Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cenová politika OEM ND v evropě - pokus

Recommended Posts

Odesláno

Vybral bych tři díly z běžného auta např 308 a rozeslal poptávku do dvou dealerství v každé zemi okolo.

např. přední destičky , pravou přední lampu a nějaké příslušenství např. příčníky.

docela by mně zajímaly cenovky v jiných zemích.

proč to tu píšu osvětlím později .

jde do toho někdo se mnou?:D

Odesláno

ok trošku nakousnu třeba se chytíte.

na svůj povoz jsem se rozhodl koupit ND a měl jsem volnou chvilku a napsal jsem si o ceny do dealerství ve Francii, Německu, Polsku, Slovensku a Maďarsku . Výsledek je možná až neuvěřitelný :D

Odesláno

pokud se budem bavit o PEU tak polaci , svk, madarsko a rakousko bere ND ze skladu ve Spilernu v Rakousku , Německo a Francie samo z Francie, Spilern samozřejmě je zasoben z Francie ...

když ted nad tim premejslim kdo mate free servicebox tak cenovky by se měli měnit dle zadaneho jazyku nebo destinace v profilu. je to tak zkuste to někdo pls.

Odesláno

a pointa ? nechat si to posilat odtamtud ? a kdyz neco bude nedejboze poskozene, nekompletni ci se ze**re v zarucni dobe slozite to reklamovat a cekat jak magor ? :)

Odesláno

Právě že nedá... a ten člověk to zadal při registaci blbě... :) Ale nevybavuji si kdo to byl.. ale vím, že díly byly za třetinu :myslim

Odesláno

Jsem regnutej v CH,musím ale zklamat,velké věci se dají pořídit levněji,ale na dílech švýcaři vydělávaj,takže zlodějna.Není problém napsat číslo dílu ze SB,napíšu,co stojí tady.

Odesláno

Firmy na to už přišly dávno, že jsou tu lidí blbí, nechají si líbit všechno a ještě jsou schopní si z odpadu dělat modly a pomalu se podle toho kastovat, jak na to \"mají\". Asi vůbec první, kdo tu na to přišel, byl McDonalds...

Odesláno

ad McDonalds , když v roce 1992 vstoupil do čr , cheesburger stál 28,- , lidi si klepali na čelo , v roce 2002 udělal akci za 16,- a dnes je za 25,- , rozdíl za těch 20 let je pouze v tom že jich denně prodaj o 100% více :D

Odesláno

28,-Kčs v r.92 bylo možná tak jako stovka dneska, hlavně na co asi ty firmy čuměly je to, že si z toho junk food venku nás lidi udělali \"značku\" a chodili do \"mekáče\" pomalu jak na svátek do něčeho výjimečného. To byl ten největší gól.

Odesláno

to máš pravdu , jenže v roce 92 si koupili jednoho a citili se in , dneska se kupuji prave za 100,- resp. 4x25,- . vyrobní cena je přitom 2,90 ,- včetně obalu.

Odesláno

To máš jako s cenou výroby gumovejch věcí do auta, jeden známej dělá vedoucí pozici ve fabrici která vyrábí pro koncern VW silentbloky, poudra a různý gumový kravinky na podvozek, včetně manžet, atp...

Výrobní cena silentbloku do nápravy, kterej je čistě gumovej se pohybuje do 1kč, gumo kovový okolo 3kč .... Prodává se to minimálně za stonásobek, v některých případech ještě mnohem dráž :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...