Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni. Nemáte někdo radu? Spojka má najeto u 406ky cca 50tis. Při řazení je pedál bahnitej a vystavuje tak že při řazení cítím na řadičce kulisu, není to zařazení úplně bez problému. spojka neklouže, zabírá v pohodě. Mám teorii na špatný váleček u spojkového pedálu.

Nemáte někdo zkušenost? díky za radu.:)

Odesláno

Já bych měl taky dotaz ohledně spojky. Nechal jsem udělat komplet sadu spojky LUK, ale po výměně spojka občas při rozjezdu jakoby zadrhne, když se rozjíždím na cca 1500 otáček. Pokud přidám otáčky na rozjezd, cca 1800 - 2000, tak to není tak poznat. Bohužel spojka byla dělaná bez papíru, ale asi by to nějak šlo. Zase nechci být za pitomce. Může si ještě nějak sednout? Najeto může mít tak do 2000 km...

Odesláno

moze tam byt viac veci nerovnomerna hrubka trecieho kotuca po obvode (treba merat pri nakupe) dalej vadny material trecieho oblozenia ,poskodene trecie plochy zotrvacnika alebo pritlacaku

Odesláno

No, tak jestli je to vada zboží, tak to asi těžko řešit a asi s tím jezdit, dokud se dá, nic hroznýho to není, ale zamrzí to. Nechce se mi nechávat spojku vyndavat, prohlídnout a pak posílat zpátky a čekat. A potom zase platit za práci. :(

Odesláno

No, můžu jí dát trošku třeba při rozjezdu do kopce, uvidíme... Můj mechanik (ne ten, co dělal tu spojku) mi to drhnutí potvrdil, když jsem ho na to upozornil, takže to není můj výmysl. Prej si může ještě sednout, ale nevím, nevím.

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...