Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, tuším, že se to asi nevyplatí opravovat, ale třeba je to jen nějaká \"drobnost\" :nevim

Multifunkční tiskárna (viz výše) po zapojení do ele. jen probliká všechny kontrolky a zůstane svítit kontrolka napájení. Tiskárna je ale mrtvá (nereaguje na tlč. a ani PC jí nevidí).

Jednou za X desítek pokusů (odpojení x zapojení) se chytí a funguje normálně :aut

Nemáte s tím někdo zkušenost? :myslim

[upravil dne 19.3.14 21:00 od MJSytic]

Odesláno

Rozebrané jsem to měl (mimochodem hrozný ježek v kleci), ale desku jsem venku neměl. Pokud bych to vypreparoval, a dal foto, tak poznáš, co odešlo?

Odesláno

Peta má dobrý tip. V místě zdrojové části bude řízený zdroj, který je citlivý na stav kondenzátorů. Když vyfotíš tu zdrojovou část tak by to mohlo být vidět. Výměna je velmi levná a často to pomůže. Vykuchej to a nafoť tu čast kam vede napájecí šňůra (nejbližsí okolí)

Odesláno

Kdepak, nevytiskne nic. Je prostě mrtvá. Nereaguje ani na tlč. vypnutí :( Zablikají kontrolky, rozsvítí se a zůstane svítit kontrolka napájení. Když to budu chvilku zkoušet, tak třeba na 70. pokus se rozeběhne a funguje normálně. Asi to bude fakt v tom napájení :(

EDIT: příloha

[upravil dne 19.3.14 22:37 od MJSytic]

post-2095-1410963640325_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem to rozebral a udělal pár fotek. Ale nevím, jestli z toho budete někdo moudrý :myslim

Zásuvky jsou OK. Je to tiskárna rodičů a ti bydlí jinde :) Ale nevím, jestli by to mohl dělat i zdroj???

post-2095-14109636420659_thumb.jpg

post-2095-1410963642115_thumb.jpg

Odesláno

Aha, no alespoň jsem si procvičil rozborku :D No teoreticky bych možná měl. Bratránek si nějakou podobnou multifunkci kupoval taky, ale nevím, v jakým jí má stavu. Zkusím zjistit, jestli to je kompatibilní ;)

A že bych ten zdroj nějak změřil \"mulťákem\", to by šlo? Na tiskárně je zezadu uvedeno napětí na konektoru: levá +16V a pravá +32V. V prostředku je zem :myslim

Odesláno

No cenu jsem nějak nezkoumal. Dal jsem první odkaz, co to vyhodilo ;) Jinak teda předpokládám, že tu tiskárnu můžu zase složit?:aut:D

Odesláno

Ceny na Ebájí jsou kolem 300,- včetně pošty, což je drahý to se nevyplatí kupovat, raději zahodit a koupit jinou. Tiskárnu můžeš složit, omlouvám se, že mě to nenapadlo rovnou... holt HP...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...