Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Další způsob jak Vás připravit o peníze.

Recommended Posts

Odesláno

Tohle mi dnes přišlo Mailem a skončilo v nevyžádané poště. V každém případě dávejte si pozor. Vynalézavost některých jedinců či skupin nezná mezí. OKAMŽITĚ MAZAT!!!

Dobrý den,

S potěšením Vám oznamujeme, že Váš 200% Vkladový bonus bude doručen na Váš účet u Ruby Palace během následujících minut.

Pro vyzvednutí bonusu je třeba provést registraci v exklusivním online kasínu Ruby Palace - tento krok trvá pouze malý moment. Jakmile tak učiníte a přihlásíte se k Vašemu účtu, budete moci využít výše uvedeného bonusu a ZTROJNÁSOBIT tak Váš první vklad.

http://www.denizliebrunurhaliyikama.com/muttering.htm

Nepropásnšte tuto skvělou příležitost - přihlašte se je= 9tě dnes a užijte si trojnásobnou zábavu u Ruby Palace.

S pozdravem

Guest minimaxa
Odesláno

kdybych se měl pozastavovat nad každým spamem, kterej mi přijde, nedělám celej den nic jinýho, než že se rozčiluju, že mě chce někdo oškubat :myslim

Odesláno

Souhlas s minimaxou. Nevidím na tom nic šokujícího nebo neobvyklého, takovéhleho spamu dostávám tuny.

Guest minimaxa
Odesláno

Kolik já už zdědil miliónů liber šterlingů, ležících na anonymních účtech ve velké británii, už ani nepočítám, myslím že dle odhadu jsem nejbohatší čech :roker

Guest minimaxa
Odesláno

tak ty mě čoveče do schránky nechodí :D

[upravil dne 5/3/14 20:09 od minimaxa]

Odesláno

Většina to asi zná, ale některým se to může hodit ......

-----------------------------------------------------------

Desatero bezpečnosti České bankovní asociace

1. Pravidelně aktualizujte ochranné mechanismy svého počítače

2. Obdobně jako počítač chraňte i svůj chytrý telefon

3. Programy a aplikace instalujte pouze z důvěryhodných a ověřených zdrojů

4. Přihlašovací a osobní údaje zadávejte jen na ověřených serverech, v důvěryhodném prostředí a nikomu je nesdělujte

5. Pečlivě si chraňte svůj PIN kód

6. Pravidelně si měňte svá hesla a vyhněte se užívání stejných hesel pro různé služby

7. Neotvírejte e-maily a přílohy od neznámých a podezřelých odesílatelů

8. Nakupujte pouze u prověřených a důvěryhodných online prodejců

9. Věnujete dostatek pozornosti upozorněním vašeho počítače a na webu banky

10. Pokud si nejste jistí a máte podezření, že se děje něco špatného, vždy kontaktujte banku

Odesláno

Sorry za :xvul

Poslal jsem to jen jako informaci o dalším možném způsobu kterak přijít o peníze pro ty, kteří o zabezpečení pošty na PC zase tolik neví.

Filtr mám nastavený dost na tvrdo, ale občas v \"Nevyžádané\" poště skončí i aktuální informace, takže totální eliminace taky není úplně to nejlepší. Osvědčený postup je: adresu, která mi nic neříká (neznám) okamžitě mažu.

Guest minimaxa
Odesláno

email z dneška:

Pan Wang Yongli klaba.textilab@bredband.net

Zdravнm a komplimenty.

Jб jsem pan wang yongli pracuji s Bank of China Mбm nбvrh Business na tunu 30.500.000 milionu dolaru, kterй majн bэt prevedeny na offshore ъcet s vaљн pomocн, pokud chtejн.

Pokud mбte zбjem poљlu vбm plne transakcnн podrobnosti o prijetн vaљн odpovedi, muћete me kontaktovat na muj soukromэ e-mail: (w_yongli1@aol.com) a poљlete mi tyto informace pro ъcely dokumentace

1) Ъplnй nбzvy 2) adresu mнsta pobytu, 3) Soukromй telefonnн cнslo,

Se srdecnэm pozdravem,

Pan wang yongli

:D:D:D

Odesláno

Mě tak akorát chodí maily na krásný a plný dekolt bez drahé operace, Jak je nebezpečně jednoduché najít si milence/milenku, Problémy s erekcí, Jak zhubnout atd....By mě zajímalo kde já vůl se zase zaregistroval :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...