FrantaCV Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Tohle mi dnes přišlo Mailem a skončilo v nevyžádané poště. V každém případě dávejte si pozor. Vynalézavost některých jedinců či skupin nezná mezí. OKAMŽITĚ MAZAT!!! Dobrý den, S potěšením Vám oznamujeme, že Váš 200% Vkladový bonus bude doručen na Váš účet u Ruby Palace během následujících minut. Pro vyzvednutí bonusu je třeba provést registraci v exklusivním online kasínu Ruby Palace - tento krok trvá pouze malý moment. Jakmile tak učiníte a přihlásíte se k Vašemu účtu, budete moci využít výše uvedeného bonusu a ZTROJNÁSOBIT tak Váš první vklad. http://www.denizliebrunurhaliyikama.com/muttering.htm Nepropásnšte tuto skvělou příležitost - přihlašte se je= 9tě dnes a užijte si trojnásobnou zábavu u Ruby Palace. S pozdravem Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 a co jako,jak tě připraví o prachy když nezadáš číslo účtu nebo karty:myslim Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 kdybych se měl pozastavovat nad každým spamem, kterej mi přijde, nedělám celej den nic jinýho, než že se rozčiluju, že mě chce někdo oškubat Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 asi tim ze tam tu kartu nakonec zada ne ?? Citovat
Stejsn Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Souhlas s minimaxou. Nevidím na tom nic šokujícího nebo neobvyklého, takovéhleho spamu dostávám tuny. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Kolik já už zdědil miliónů liber šterlingů, ležících na anonymních účtech ve velké británii, už ani nepočítám, myslím že dle odhadu jsem nejbohatší čech Citovat
hardhouse.trip Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Taky mi to dneska přišlo - nic to není - takovejch šmejdskejch mejlů dostávám tuny a okamžitě mažu Citovat
brixtr Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Takovýhle mailu sem dneska dostal 7 takže to je na denním pořádku Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 tak ty mě čoveče do schránky nechodí [upravil dne 5/3/14 20:09 od minimaxa] Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 kvalitni antivirus ... ani me na tu stranku nepustil Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Kvalitni mozek nedovoluje na odkaz vubec kliknout Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 To je prd, lepší jsou ty návody, jak zcela zaručeně v kasínu vyhrát Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Většina to asi zná, ale některým se to může hodit ...... ----------------------------------------------------------- Desatero bezpečnosti České bankovní asociace 1. Pravidelně aktualizujte ochranné mechanismy svého počítače 2. Obdobně jako počítač chraňte i svůj chytrý telefon 3. Programy a aplikace instalujte pouze z důvěryhodných a ověřených zdrojů 4. Přihlašovací a osobní údaje zadávejte jen na ověřených serverech, v důvěryhodném prostředí a nikomu je nesdělujte 5. Pečlivě si chraňte svůj PIN kód 6. Pravidelně si měňte svá hesla a vyhněte se užívání stejných hesel pro různé služby 7. Neotvírejte e-maily a přílohy od neznámých a podezřelých odesílatelů 8. Nakupujte pouze u prověřených a důvěryhodných online prodejců 9. Věnujete dostatek pozornosti upozorněním vašeho počítače a na webu banky 10. Pokud si nejste jistí a máte podezření, že se děje něco špatného, vždy kontaktujte banku Citovat
FrantaCV Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 Sorry za Poslal jsem to jen jako informaci o dalším možném způsobu kterak přijít o peníze pro ty, kteří o zabezpečení pošty na PC zase tolik neví. Filtr mám nastavený dost na tvrdo, ale občas v \"Nevyžádané\" poště skončí i aktuální informace, takže totální eliminace taky není úplně to nejlepší. Osvědčený postup je: adresu, která mi nic neříká (neznám) okamžitě mažu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 email z dneška: Pan Wang Yongli klaba.textilab@bredband.net Zdravнm a komplimenty. Jб jsem pan wang yongli pracuji s Bank of China Mбm nбvrh Business na tunu 30.500.000 milionu dolaru, kterй majн bэt prevedeny na offshore ъcet s vaљн pomocн, pokud chtejн. Pokud mбte zбjem poљlu vбm plne transakcnн podrobnosti o prijetн vaљн odpovedi, muћete me kontaktovat na muj soukromэ e-mail: (w_yongli1@aol.com) a poљlete mi tyto informace pro ъcely dokumentace 1) Ъplnй nбzvy 2) adresu mнsta pobytu, 3) Soukromй telefonnн cнslo, Se srdecnэm pozdravem, Pan wang yongli :D:D Citovat
KingSpade Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Mě tak akorát chodí maily na krásný a plný dekolt bez drahé operace, Jak je nebezpečně jednoduché najít si milence/milenku, Problémy s erekcí, Jak zhubnout atd....By mě zajímalo kde já vůl se zase zaregistroval Citovat
Přema Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 ...přesně....toto mi chodí taky....... ale na meil který skoro nepoužívam a nikde ho neregistruji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.