Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle už jsem dělal asi tři neděle zpět. Což je dlouho, takže si přesný výsledek nepamatuji. Bylo to ale mezi 25 a 27. Bývalý kolega, který mi ten odkaz poslal měl 28....

Odesláno

Tak já 26. Na to, že jsem učebnici českého jazyka viděl naposledy před 43 lety, to ještě ujde. Dá se očekávat, že bude hůř.

Odesláno

Tyjo, pro pátou třídu mi to připadá docela vostrý ... :mrk

Já měl 27.

Blbě:

5) - za což se stydim

6) - neznám

11) - ???

A v některých případech se prostě muselo pouze logicky odvodit ... :mrk

Pe.Tr: nevěřim!!! :P pakliže je to pravda, tak si běž honem vsadit sportku, nebo ti nesměj příště radit děti:P

Stibto: v tom případě ti nenáleží právo editovat jinejm i/y :roll:roker (což si myslim, že teda nenáleží nikomu - jen tak btw ... :D)

Odesláno

Neon : Ale náleží a až mě budeš chtít příště prudit piš česky - \"btw\" není česky (hehe sám to používám tu a tam tak bych to mohl vědět) :aut:D

Odesláno
Neon : Ale náleží a až mě budeš chtít příště prudit piš česky - \"btw\" není česky (hehe sám to používám tu a tam tak bych to mohl vědět) :aut:D

Nenáleží a NENÁLEŽÍ a klidně se o tom se mnou při (ale tento názor mi nelze vyvrátit) - prostě to napsal někdo jinej, jakožto autor, nebo tvůrce a pakliže tam nebylo nic v rozporu s pravidly fóra, tak mu to NEMÁ nikdo co editovat (uznávám, že mi občas ty hrubky taky drásaj nervy, ale tohle je přinejmenšim neetický! hrabat se někomu do příspěvku) to je bod jedna :) bod dva: neprudil jsem, jenom jsem ti napsal rejpací názor, protože když jsem včera viděl, jak jsi to tam někomu zeditoval kvůli i/y, tak ve mně hrklo, ale udržel jsem se a nic jsem nepsal a bod 3: to btw. tam bylo cíleně, protože jsi častej autor \"ingliš (jak by napsal Medvěd) výrázů\" :aut

Konec offtopicu ;)

Jinak k tématu: Áďa test udělal za 30, takže se potvrdilo buďto že je šprt, nebo si může jit s Petrem vsadit sportku společně ... :aut

Odesláno

Jistě, ale mohl jsi si všimnout pokud skutečně čteš vše že edituji POUZE první příspěvky vláken tzn co je vidět v \"Příspěvky za 24h\" .. chápu, že s tím někdo může mít problém, ale pokud jsem na fóru X hodin v kuse a vidím 15 krát ten samý debilní název vlákna jak ze základní školy prostě mi to nedá, sorry ...

A k těm \"engliš\" výrazům - ať (či Medvěd či kdokoliv další) chcete, nebo ne jsou a budou součástí našeho života takže bránit se tomu je zbytečné ..

Odesláno

StibTo - i Ty jsi tuhle měl problém s výrazem, který byl nečeský a mou generací byl běžně užívaný. Vím, že se ingliš cpe všude téměř s výkonností bolševníka, ale já, jsa v ČR a na ČESKÉM fóru budu vždy hrdý na to, že píšu česky

Odesláno

Včera jsem si toho všimnul prvně u jednoho topicu - nezkoumám to dopodrobna, ale prostě se to nedělá. Moderátor má moderovat a ne dělat korektora, ať tě to bije do očí sebevíc ...

Odesláno

Neone - na obranu Toma musím přiznat, že za mého předsedování mi to taky někdy nedalo a třeba Džáňovy jsem příspěvek několikrát opravil (ale nesklidil jsem bouři, sklidil jsem U2U pochvalu + na srazu panáka (hlava mně pak bolela jako bych pil za každou chybu zvlášť).

[upravil dne 17/3/2014 23:13 od Medvěd]

Odesláno

Medvede osvez mi pamet ... nac narazis ? A co s tim ma hrdost spolecneho ? Ja jsem hrdy na cesky jazyk a prislusnost k ceskemu narodu ... ne, ze ne

Jooo to treba moje psani bez diakritiky ktere uz mi leckdo vycital ? - to je cista a neskryvana LENOST :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...