Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oldo, bohužel na to už nebylo dost času takže jsme to vyzkoušeli jen s pojistkami v motorovém prostoru. I tak už byla tma... já si ale myslím, že je spíš někde napojené něco napřímo mimo BSI, protože to \"neusne\" a nebo je tam něco co BSI probouzí, to by možná mohli i sedět když ten proud klesne v pravidelném intervalu a pak zase vzroste... co by jí mohlo budit?

Odesláno

Tak jsem byl na detailním proměření. Závada zjištěná na pojistce číslo 8. Centrál, palubovka a klimatizace. Po vytažení pojistky naměřené hodnoty ok. Po vrácení pojistky a při postupném odpojování jednotek se však závada neprojevila a hodnota neklesla. Takže musím do Peugeota na velkou diagnostiku. Snad tam zjistí víc. Parrot a stropní dvd je ok, to samé rádio. Pokud ještě někoho něco napadá, tak děkuji.

Odesláno

Máte prosím někdo zkušenost s V group Peugeot Kladno? Budu dávat auto v rámci reklamace tam, ale mám to dost z ruky. V Budějcích a Jindřichově Hradci mi řekli nesmyslné peníze za opravu

Odesláno

Začal bych tím, že navštívit, kde ti dodělávali ty dodělávky (Parrot a ještě něco?) a jednoduše to nechat odpojit od napájení, pro zkoušku. To by nezabralo moc času a námahy.

Protože autorizovaný servis s diagnostikou nebude přesně vědět, co a kam a jak je dodatečně připojené (jedině že to dělali přímo oni).

Odesláno

Parrot je ok. To již vše proměřeno, odpojováno atd. Vím, už že to dělá pojistka na centrál, klima a páčky pod volantem. Možná je tomu ještě něco, ale to už nezjistíme co. To musí v Peugeotu.

Odesláno

Ahoj, tak jsem mrknul do schémat a ta pojistka F8 v kabině je pod stálým napětím. Vůbec není ovládána BSI, takže napájení z ní nemůže přejít do economy módu. Chtělo by to postupně zkoušet odpojit a měřit odběr. Jedná se o transpondér imobilizéru (pod volantem u klíčku), počítač a ovládání klima, napájení přístrojové desky, panel s ovladači a blok ovladačů pod volantem. Jde jenom o to, zda na tento okruh není ještě něco připojeno, samozřejmě ne origo.

Odesláno

Ahoj, díky. Imobilizér byl odpojen, klima taky stejně palubka. Odpojili jsme vše co je pod pojistkou 8 v brožuře vozu. Nic neorigo nenalezeno. Jen parrot a ten je s rádiem , montováno v Peugeotu.. Vše ostatní montováno v Peugeotu, dle info prodejce. No půjde asi zpět do V group Kladno v rámci záruky na skryté vady. I když to mám vcelku z ruky ( cca 180 km).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vzhledem k tomu, že tam byl nápis Panasonic, tak byl montován u prodejce,protože pochybuju, že by ve fabrice nechali nápis. Ještě to chci nechat prověřit v Budějovicích, protože tam jsme našli závadu na osmé pojistce, tam byl stálý odběr. Ale je možný, že tam byl napojen i přehrávač. To jsem ale řešil v předchozích zprávách. V Peugeotu ti zřejmě pravdu nepoví.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ano byl špatně zapojený. Přitom to bylo děláno v Peugeotu. Pak mám ještě jeden problém.Máte někdo zkušenost, zda jde nějak zapnout zásuvku u 4007 v kufru, aby šla i při zhasnutém motoru? Jde o autolednici, aby chladila i v době , kdy auto nejede. Dále mi vůbec nefunguje zásuvka v područce ( ani při nastartování), pod panelem je ok, v kufru po nastartování taky funkční.

Odesláno

Zásuvka v područce - bude vypálená pojistka. Fór je v tom, že to není 19, jak uvádí návod, ale jiná, snad 13. Opravoval jsem to kolegovi, spadl mu tam klíč, tu \"jinou\" pojistku jsem našel náhodou, ale byla blízko té uvedené 19.

Odesláno

Zásuvka v kufru: je to ochrana proti hlubokému vybití. Nejen z důvodu, že ráno nenastartuješ, ale taky proto, že hluboké vybíjení zkracuje životnost baterie. Doporučuji řešit jinou pomocnou baterií, kterou během jízdy nabíjíš z té zásuvky a když zastavíš, tak ji od zásuvky odpojíš (aby do auta nešlo napětí z pomocné baterie). Anebo mezi zásuvku a pomocnou baterii zařadit diodu - ale to by chtělo ještě promyslet.

Odesláno

Myslíš v pojistkách pod volantem? Všechny jsem prošel a zdaj se ok. Divný je, že ostatní jdou. Ten kufr vyřeším asi drátem s přepínačem od baterky.Jedná se mi tak o dvě hodiny při cestě a to tak 2 x do roka. Myslel jsem, že to půjde nastavit diagnostikou, ale zřejmě se pletu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...