MildaSs Odesláno 6. duben 2014 Autor Odesláno 6. duben 2014 Proč myslíš že na 607 bude matná příšerná ? Citovat
radim.1008 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 Jestli chceš vidět jak to vypadá, tak ti vyfotim 206CC v matný černý fólii. Je to na Auto se má lesknout. Citovat
Landys75 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 mě to teda přijde úplně normální, ta černá matná je teda hezčí než ten tmavě modrej lak:myslim Citovat
Rejty Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 černou mat bych šel do folie.. ale to auto pak vypadá jako kdybys neměl na lak a koupil jen díly z ACI a nenalakoval :D:D:D:D Citovat
MildaSs Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Každej to bere jinak... Jinak podle mě je ta tmavě modrá na tom autě nepovedená..a snad každá hezčí než tato.. . Tu černou matnou sem si vybral z toho důvodu že se mi líbí na všech autech a je pěkná s červenými doplňky..(ty už tam teď mám). Jakou barvu fólie by jste doporučily ? Citovat
Agrafik Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Nejlepší by bylo, pořádně to umýt, odmastit, navoskovat, naleštit a sklidí to větší obdiv, když to zůstane originál. Zvláště u tohohle auta, které dle mě nestarne a jakýkoliv doplněk mu spíše škodí. Citovat
MildaSs Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 To bych taky udělal..kdyby tam nebyly vady laku.. . Ten hliník se mi zdá s prominutím obyčejnej..jako stříbrná..nevím no Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Co to je vady laku? Pod fólii potřebuješ lak v dobré stavu ... Citovat
MildaSs Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 To je, akorát pár částí auta je v jiné barvě.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.