Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute stala sa mi nemyla vec vykradli nam chatku ,steny chatky su z lisovaneho papiera,vypacili mi zamok na dverach (zarubnu nemam) ako by sa to dalo nejako posilnit aby to odradilo zlodejov? chatka je mimo obyvanu oblast cize vnoci tam takmer nikto nieje, zamok vymenim dvere obalim plechom ,popripade tam dam este nejaku retiazku ,co by sa este dalo spravit?nejake napady?

neskor prihodim nejake foto

[upravil dne 8/3/14 16:35 od krtek 2]

Odesláno

Kamaráde.. když se ti tam nedostanou přes zámek, projdou dveřma. Když ne dveřma, vyrazej dveře i s uchycením. Když posílíš uchycení, projdou zdí... Tohle se zabezpečit nedá... Bys to musel vyzdít, dveře dát do futer. Pak by mělo smysl se tím zabývat dál.

Odesláno

Ja chapem ale ta chatka je v chatovej oblasti cize je ich tam viac (chatiek) to ze zlodeja nezastavi ziaden zamok mi je tiez jasne ale ide mi oto aby ked tam ten hajzel pride si povie no idem radsej vedla k susedovi lebo tu by to bolo nadho ,na oknach mam mreze a tie steny su sice papierove ale su dost pevne a kebyze ich chces rozbit tak to narobi neskutocny ramus

[upravil dne 9/3/14 05:51 od krtek 2]

Odesláno

hele, chatka, zamrizovana, bezpecnostni zamek, copak se tam asi schovava kdyz je tak zabezpecena? No je zima, vsude prazdno, zkusim se podivat dovnitr. ;)

Odesláno

Rámus v chatové osadě nikoho nezajímá. Mně loni v zahrádkářské kolonii rozbili u chatky okno, nechal jsem to tak a už mi tak nikdo neleze. Vzali tam takhle všechny chatky, moje byla jedna z posledních, dalo se to čekat... zajímavé ale je, že se mi nic neztratilo, a to tam byl třeba vařič, a v chatce visí klíč od přístavku, kde je nářadí, stačilo odemknout.

Guest servisman
Odesláno

Nějak zabezpečovat nemá cenu ,taky byla vykradena chata ,jen hlavní dveře vypáčený a posbírali jen jídlo co tam bylo ,ostatku si ani nevšimli .

Odesláno

Krtku, to samozřejmě hrozí, ale ty vždycky můžeš říct, že tam máš prostředky proti škůdcům nebo postřiky a právě na to tam je to varování, ty ty \"náhodný kolemjdoucí\" vlastně chráníš a varuješ

Těhle značek se lidi (čti svinský zloději) bojí dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...