Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau kluci přítelkyně má teď nokii c5-03 a strašně tam chce hru Pou..hledal jsem na netu ale nějak asi zatím není nebo sem jí přehlédl nevíte kdyžtak o nějaký hře co by jí byla podobná?

Odesláno

no počkej gabriely :D mě překecala tak sem ji to dal do svýho mobilu ae už mě to vytačí :D a kluci já si chci taky někdy odpočinout! :D

Odesláno

tak ještě jeden dotaz :D

dycky sem měl jen android tak nevim... je rozdím mezi symbianem a windows mobile? asi jo co :D

tu hru Mou sem pravě našel jen na wm :/

Odesláno

já si říkal že to bude problém :D tak ted vymyslet něco jinyho no...

škoda že to nejde přehrat na androida hned bych ji ho tam nacpal ae pokud se nemilim tak android je složitější takže by se to asi spalilo když už by to nějak šlo

Odesláno
:D ať se stará o tebe, dá ti pořádně najíst vždy když zamručíš, pivo donýst atd.... Aby to měla komplet, tak se občas pos*r, aby tě mohla umejt a přebalit....
Odesláno

Zkusim ji to navrhnout uvidí se jak bude reagovat ale jestli bude chtít se mnou hrát ty hry co tam SOU tak at na to rychle zapomene ještě by mi Kecala do řízení to fakt ne :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...