krtek 2 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 caute stala sa mi nemyla vec vykradli nam chatku ,steny chatky su z lisovaneho papiera,vypacili mi zamok na dverach (zarubnu nemam) ako by sa to dalo nejako posilnit aby to odradilo zlodejov? chatka je mimo obyvanu oblast cize vnoci tam takmer nikto nieje, zamok vymenim dvere obalim plechom ,popripade tam dam este nejaku retiazku ,co by sa este dalo spravit?nejake napady? neskor prihodim nejake foto [upravil dne 8/3/14 16:35 od krtek 2] Citovat
Edison Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Kamaráde.. když se ti tam nedostanou přes zámek, projdou dveřma. Když ne dveřma, vyrazej dveře i s uchycením. Když posílíš uchycení, projdou zdí... Tohle se zabezpečit nedá... Bys to musel vyzdít, dveře dát do futer. Pak by mělo smysl se tím zabývat dál. Citovat
Edison Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 To Ti nic nezajistí... Nejlepší pojistka je nic nemít... :-D Citovat
krtek 2 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 Ja chapem ale ta chatka je v chatovej oblasti cize je ich tam viac (chatiek) to ze zlodeja nezastavi ziaden zamok mi je tiez jasne ale ide mi oto aby ked tam ten hajzel pride si povie no idem radsej vedla k susedovi lebo tu by to bolo nadho ,na oknach mam mreze a tie steny su sice papierove ale su dost pevne a kebyze ich chces rozbit tak to narobi neskutocny ramus [upravil dne 9/3/14 05:51 od krtek 2] Citovat
aka Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 hele, chatka, zamrizovana, bezpecnostni zamek, copak se tam asi schovava kdyz je tak zabezpecena? No je zima, vsude prazdno, zkusim se podivat dovnitr. Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Rámus v chatové osadě nikoho nezajímá. Mně loni v zahrádkářské kolonii rozbili u chatky okno, nechal jsem to tak a už mi tak nikdo neleze. Vzali tam takhle všechny chatky, moje byla jedna z posledních, dalo se to čekat... zajímavé ale je, že se mi nic neztratilo, a to tam byl třeba vařič, a v chatce visí klíč od přístavku, kde je nářadí, stačilo odemknout. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Nějak zabezpečovat nemá cenu ,taky byla vykradena chata ,jen hlavní dveře vypáčený a posbírali jen jídlo co tam bylo ,ostatku si ani nevšimli . Citovat
Jacobsoon Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Nech před chatkou pozornost v podobě jídla či vina v krabici.. Otázka 100 koruny Citovat
krtek 2 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 No ukradli mi len sparhelt (piecku) ,no mal som tam aj kompresor a ten mi tam ostal ,takze predpokladam ze to urobil len niekto z tej chatkovej oblasti Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Dal bych tam ceduli. Sklad jedů, nebezpečí života, přede dveře mrtvou otrávenou krysu a máš klid Citovat
krtek 2 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 a potom ma niekto zahlasi je to zahradkarska oblast [upravil dne 9/3/14 12:59 od krtek 2] Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Krtku, to samozřejmě hrozí, ale ty vždycky můžeš říct, že tam máš prostředky proti škůdcům nebo postřiky a právě na to tam je to varování, ty ty \"náhodný kolemjdoucí\" vlastně chráníš a varuješ Těhle značek se lidi (čti svinský zloději) bojí dost. Citovat
krtek 2 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 Asi si vezmem z roboty nejaku nalepku so smrtkou s prekrizenymi kostami a nalepim to na dvere Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 http://www.tabulky.eu/downloads/katalog/bezpecnostni-tabulky-katalog-2010-2011.pdf tady mrkni Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 dříve byla perfektní tabulka na kyseliny, kde místo smrtky byla rozežraná ruka (dlaň) až na kost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.