Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska mi začla dost haprovat elektrika a to když jedu tak mi najednou začnou jako by problikávat světla. Do dnes to nedělalo čím by to mohlo být? Že by byl vadný regulátor napětí popř. altík se chystá do kytek?

Odesláno

Určitě zkus nejdřív změřit napětí na baterce při běžícím motoru, mělo by být kolem 14V a nemělo by s otáčkami kolísat. Další možnost je ukostření motoru a nebo akumulátoru.

Odesláno

Houpání napětí u 307 je asi vlastnos a ne vada. Dělala to původní a dělá i aktuální, prostě se čas od ččasu zhoupne napětí. Altík testovanej a v pohodě.

Odesláno
pak hledej jak psal koblih, kostry, uhlíky... Mě se čas od času napětí jakoby zhoupne, je to vidět na světlech a pak zase dobrý. Neřeším.

Ano, přesně to samé se začlo dít i mě až na to že sem tam to přejde až v probliknutí.

Odesláno

Jo jo mě taky dělá,elektrikáři nic nenašli.Že by žárovky a to je tam mám už rok a stále svítí a pak že praskají,no až praskne vyměním obě,zatím je to škoda,na palubce pokles napětí není patrné,pokud někdo najde nějakou závadu dejto to prosím vědět co stím je.:papaTak všem čauky:papa

Odesláno

Tak to bude hodně bezesných nocí:(

U mojí 406 jsem měl stejný problém po dlouhém bádání se jako viník ukázal regulátor napětí.

Odesláno

Tak projdu to všechno ale vidím to na ten regulátor, ten mě napadl jako 2 v pořádí a většinově se nepletu.

EDIT : Tak jsem dneska občíhnul altík, uhlíky, kostry, vše je jak má, takže chyba bude někde v elektrice.

[upravil dne 15/3/14 13:30 od Tony Stark]

Odesláno

netuším jak, je to řízený, ale docela mě dostalo, když mi prasknul klíňák, tak se nerožla kontrolka dobíjení a normálně jsem fičel dál, cca 60 km, než začali magořit kontrolky, včetně fobíjení, odpadávat systémy a cukat posilovač. Zastavil jsem, chcípl a už nenatočil.

Odesláno

aký tam máš alternátor, mňa dosť potrápil regulátor od mitsubishi (po repase), vydržal iba jeden rok a začalo vypadávať nabíjanie ako ho napadlo, stačilo trochu pokývať konektorom a zase bol na chvíľu pokoj...

kontrólka dobíjania sa mi pri poruche rozsvietila tiež ale mám pocit, že to reaguje až na určitý pokles na konkrétnu hodnotu napätia:myslim, pred úplným vybitím sa rozsvieti minimálne polovica kontroliek a je koniec

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak mel jsem ten samy problem delalo mi to od koupe az do nedavna kdy jsem menil remen byl nasracky a to tam byl rok starej mel jsem zaseklou volnobezku nesla povolit a po nahrivani ategenem povolila byl to boj ale vyhral jsem od te doby zadne blikani

Odesláno

Mne tiez sem tam prebliknu svetla v noci, hlavne pri dlhych cestach po dialnici... Ale len vtedy ak mam AUTO rezim zapnuty. Ak zapnem svetla normalne tak ziadny problem... Preto v noci do istoty zapinam si svetla rucne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...