Pechy Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 Ahoj, nedavno jsem videl na netu fotku 605tky, bylo to ten starsi model, ale mel vyvedene 4 koncovky vyfuku, na kazde strane mel dve, krasny chromovy koncovky!Chtel jsem se zeptat jestli s tim nekdo nema zkusenost:) Hlavne me zajima jestli to jde rozvest u kazdeho motoru, mam blby tuseni jestli to nebyl 3l SV 24.. Ale myslim, ze udelat rozvod by melo jit u kazdeho motoru?Horsi to bude asi s cenou?! Citovat
P607Olda Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 Taky se dělá jen atrapa, on to nikdo nekontroluje, jestli fouká z obou stran... Citovat
Pechy Odesláno 18. září 2005 Autor Odesláno 18. září 2005 Ale kdyz by to tam bylo, tak aby to melo taky smysl Citovat
P607Olda Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 Mám na mysli tu fotku, co jsi viděl. Aby to mělo smysl, tak by měl být laděný, aby k tomu motoru pasoval po stránce odporu výfukových plynů. Citovat
Pechy Odesláno 18. září 2005 Autor Odesláno 18. září 2005 To chapu, ale ja mam motor 2.0 16V a tam je jeden rozvod koncici jednou koncovkou, takze eventualne by to melo jit napojit na druhe rameno.. samozrejmne vcetne tlumice atd.. Nebo to nejde? Citovat
Marcos Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 Neni problem to rozdvojit. Co jsem to videl v realu, tak to bylo rozdvojene pred tim poslednim tlumicem. Nedelalo to zadny ramus nebo tak neco, uplne v poho. Bylo to na 3.0 i 2.1td. Citovat
romo11 Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 kamos ma nieco take na BMW...pred koncovym tlmicom navarili odbocku na druhu stranu ale uz bez tlmica..dali tam dve ovalne koncovka a ta jedna vetve bez tlmica mu robi trochu sportovejsi zvuk...vyzera to pekne na oko a aj zvuk to ma pekny Citovat
Fusion Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Původně zaslal: romo11 kamos ma nieco take na BMW...pred koncovym tlmicom navarili odbocku na druhu stranu ale uz bez tlmica..dali tam dve ovalne koncovka a ta jedna vetve bez tlmica mu robi trochu sportovejsi zvuk...vyzera to pekne na oko a aj zvuk to ma pekny Souhlas, nad tímto sem taky přemýšlel. Mělo by se to aji vejit kolem rezervy a bude to určitě lenější než dělat celý nový. Pozor, doplechoval bych ale ten kryt kolem rezervy. Tu možnost dát jenom atrapy jak píše P607Olda taky existuje, ale je to na nic. Nedávno sem viděl super hyper Fábii, nějakej pr?avej motůrek (to není motor) a vzadu 4 DTM koncovky. Vypadalo to jak kdyby ty laufy držely zadek auta pohromadě protože byly moc velký v poměru k velikosti toho prdítka. No a jen jedna roura byla od splodin (u DTM se člověk dívá rovnou dovnitř a neusí se sklánět jak detektiv) a ostatní 3 byly zrezlý uvnitř. Tudíž je jasný že funguje jen ta standardní výfuková trubička co tam bývá. Toudle cestou bych určitě nešel. Citovat
KUBBACHER Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Než jsem koupil nynější 605ku, tak mi tipek nabízel starší model 2,1td v plně palbě se čtyřmi výfuky, mám pocit, že funkčními, ale moc mi to na takový kočár nesedí, to byl i jeden z důvodu proč jsem to auto odmítl, bylo tam hodně tuningu na mě, ale je to otázka vkusu:roker Citovat
Dante Odesláno 6. listopad 2005 Odesláno 6. listopad 2005 Tady jedna 605 s výfuky, hezky udělaná http://www.rakuten.ne.jp/gold/surugaspeed/oneoff.files/peugeot605_06.jpg [upravil dne 7.11.05 Dante] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.