Tony Stark Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Dneska mi začla dost haprovat elektrika a to když jedu tak mi najednou začnou jako by problikávat světla. Do dnes to nedělalo čím by to mohlo být? Že by byl vadný regulátor napětí popř. altík se chystá do kytek? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Určitě zkus nejdřív změřit napětí na baterce při běžícím motoru, mělo by být kolem 14V a nemělo by s otáčkami kolísat. Další možnost je ukostření motoru a nebo akumulátoru. Citovat
koblih69 Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Jojo, buď uhnilá kostra nebo uhlíky, případně regulátor. Citovat
twoolf Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Houpání napětí u 307 je asi vlastnos a ne vada. Dělala to původní a dělá i aktuální, prostě se čas od ččasu zhoupne napětí. Altík testovanej a v pohodě. Citovat
caraxx Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Ja nekdy blikam, jako vanocni stromecek. Citovat
Tony Stark Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Není to vlastnost ale závada jelikož doteď to nedělalo. Citovat
twoolf Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 pak hledej jak psal koblih, kostry, uhlíky... Mě se čas od času napětí jakoby zhoupne, je to vidět na světlech a pak zase dobrý. Neřeším. Citovat
Tony Stark Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 pak hledej jak psal koblih, kostry, uhlíky... Mě se čas od času napětí jakoby zhoupne, je to vidět na světlech a pak zase dobrý. Neřeším. Ano, přesně to samé se začlo dít i mě až na to že sem tam to přejde až v probliknutí. Citovat
twoolf Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 jsem zvědavej, jak uspěješ... Já jsem měnil kvůli volnoběžce celý altík, přešel kostry a furt stejný. Citovat
Tony Stark Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Baterka je tedy v pořádku, měřil jsem ji. O víkendu mrknu na altík. Zatím stagnuji, musím taky chodit do práce Citovat
Miloslavik Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Jo jo mě taky dělá,elektrikáři nic nenašli.Že by žárovky a to je tam mám už rok a stále svítí a pak že praskají,no až praskne vyměním obě,zatím je to škoda,na palubce pokles napětí není patrné,pokud někdo najde nějakou závadu dejto to prosím vědět co stím je.:papaTak všem čauky:papa Citovat
Tony Stark Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Já na to příjdu, tomu věřte, jak mě něco zlobí, dokud to nedám dohromady nemůžu klidně spát. Citovat
FrantaCV Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Tak to bude hodně bezesných nocí U mojí 406 jsem měl stejný problém po dlouhém bádání se jako viník ukázal regulátor napětí. Citovat
Tony Stark Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Tak projdu to všechno ale vidím to na ten regulátor, ten mě napadl jako 2 v pořádí a většinově se nepletu. EDIT : Tak jsem dneska občíhnul altík, uhlíky, kostry, vše je jak má, takže chyba bude někde v elektrice. [upravil dne 15/3/14 13:30 od Tony Stark] Citovat
twoolf Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 netuším jak, je to řízený, ale docela mě dostalo, když mi prasknul klíňák, tak se nerožla kontrolka dobíjení a normálně jsem fičel dál, cca 60 km, než začali magořit kontrolky, včetně fobíjení, odpadávat systémy a cukat posilovač. Zastavil jsem, chcípl a už nenatočil. Citovat
307rg Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 aký tam máš alternátor, mňa dosť potrápil regulátor od mitsubishi (po repase), vydržal iba jeden rok a začalo vypadávať nabíjanie ako ho napadlo, stačilo trochu pokývať konektorom a zase bol na chvíľu pokoj... kontrólka dobíjania sa mi pri poruche rozsvietila tiež ale mám pocit, že to reaguje až na určitý pokles na konkrétnu hodnotu napätia:myslim, pred úplným vybitím sa rozsvieti minimálne polovica kontroliek a je koniec Citovat
pitrsh Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 tak mel jsem ten samy problem delalo mi to od koupe az do nedavna kdy jsem menil remen byl nasracky a to tam byl rok starej mel jsem zaseklou volnobezku nesla povolit a po nahrivani ategenem povolila byl to boj ale vyhral jsem od te doby zadne blikani Citovat
Dark69 Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Mne tiez sem tam prebliknu svetla v noci, hlavne pri dlhych cestach po dialnici... Ale len vtedy ak mam AUTO rezim zapnuty. Ak zapnem svetla normalne tak ziadny problem... Preto v noci do istoty zapinam si svetla rucne Citovat
Tony Stark Odesláno 20. duben 2014 Autor Odesláno 20. duben 2014 Myslíš jako automatické rozsvěcování světel? A v čem by to mělo dělat problém? Když jediné v čem se to liší je sepnutí čidla na páčce blinkru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.