A já bych tak chtěl ale zatím nemám tu správnou odvahu a zkušenosti, navíc když se podíváš na naší lokalitu kde je jen málo lidí co by jelo na celý víkend na sraz. Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 A to je právě přesně ono... bojíš se,že nikdo nepřijede... ale když se podíváme do statistik, tak průměrná dojezdová vzdálenost do Kněžnice byla 100km... takže toho se vůbec neboj, že by lidi nepřijeli jen jim musíš mít aspoň co nabídnout Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 jednou jsem se hecnul, zbantoval přemu a eltona udelali jsme super klouzani v jeseniku , z ostravy dojel jen barenst , takze asi tak za tu severni moravu... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Asi se taky hecnu.... :-D a projedu v létě nějaké kempy zde v okolí, udělám si obrázek a snad se s tou naší minibandou společně pokusíme o velký sraz snad do dvou let ._D Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 tenkrát jsem zkoušel žermanky, resp soběšky, a pak Palkovice a kemp na Hlučínském Jezeře...to jen tak na nakopnutí Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Počkám až OKD zbourá vykoupené domy a pak bude kde stanovat :-D Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 velkej volnej plac bude zachvilku na Bazalech Citovat
Pepito Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 jednou jsem se hecnul, zbantoval přemu a eltona udelali jsme super klouzani v jeseniku , z ostravy dojel jen barenst , takze asi tak za tu severni moravu... Taky bych na ten sraz jel,ale ležel jsem v té době zrovna v nemocnici v Olomouci.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 přijede někdo na sraz na 307cc? chtěl bych zkusit zda se tam vejdu když je zatažená střecha Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 nemusíš pokud to nejsi ty , tak mi taky psal sz a ja ho nasměroval na tebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.