Bacoos Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Ahoj všichni. Nemáte někdo radu? Spojka má najeto u 406ky cca 50tis. Při řazení je pedál bahnitej a vystavuje tak že při řazení cítím na řadičce kulisu, není to zařazení úplně bez problému. spojka neklouže, zabírá v pohodě. Mám teorii na špatný váleček u spojkového pedálu. Nemáte někdo zkušenost? díky za radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 ono se nic jiného dělat nedá, buď zavzdušnění, váleček, nebo seřídit řazení... osobně bych vyměnil spodní váleček a dobře odvzdušnil Citovat
Bacoos Odesláno 30. březen 2014 Autor Odesláno 30. březen 2014 Ozzy díky. A myslíš spodní váleček jako na převodovce nebo ten u pedálu? odvzdušnění a nepomohlo. Citovat
enikybeniky Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Já bych měl taky dotaz ohledně spojky. Nechal jsem udělat komplet sadu spojky LUK, ale po výměně spojka občas při rozjezdu jakoby zadrhne, když se rozjíždím na cca 1500 otáček. Pokud přidám otáčky na rozjezd, cca 1800 - 2000, tak to není tak poznat. Bohužel spojka byla dělaná bez papíru, ale asi by to nějak šlo. Zase nechci být za pitomce. Může si ještě nějak sednout? Najeto může mít tak do 2000 km... Citovat
krtek 2 Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 myslis ako ze ti trha(skube) spojka pri rozjazde? Citovat
enikybeniky Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Takový malý zaškobrtnutí tam je cítit, no. Rozhodně žádnej krásnej pocit z nový spojkový sady. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 moze tam byt viac veci nerovnomerna hrubka trecieho kotuca po obvode (treba merat pri nakupe) dalej vadny material trecieho oblozenia ,poskodene trecie plochy zotrvacnika alebo pritlacaku Citovat
enikybeniky Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 No, tak jestli je to vada zboží, tak to asi těžko řešit a asi s tím jezdit, dokud se dá, nic hroznýho to není, ale zamrzí to. Nechce se mi nechávat spojku vyndavat, prohlídnout a pak posílat zpátky a čekat. A potom zase platit za práci. Citovat
koblih69 Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Asi to nezní moc profesionálně, ale trochu bych tu spojku potrápil. Né přehnaně abys jí nespálil, ale potrápil. Citovat
enikybeniky Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 No, můžu jí dát trošku třeba při rozjezdu do kopce, uvidíme... Můj mechanik (ne ten, co dělal tu spojku) mi to drhnutí potvrdil, když jsem ho na to upozornil, takže to není můj výmysl. Prej si může ještě sednout, ale nevím, nevím. Citovat
enikybeniky Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Včera jsem se na to ptal jen tak mimochodem v servisu, kde mi dělali spojku a prý by to mohlo dělat spojkové lanko (to jsem nové nedával), je to možný? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.